Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 pozeram ze ty tam album mas a vies co ako tak pozeram ja som ho uz prekukavala skor a dokonca som si stahovala tvoj strop z obyvacky sa mi paaaaacil 😉
@vardzikova hej?nevidela som 😖
@kandee1201 😀 😀 ďakujeme, môj výmysel, chudák ocino musel robiť 😀
@fifitko25 ja mam ale nick tam mam katika1201
@fifitko25 ja som zatial objednala swiss energyman, no a berie E-cko, C-cko, D-cko, vápnik, kyselinu listovu, (tieto vitaminy obsahuje centrum) + koenzym-q-10 a macu,
@l_e_n_o_c_k_a presne som pozerala, že kúpim B-komplex, D, E, zinok už berie aj magnézium mu dávam, aj macu a možno ešte ten koenzym Q10 😉
@fifitko25 ocino je sikovny 😅 velmi pekna aj ta farba fialova
@kandee1201 ďakuujem, tiež som si ju sama vybrala 😀 a mám tam nový obraz, musím aktualizovať niektoré fotky, veď som tam nedala nič od 2009 😀
@fifitko25 a zabudla som, mal by papat vela jogurtov, tvarohov, aby si doplnil bielkoviny 😉
@fifitko25 no tak to by si uz mala 😉
@fifitko25 skus, len mam obavu, aby mu to neodpalilo pecen 🤐
@l_e_n_o_c_k_a a tvoj mm berie to všetko? 😕
@fifitko25 no toto vsetko berie E-cko, C-cko, D-cko, vápnik, kyselinu listovu, (tieto vitaminy obsahuje centrum) + koenzym-q-10 a macu je to malo? 😅
tak ja idem makat na ozdobach na krstinovu tortu... pa zatial 🙂
baby caute ja vas tu citam ako roman, tolko stran, nemam hlavnu hrdinku, ale vsetky su moje oblubene 😀 😀 😀 😀 😀
dnes som sa rozhodla kupit cez bazar v holansku tehu potprsenku, neake smiesne eura, kym naskrabem na novu
a vybrala som si aj tehu nohavice, chodim ako ciganka v teplakoch sto rocnych, teda sooryyy nic proti mensine 😉 , nikoho som neurazila,a ked nedojde mrcha tak si ich kupim, a ked nebudem teraz tehu, tak snad raz budem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a práveže veľa 😀 idem aj ja do lekárne kúpiť Ečko, B-komplex, pre mňa magnézium B6 a ten koenzym Q 10 - na začiatok 😉
@vardzikova a dzusik grepovi mozem aj po ovu nie?
@vardzikova nho ja som uz doma z prace, hned mi je lepsie, klud, oddych fajnotka🙂
@dijusa skús niečo pogoogliť, nejakého doktora....ale myslím, že si sa nerozhodla zle, počkáte tie dva mesiace a uvidíš po kontrolnom spg, že či sa niečo zmenilo 🙂 my pôjdeme asi v pondelok, ešte sa ale musíme dohodnúť 🙂 držím palce, aby tie vitamíny zabrali a možno ten kontrolný už ani nebudete potrebovať ;)
@dijusa môj je teda riadne sexuchtivý...no najviac ma vie vytočiť vtedy, keď mi narobí chúťky a potom cúvne, že sa mu nechce a je unavený 🙂 občas potom vyleziem ja, aby som ho trochu prebrala 🙂 len ani mne sa nechce vždy zase 🙂
teplotu meriam, teraz je to štvrtý cyklus, ale nejak sa tým nestresujem, proste meriam, lebo som si na to zvykla a tak pre zaujímavosť, či bola ovu alebo čo sa deje 🙂
Babenkyyyyy, máte profilovku na FCB? ak áno, tu je príspevok, ktorý si prečítajte, poslal mi to môj manžel, ja som mazala 20 minút všetky aplikácie... http://juraj-slesar.posterous.com/nemyslis-zapl...
@kandee1201 nevadi lasko teraz som na mm počitači potom pridam do mojho albumu 😉

@kandee1201 no moj nefajci pije len prilozitostne a posiluje papa vseliake prasky na to tak som sa bala ci mu nejak neskodia ale vsetko je ok