Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura mm sa bal ze bude musiet ist este raz lebo som mu kupila skumavku z malim priemerom a zle sa mu to tam davalo bolo tam len trosicka 😀 Som to opatrovala ako oko v hlave som to mala v teplucku kim som to zaniesla 😀 Vysledok OK Aj ja horm.profil ok tak uz nech ta motyka striela 🙂
@vavenecka može byť že maš ešte nizku hladinu HCG mne meškala 5 dni mrcha a to aj tak mi ukazalo ducha .. čiže kym neprišla mrcha tak nič nieje stratene 😉
@chorucka milačik tak to je super ked speroše su v poriadku aj ty si ok tak už len nech sa podari 😉
@vardzikova jej,to si ma potešila 🙂 aj som čítala,že v čase ms sa môže vyskytnúť špinenie,ale ja už fakt neviem...ma to len naťahuje a furt neviem,na čom som...už mám asi aj paranoju-nafúknuté bruško,únava a podobne 😀 hádam neskončím so vsugerovaným tehotenstvom 😀 😀
Baby som este zabudla vam povedat mam ATB ak mi nezaberu tak mandle pojdu kade lahsie Ktorej z vas uz vyberali mandle z krku
@vavenecka neboj ak je to tam tak sa to už len tak nevypari ... 😀 skus testnuť obden ale kup si mamatest s citlivosťou 10
Baby čaute...
ja som dnes 16DC a včera ma večer bohovsky pichalo v pravom vaječníku, či kde... ale trvalo to asi aj dve hodiny, nie v kuse, ale občas akoby mi nôž zabodli... to viete, čo znamená? bo ja nie 😀
baby kedy sa pije alchemikovy caj ? v prvej ci druhej polovici cklu ?
a este jedna otazocka , stale mávam 28DC a teraz 25dc som zacala malinko spinit , dnes som mala dostat mrchu ale bolesti brucha ziadne , kdez to v sobotu som myslela ze uz som ju dostala tak bolelo , cim to moze byt ? Tehu urcite niesom. Nikdy som to tak nemala , mne sa mrcha ani nerozbieha , pride a hned je silna aj z bolestami..
@mata_ba tak to som aj ja 🙂
@mata_ba no to sa ani neda nazvat snazenie kedze som stale nieco mala co mi branilo tehu. cysty a ta pliaga endometrioza Auguste som bola na LPR potom som sa dohodle z lekarom ze ak nieco tak pridem tak som zacala oktober na folikulometriu tak asi mozem ratat od septembra ozajstne smazilkovanie
@vardzikova no len aby 😀 dúfam,že sa to tam pekne usalašilo v mäkkúčku 😠 preventívne som si dala aj vitamín horčík+zinok+vápnik,užívam aj kyselinu listovú,tak už nič iné nezostáva,len nech tam pekne vydrží 🙂 kúpila som si rapiclear,ale zajtra si kúpim aj mamatest,ak sa teda mrcha nerozbehne 😠
@vavenecka budem držať prsty aby ani nedošla 😉
@vardzikova veru tak.....ubehne to..tak si to vychutnávaj 😉
@bugynka alchemika sa pije len do ovulky po ovulke už nie 😉
@anait mojka a si po ovulke alebo ešte len pred? lebo ked ta picha vaječnik tak z toho sa uvolni vajko a pojde na vandrovku 😀

@kikaneu jaaaaaj presne zabudla som 😀 😉