icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
23. jan 2012

@lucecita presne tak mojka ešte nemam 😀 😀 😀 😀

vavenecka
23. jan 2012

@fifitko25 joj moja,už mám taký mišung z toho,že až...niekedy mam také ms bolesti (aspoň sa mi zdá) a potom zas poho,ale nafúknutá som celý deň okrem rána 😀 😀 a vstávam o 6tej,dnes dokonca ešte pred mm o piatej 😀 a večer o ôsmej som mŕtva 😠 som aj dúfala včera,keď výtok prestal,že možno aj...ale dnes zase sa ukázal,tak mi už šibe z toho 😀 no uvidíme,testnem možno v stredu,alebo v štvrtok,ak sa neukáže mrcha

vardzikova
23. jan 2012

babky idem ja na chvyľu off pridem neskôr

spula22
23. jan 2012

@chorucka micka mne ale uz daaaaaaaavno 🙂

anait
23. jan 2012

@vardzikova ak to včera znamenalo ovuláciu, ukážu mi to testy dnes ešte?

kikaneu
23. jan 2012

@anait jááj, nejak mi uniklo, že ty už jedno bábo máš 🙂 tak jasné, teplota by nebola objektívna....tak ak ti to pichanie neprejde, šla by som k lekárovi, určite

azzura
23. jan 2012

@mata_ba no,to by bolo 😀 😀 ale aj 2jicky by som priala

fifitko25
23. jan 2012

@vavenecka držím palce, aby neprišla 😉

azzura
23. jan 2012

@kikaneu neda sa na to nemysliet 😠

kikaneu
23. jan 2012

@lucecita tak ti prajem, nech ti to prejde čím skôr

anait
23. jan 2012

@kikaneu no ono mi to prešlo, to len včera večer bolo...

vavenecka
23. jan 2012

@fifitko25 ďakujem 🙂 ja dúfam,ale nechcem moc,aby som nebola sklamaná...veď už keď sa hnedý výtok objavil,tak som taká sklamaná zostala,že až ☹ aaale nech,v kútiku srdiečka stále verím 😵

kikaneu
23. jan 2012

@azzura to je pravda....no dá sa na to myslieť menej 🙂 hlavne keď som teraz doma a nestretávam ženy s bruškami 😅

kikaneu
23. jan 2012

@anait aha, no tak ti neostáva nič, len čakať, čo sa z toho vykľuje 🙂

lucecita
23. jan 2012

@kikaneu ďakujem moja...hádam to už konečne prejde...patrilo by sa po mesiaci 😀
@vardzikova tak to ešte nebudeš dostávať...papa neskôr 😉

mata_ba
23. jan 2012

@chorucka 😀 doktorovi som pisala,ze ci mozem dojst na krv alebo dajake vysetrenia..

mata_ba
23. jan 2012

@fifitko25 tak hadam tento cyklus uz bude nas..a nastalo 😉

mata_ba
23. jan 2012

@azzura drzim pasteeeeeeee...taaaaaaaaaaaktoooooooooo silnoooooooooooooooo..az sa takto tvarim 😠 😀
ja mam sestry dvojicky,takze mne by to aj mohlo hrozit..

kikaneu
23. jan 2012

dievčatá ešte mám jednu otázočku 🙂 môže sa kvalita hlienu zmeniť za pár hodín? lebo doobedu som mala ukážkový egg a teraz predchvíľou už len vodový...🙂

dany85
23. jan 2012

ahojte 🙂 môžete mi poradiť? mrchu čakám až 27.1. ale mám oddnes taký mierne krvavý výtok, myslíte že už je to predčasne ona? 😒

fifitko25
23. jan 2012

@vavenecka tie sklamania poznám, prežívam ich pravidelne ....

@mata_ba aj ja Dúfam, že si červená dá na pár mesiacov pauzu 😉

vavenecka
23. jan 2012

@fifitko25 no veď to je najhoršie...a ešte keď si teraz mala aj dušíka a nakoniec nič...ale verím,že tentoraz to vyjde a dušík ti bude stále len silnieť 😉 a mne ak dôjde mrcha,tak aspoň využijem objednané ovutesty 😀

mata_ba
23. jan 2012

@fifitko25 uz by si veru mohla dat..

lucecita
23. jan 2012

@kikaneu myslím, že môže...možno si mala ten egg celú noc a teraz sa zmenil...ja tak často mávam, krémový ráno a na večer je už vodový alebo lepkavý...

mel84
23. jan 2012

@kikaneu podla mna je to OK, zo mna to rano ked som na WC ako keby vytieklo, vzdy to mam dve rana po sebe pre ovulkou a potom uz nic 🙂

fifitko25
23. jan 2012

@vavenecka hm, dnes mi doktor povedal, že sa možno v mojom tele niečo dialo - vyzerá to, že vajko bolo oplodnené, no vyplavilo sa skôr, ako sa stihlo uhniezdiť... preto tie pozitívne tehu testy, mala som mierne zvýšenú hladinu HCG v krvi, no bolo to máličko... uf, taká som bola sklamaná ☹ ☹ dúfam, že už to bude ďalej len s dobrými správami 😉 ak sa testneš, daj vedieť, som zvedavá 😀 😝
inak, ja som si objednala 10 tehu testov od lauritky 😀 😀 😀

nikolka77
23. jan 2012

@anlady aha, no tak uvidis, este pockam tyzden, ale drzim palce nech si 🙂 no bola som v 7tt, a neviem vraj som mala zapal, preto to plod nevydrzal..☹alebo proste priroda to tak chcela..ale podla mna to bude tym, ze som nevedela ze som tehotna a boli sme vo vyrivke, a tam je vela bakterii, atd..a asi aj z toho som mala zapal..

eri28
23. jan 2012

caute baby na mna sa lepi nadcha, hruza,,,,,

dijusa
23. jan 2012

ahojte dievcata..tak uz vieme preco sa nam tak dlho nedari... mame zly spermiogram.. to som fakt necakala,myslela som,ze chyba je vo mne... ked je problem u muza tak to je asi horsie,ze :(

fifitko25
23. jan 2012

@dijusa ako veľmi je to zle? nedali manželovi nejaké lieky, vitamíny? my ideme na spermograf zajtra, tiež sa bojím 😔