icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

snazilkas
20. okt 2011

@petulka90 noo, tak to nie je tak daleko, tych par mesiacov vydrzis 🙂 🙂 Ak teda hovorila pravdu 🙂 Mojej sestre raz povedala, ze sa mne stane nieco zle, zrazi ma auto alebo si nejako ublizim a nic sa mi nestalo 🙂

mimma17
20. okt 2011

ahojte asi nepatrim do tejto temy ale akosi som ju zacala citat a ako keby som videla seba ....netreba prestat dufat a hlavne dostat sa do depresii a dopustit aby vas slzy a sklamanie zatlacili do kuta.....my sme sa s muzom resp este vtedy s priatelom zacali pokusat o babo pred rokom a pol nedarilo sa prvych 6 mesiacov som si s toho nic nerobila i ked som kazdy mesiac tajne dufala ze uz je to tu a vzdy prisli slzy sklamanie ja som to babo tak strasne chcela tak moc ze vzdy ked prisla mrcha bolo to hrozne......ale vzdy na druhy den som si povedala hlavu hore raz to musi vyjst...a ked po pol roku snazenia sa vykladania noh skuasnai vseliakych poloh no strach uz to milovanie pre mna nebolo ani milovanim ale len chcenim babatka bolo to o nicom zacala som chodit na vysetrenia hormonalny profil spermiogram muz prefuky vajecnikov alebo hsg /hrozna bolest/ a vsetko bolo ok ziaden problem ci u mna ci u muza nasledovali lieky clostylbegyt pregnyl brala som to asi 3 mesiace a tento rok v maji sme mali svadbu na lieky som akosi pozabudla nemala som doma ezervu vzdy mi predpisal viac baleni a kedze uz dosli a ja som mala milion inych povinnosti okolo svadby akosi som zabudla venovala som sa vylucne len svadbe a este po tych tabletkach som zacala chodit ku vsesticiam ku liecitelkam no hruza a strach ale nasla sa jedna vestica co mi povedala ze babo bude hned po svadbe a teda ze uz je to na csete bola som u nej mesiac pred svadbou jeejjj to bolo radosti ale nebrala som to nejak vazne ale predsa ma to potesilo......no a naozaj bola svadba potom uzasna svadobna noc sme spolu uz dost dlho a&le ta noc bola krasna a ta noc po nej den po svadbe este krajsia a vtedy viem ze som otehotnela verte alebo nie ja som to citila ze sa cosi stalo nikomu som to nepovedala ani muzovi ale asi po 2 tyzdnoch som to povedala kamaratkam a tie ma vysmiali ze to isto som nemohla citit a bum uz menzes neprisiel a ja som si spravila test a krasne dve ciarky a na digitalnom potvredene ze som v 2-3 tyzdni tolko statsia to si neviete predstavit prajem to kazdej jednej z vas no a dnes som v 23 tt a vieme ze cakame chlapceka a uz ma krasne kope uzivam si kazdy den som od 7 tt na pn nie ze by mi cosi bolo ale koli mojej praci je to tak lepsie.....naozaj vam prajem aby sa vam podarilo donosit krasne deticky a podla mna kazda jedna zena dieta moze mat.....a bacha na psychiku je to pravda ze ta robi najviac....ked som to strasne chcela neslo to a to sme boli iplne ok a ked som vypla a sustredila sa na ine veci a starosti vtedy to prislo viem ze je to tazke mne sa to podarilo az po roku a pol vypnut a pritom mi to tolko lud povedala vzdy som si pomyslela jasne keby sa to dalo ale je to naozaj tak prajem veeeeela trpezlivosti a stasticka 🙂

barborka1446
20. okt 2011

@boba85
@snazilkas

No, asi sa podarilo 🙂 Zajtra si spravim druhy test a v nedelu, kedy by som mala dostat mrchu posledny a uvidim 😎 Ano, ano, 6 rokov som brala antikoncepciu, teraz 3 mesiace som sa "cistila", a teraz prvy mesiac sme to isli skusit .. 🙂 Ako v zivote som mala vela stastia, ale ked uz toto vyjde, tak som dieta stasteny 🙂

boba85
20. okt 2011

@mimma17 to si velmi pekne napisala. A gratulujem 🙂 toto iste mala aj sestra dva roky sa snazili, robila vsetko mozne aj nemozne a ked sa nato vykaslala a neriesila tak otehotnela. Je to zaujimave, ze cim viac clovek chce a neustale na to mysli, tak je problem...

mimma17
20. okt 2011

@boba85 asi natom cosi bude aj ked sa to hrozne ze pocuva a ja som to vascinou pocuvala od tych co uz babatka mali alebo cakali.....o to horsie.....ale neskor som pochopila ze mi chceli len dobre.....aj ked este raz je to hrozne tazke....ale my zeny sme silne a spravime vsetko pre die mrnusatka 🙂

petulka90
20. okt 2011

@mimma17 Neboli sme náhodou u rovnakej veštkyne ? :D

mimma17
20. okt 2011

@petulka90 :D neviem podla toho odkial si???a tebe to nevyslo??

petulka90
20. okt 2011

@mimma17 ja som z okolia PB 🙂 neviem či to vyjde, ale sestra s mamou majú skúsenosti s tým, že vždy im všetko vyjde 🙂 u ktorej si bola??

korylan
20. okt 2011

Ahojte, ja patrím tiež k vám 🙂 Myslím, že budúci rok by to mohlo všetko dobre vyjsť, ak zdravie bude slúžiť a chlap poslúchať 😀 Držím palce, aby sa vám zadarilo 🙂

mimma17
20. okt 2011

@petulka90 neni si nahodou z plevnika??? ja som tiez z pb....

