icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
24. jan 2012

@kikaneu ako možem odstraniť aplikacie?

vardzikova
24. jan 2012

@kandee1201 milačik grepovy džusik možeš aj po ovu ale po ovu je lepši ananasovy na uhniezdovanie 😉

vardzikova
24. jan 2012

@momamo parada mojka uživaj si to zajtra ideš opať do rotoby 😝 😀

kikaneu
24. jan 2012

@lucecita veru, ja ich mám ešte viac....kým to pomažem, tak bude noc

kikaneu
24. jan 2012

@vardzikova choď do nastavenia a tam na každej aplikácii daj odstrániť

lucecita
24. jan 2012

@vardzikova a potom daj aj ok, ono to chvíľu potrvá, kým to zmažeš, ale budeš mať pokoj a nikto nebude mať prístup k tvojim informáciam a fotkám 😉
@kikaneu dobre som vám poradila, čoooooo? 😀 😀 😀
@fifitko šťastná to žena, ja už ich mať tiež nebudem...

kikaneu
24. jan 2012

@lucecita dobre, dobre 🙂 len akurát teraz keď som sa rozhodla posielať žiadosti, tak musím toto mazať 🙂 ale jednu som už poslala 🙂

mata_ba
24. jan 2012

@lucecita dakujem za info 🙂

vardzikova
24. jan 2012

@lucecita mojka už mam trvalo to trošku dlhšie ako som si myslela ale vymazane 😀

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

tak uz som tu, dekoracie na krstinovu tortu hotove, to babatko je ako žive 😉

mata_ba
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a paraaaadaaaaa

kikaneu
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a také isté nám vyrobila kamoška pre kamošku na krstinovú tortu 🙂 a bolo ešte aj v kočíku 🙂

mata_ba
24. jan 2012

BABY,mam otazocku..ja som s meranim BT este len zacala..pred ovulkou sa teplota zvysi,znizi a ked zase vystupi je po ovulke?alebo sa znizi z tej teploty,ktoru mam teraz?neviem,ci ma pochopite 😀

lucecita
24. jan 2012

@vardzikova som si všimla, že si dala aj zdieľať...super, nech to vie čo najviac ľudí...si mala toho požehnane, žeeee? 😉
@l_e_n_o_c_k_a a to mimi si robila ty?

aliaxa
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a jeeeej parada...aj moja svokricka take babatka robi na tortu su krasne ja som chcela take babo spravit z marcipanu by som to mala ako sosku 🙂

kandee1201
24. jan 2012

@vardzikova no kde ty na to chodiiiis ananasovi nemam musim kupit

kandee1201
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a krasne 😅

zelovocka
24. jan 2012

@mata_ba ahoj, predovu teploty sú vo všeobecnosti nižšie, po ovu sú vyššie. ovu ti graf vyznačí, až keď budeš 3DPO, teda na tretí deň po sebe nasledujúcich zvýšených teplôt 😉

mata_ba
24. jan 2012

@zelovocka ahoj,dakujem..lebo ja mam takyto graf http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
a chcela som len vediet,ci by sa pred ovulkou mala teplota este zvysit alebo pojde teplota zdole z aktualnych teplot...

chorucka
24. jan 2012

@vardzikova zlatusik a ty si na PN ?

chorucka
24. jan 2012

@lucecita mojka teba aky bacil nici?

kikaneu
24. jan 2012

@lucecita uf, 10 žiadostí som poslala 🙂 na dnes stačí 🙂 a ty čo máš nové?

zelovocka
24. jan 2012

@mata_ba teraz máš nizučké predovu teploty, pôjde to hore 😉 ale neľakaj sa, ten program vyznačí ovu, až keď bude po nej (ako som už písala, budeš 3DPO). ovu je posledný deň nízkych teplôt a posledný deň plodného hlienu. takže logicky sa to skôr ani určiť nedá 😉 znač si aj plodný hlien (egg, watery), či ti to bude sedieť s teplotkami.

l_e_n_o_c_k_a
24. jan 2012

@mata_ba
@kikaneu
@aliaxa
@lucecita to babatko je zo silikonovej formicky, je z marcipánu .. robila som aj topanocky aj kosicek, v ktorom bude spinkat miminko 😉

kikaneu
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a je krásne, vyzerá ako ozajstné ;)

mata_ba
24. jan 2012

@zelovocka dakujem velmi pekne...a viem,ze ovu sa vyznaci az po 🙂 len mi je divne,ze mam vsetky teploty rovnake..este aj to,co som mala zvysene bolo kvoli 4-hodinovemu spanku a alku..inak by asi bolo vsetko to iste..divne...no uvidime,co bude dalej 🙂

mata_ba
24. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a daj potom aj foto,ked to bude vsetko spolu...sikulka 😉

zelovocka
24. jan 2012

@mata_ba sú baby, ktoré mávajú rovnaké teplotné úseky, na ff je o tom niekde aj písané čosi. máš teplomer s dvomi desatinnými miestami?

mata_ba
24. jan 2012

@zelovocka nie,len s jednym...s dvoma nemali,ked osm kupovala..

monika707
24. jan 2012

ahojte dievčence ako sa máte? 🙂