Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 no mojka rada by som 🙂 uvidime,ako bude.ak mrcha nepride,tak na buduci tyzden k dokymu 🙂
caute zeny ja som na piatok k mojmu dokinu objednana,z e aky to problem, ide aj moj s tou anglictinou u mna je to horor,uvidime co doktor, kam nas posle 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
tie co mozu a netrapi ich mrcha, tak do toho, aby aspon tie vianoce boli krasne, co uy po tom Martinovi, nam je to sice nanic, ale tiez pracujeme, nemam sice este antikoncepciu az prvy den memzes zacnem, ale na ultrazvuku mam v pravo neaku patologiu, neviem ked to hodim do googlu vyde mi mimomaternicove tehu, neaky problem je u mna uz druhy mesiac uvidime co doktor 😀 😀 😀 😀
@purina12345 jasné dám vedieť,vzali mi krv,sono štítnej žlazy a zajtra alebo pozajtra budem vedieť výsledky......
@eri28 no po roku som šla ku gynekologičke a robí mi momentálne vyšetrenia,spermiogram má snubenec dobrý,mne robila hormonálny profil,testy na chlamýdie,čakaju mńas genetické testy,ale v hormonálnych testoch mi dva hormony vyšli zvýšené takže ma poslala zasa na endokrinologiu...uvidím čo bude
@kikaneu...ahojky...ďakujem za včerajšie privítanie....a vy sa snažite rok?ešte si nebola u doktora?
@gelinka75 neviem, grepový...ešte som to neskúšala....ja tiež pijem väčšinou čistú vodu, ale keď tak nad tým uvažujem, v lete som si kupovala grepový, ešte keď chodil manžel domov len na víkendy a mávala som tooooľko toho egg hlienu, že si teraz kúpim ten grepový....aký bude v obchode, to je asi jedno 🙂
ahoj ahoj nooo my sa snazime uz dlhsie, s toho dovodu nas nas znamy odporucil do fertilcentu a ideme plodit pomocou ICSI, mame s toho celkom strach:(
@zuzixx ja budem mat asi tiez problem v hormonoch a v hypofyze ta ich produkuje a moj biologicky ocino mal cystu na hypofyze modlim sa aby to bolo liecitelne, takze uvidime, a moj je urcite zdravy ved v afrike sa rodi tolko krasny deti, ze ani tam nemaju tolko papat pre nich ☹ ☹ ☹ ☹
@zuzixx mne meškala cez Veľkú noc, tiež som robila test, bol negatívny, tak som vedela že mrcha príde a prišla...vtedy som to pripisovala stresu zo štátnic...a prečo meškala teraz netuším....ale keby prišla načas, tak by som mala krátku LF, takže som vcelku spokojná so svojím prvým cyklom, počas ktorého som merala BT....tento cyklus budem ešte sledovať aj hlien 🙂
@aliaxa ahoj, ten micomax som mala aj ja ale aj tak by si mala ísť za lekárom a pýtaj si od neho niečo silnejšie keď sa ti to tak vracia, mne sa tak vracalo pol roka ako tebe, vždy po mrche, kupovala som si v lekárni canesten a podobne, posledný krát ten micomax, to bola 1 tabletka, užila som ju v pondelok a v stredu som bola na gynde a stále som mala kvasinky, doktor urobil výplach (nepríjemné ale potom úľava) a ako som ti už spomínala vaginálne tabletky na 12 dní (boli žlté, no to bola hrúza), v lekárni som si kúpila probiotika pre ženy, boli také perličky, a s manželom sme užívali antibiotika a antimokotika a odvtedy chvala bohu pokoj, tak bežkaj za doktorom lebo sama to nikdy nevyličiš hlavne keď sa vracia a možno ti urobí aj stery že čo to tam je za potvoru, a ako prevenciu si tiež kúp tie Femi kvapky 😉

ahojte....no presne @purina12345 na škaredom červenom koni....dúfam, že aspoň 1 kočka bude tehu....na povzbudenie, držím palce, tým, ktoré na ms čakajú, nech sa nedočkajú ;)
ja som dnes po práci úplne vyšťavená, nič sa mi nechce....tak si trochu povegetím a potom si dám aspoň pol hoďky na bicykli, potrebujem nejaký pohyb.....či to nepomôže náhodou 🙂 a po ms sa ideme každý druhý deň snažiť a uvidíme čo sa stane 🙂