boba85
20. okt 2011

@korylan ahoj, vitaj medzi nami. A v akom ste stadiu? uz sa snazite?

korylan
20. okt 2011

@boba85 ahoj, teraz koli zdravot.komplikaciam mame cas zdrzania, ale buduci rok, ked budem moct, nechame priestor dietatku. Predpokladam, ze v prvej polovici roka by mal byt ten cas snazenia. 🙂 Vy ste v akom stadiu? Nejak som nestudovala predchadzajuce vyjadrenia 🙂

boba85
20. okt 2011

@korylan my zaciname koncom mesiaca prvy krat. V septembri sme mali svadbu, tak uz sa mozeme pustit na potomkov 🙂

korylan
20. okt 2011

@boba85 jeej idealny pripad. Zelam, nech sa Ti plni vsetko podla tuzby srdca. Je uzasne mat v brusku dietatko. Ja som tri tyzdne spät jedno stratila v skorom stadiu, ale za tu kratku dobu sa vo mne vsetko preorientovalo na dieta. Snad sa to zle nebude opakovat. Dolezite je mat pohodu a zazemie. 🙂

boba85
20. okt 2011

boze to ma mrzi, musi to byt hrozne, ale hlavne netreba na to zle myslieť. Velmi vam prajem aby to vyslo vsetko v poriadku a buduci rok nech mame obe velke bruska 🙂

boba85
20. okt 2011

@korylan ta sprava bola pre teba 🙂

korylan
20. okt 2011

@boba85 citala som tu vela pribehov a pochopila som, ze to nie je koniec sveta, stale mam vela casu a nadej, ze vsetko bude v poriadku a buduce dietatko bude zdrave. Tesim sa na to, ked si budeme pisat o tehotenstve 🙂 Velmi sa tesim na ten cas ... 🙂

jorgie
20. okt 2011

@purina12345 ja som si tiez povedala, ze ak to tento mesiac nevide, tak zacnem merat BT.....potichucky dufam, ze to nebude treba. dnes som 28DC a zatial mrcha nikde...este sa ale nemozem tesit lebo moje posledne cykly boli 27, 28, 24 a 30 takze pokial sa mrcha mrchovita neukaze do soboty tak si zacnem namyslat 😀 😀

meyby
20. okt 2011

my sa snazime od júna a zatial nic, tak uvidime...sice tento mesiac som nedostala menstruaciu, ale vobec sa na tehotenstvo necitim...skor to pripisujem na nejake hormonalne zmeny...a na test je este skoro, meska mi to len 6 dni...

meyby
20. okt 2011

🙂

purina12345
20. okt 2011

@jorgie tak ty máš celkom pekné cykly 🙂 bazalku je najlepšie merať keď sa chceš uistiť kedy bola ovulácia
Ináč mám kamarátku vo Vancouri, teraz už mám dve 😉

janielik87
20. okt 2011

@snazilkas no to som mala aj ja take navaly tepla a este som sa vyhadzala po clostile..akoze len tak ako pred ms na tvari...ale tiez to beriem len prvy cyklus cize neviem... a pregnyl zatial nemam... uvidime co dalej bude

jorgie
20. okt 2011

@purina12345 😀 😀 😀 a vies v ktorej stvrti byva?
no ja ovu sledujem pomocou ovu testou, ale moje telo mi taktiez da vediet ked sa blizi ovu. Testy som kupila len kvoli tomu aby som sa uistila/ BT by som chcela zacat merat skor kvoli tomu aby som vzdy posledne dni pred mrchou nestresovala zakazdym ked idem na zachod 🙂 co tu citam, tak teplota ti vie pekne predpovedat ci sa podarilo alebo ci pride mrcha....no uvidime ako to dopadne...bud budem tento weekend kupovat tehu test alebo bt teplomer 😀

purina12345
20. okt 2011

@jorgie neviem ti povedať v ktorej štvrti býva ale v adrese má Keefer Place, V6B6N6, možno sa v tom vyznáš, tak to je pravda že pred mrchou teplota klesne tak sa dá približne určiť tehotenstvo a koľko dní si po oplodnení toto je môj aktuálny graf http://www.fertilityfriend.com/home/384016 tak dúfam že to skončí s tehotenským testom 😉

jorgie
20. okt 2011

@purina12345 ten tvoj graf vyzera dobre...dufam, ze sa ti teplota bude drzat pekne hore 🙂
ta tvoja kamarka byva priamo v centre. my byvame dalej od centra, v predmesti...my radsej domcek so zahradou ako apartment v centre 🙂
ty si odkial? ja pochadzam z Piestan ale uz 13 rokov zijem v zahranici

purina12345
20. okt 2011

@jorgie s manželom sme z oravy a bývame pri Prievidzi, on je vojak tak už sme žili aj 3 roky v Hlohovci
No hej, kamoška býva v takej poriadne vysokej bytovke, tak to sa ešte len chystáš variť obed 🙂

jorgie
20. okt 2011

@purina12345 🙂 🙂 pravda, ja som v robotke...u nas je este len stvrt na jedenast (rano) - takze aj do obeda je daleko 🙂 🙂
moj ocino robil dlhe roky v Hlohovci, takze to tam poznam 🙂

purina12345
20. okt 2011

@jorgie tak sa už teším na sobotu, daj potom vedieť ako to vyzerá, a ak sa môžem opýtať koľko máš rokov?

jorgie
20. okt 2011

@purina12345 ja mam 32 a manzel 31
dam urcite vediet...ako som povedala, bud pojdem kupovat test alebo teplomer 🙂

purina12345
20. okt 2011

@jorgie aj ja mám cca o rok mladšieho manžela ja mám 29 🙂