Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 joj moja,už mám taký mišung z toho,že až...niekedy mam také ms bolesti (aspoň sa mi zdá) a potom zas poho,ale nafúknutá som celý deň okrem rána 😀 😀 a vstávam o 6tej,dnes dokonca ešte pred mm o piatej 😀 a večer o ôsmej som mŕtva 😠 som aj dúfala včera,keď výtok prestal,že možno aj...ale dnes zase sa ukázal,tak mi už šibe z toho 😀 no uvidíme,testnem možno v stredu,alebo v štvrtok,ak sa neukáže mrcha
@kikaneu ďakujem moja...hádam to už konečne prejde...patrilo by sa po mesiaci 😀
@vardzikova tak to ešte nebudeš dostávať...papa neskôr 😉
dievčatá ešte mám jednu otázočku 🙂 môže sa kvalita hlienu zmeniť za pár hodín? lebo doobedu som mala ukážkový egg a teraz predchvíľou už len vodový...🙂
ahojte 🙂 môžete mi poradiť? mrchu čakám až 27.1. ale mám oddnes taký mierne krvavý výtok, myslíte že už je to predčasne ona? 😒
@vavenecka hm, dnes mi doktor povedal, že sa možno v mojom tele niečo dialo - vyzerá to, že vajko bolo oplodnené, no vyplavilo sa skôr, ako sa stihlo uhniezdiť... preto tie pozitívne tehu testy, mala som mierne zvýšenú hladinu HCG v krvi, no bolo to máličko... uf, taká som bola sklamaná ☹ ☹ dúfam, že už to bude ďalej len s dobrými správami 😉 ak sa testneš, daj vedieť, som zvedavá 😀 😝
inak, ja som si objednala 10 tehu testov od lauritky 😀 😀 😀
@anlady aha, no tak uvidis, este pockam tyzden, ale drzim palce nech si 🙂 no bola som v 7tt, a neviem vraj som mala zapal, preto to plod nevydrzal..☹alebo proste priroda to tak chcela..ale podla mna to bude tym, ze som nevedela ze som tehotna a boli sme vo vyrivke, a tam je vela bakterii, atd..a asi aj z toho som mala zapal..
ahojte dievcata..tak uz vieme preco sa nam tak dlho nedari... mame zly spermiogram.. to som fakt necakala,myslela som,ze chyba je vo mne... ked je problem u muza tak to je asi horsie,ze :(

@lucecita presne tak mojka ešte nemam 😀 😀 😀 😀