Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 joj moja,už mám taký mišung z toho,že až...niekedy mam také ms bolesti (aspoň sa mi zdá) a potom zas poho,ale nafúknutá som celý deň okrem rána 😀 😀 a vstávam o 6tej,dnes dokonca ešte pred mm o piatej 😀 a večer o ôsmej som mŕtva 😠 som aj dúfala včera,keď výtok prestal,že možno aj...ale dnes zase sa ukázal,tak mi už šibe z toho 😀 no uvidíme,testnem možno v stredu,alebo v štvrtok,ak sa neukáže mrcha
babky idem ja na chvyľu off pridem neskôr
@vardzikova ak to včera znamenalo ovuláciu, ukážu mi to testy dnes ešte?
@kikaneu ďakujem moja...hádam to už konečne prejde...patrilo by sa po mesiaci 😀
@vardzikova tak to ešte nebudeš dostávať...papa neskôr 😉
dievčatá ešte mám jednu otázočku 🙂 môže sa kvalita hlienu zmeniť za pár hodín? lebo doobedu som mala ukážkový egg a teraz predchvíľou už len vodový...🙂
ahojte 🙂 môžete mi poradiť? mrchu čakám až 27.1. ale mám oddnes taký mierne krvavý výtok, myslíte že už je to predčasne ona? 😒
@vavenecka hm, dnes mi doktor povedal, že sa možno v mojom tele niečo dialo - vyzerá to, že vajko bolo oplodnené, no vyplavilo sa skôr, ako sa stihlo uhniezdiť... preto tie pozitívne tehu testy, mala som mierne zvýšenú hladinu HCG v krvi, no bolo to máličko... uf, taká som bola sklamaná ☹ ☹ dúfam, že už to bude ďalej len s dobrými správami 😉 ak sa testneš, daj vedieť, som zvedavá 😀 😝
inak, ja som si objednala 10 tehu testov od lauritky 😀 😀 😀
@anlady aha, no tak uvidis, este pockam tyzden, ale drzim palce nech si 🙂 no bola som v 7tt, a neviem vraj som mala zapal, preto to plod nevydrzal..☹alebo proste priroda to tak chcela..ale podla mna to bude tym, ze som nevedela ze som tehotna a boli sme vo vyrivke, a tam je vela bakterii, atd..a asi aj z toho som mala zapal..
caute baby na mna sa lepi nadcha, hruza,,,,,
ahojte dievcata..tak uz vieme preco sa nam tak dlho nedari... mame zly spermiogram.. to som fakt necakala,myslela som,ze chyba je vo mne... ked je problem u muza tak to je asi horsie,ze :(

@lucecita presne tak mojka ešte nemam 😀 😀 😀 😀