Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no lásko tu som, len keby sa mi spať dalo ako píšeš 😠 😠 😠 😠 😠
@lucecita nezúfaj, rýchlo znásilni drahého. Deň po ovu ešte môžete byť úspešný a hlavne, vtedy sa robia chlapci 😀
@lucecita no vitaj 🙂 už som pozerala, že kde si toľko....to čo bola za noc? ani ja som nemohla spať, tiež som zabalená v deke, ale hrdlo už lepšie, bolí ma len chrbát, pravá ruka a podbruško ako na mrchu, u mňa stále bez výstupu, pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@azzura mojka ale musime aj z niečoho žiť ak to bude zle tak určite budem doma uvidim zajtra idem k dokymu taksom zvedava čo mi povie či pojdem do prace alebo či ma necha doma ešte tyžden
@lucecita čaaaaaaaaaaaaau totok 😀 ty jeden totok a prečo ste toto ono nerobili? hm? vidiš to tvoje obden je na prd moja na uplny prd 😠 oddychovať ti treba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mojka ale neviem čo to je s nami ale vačšina bab nemohla v noci spať
@kikaneu joooj tešim sa na otepľovaie aj ked to tak ešte v počasi nevyzera na buduci tyžden ma prisť ešte ochladenie a krásne mrazy 😠
@franzziska aj ty čakaš mimi?
@vardzikova ja už pre istotu nepozerám ani počasie 🙂
@vardzikova tak mne nastastie grepy celkom chutia 🙂
@kikaneu aleked ja sa stale tešim ked teploty stupaju ale akonahle začnu klesať moja nalada tiežklesa
@mata_ba oooj tak tosi jedna z mala ... tak to maš potom jednoduhšie lebo jesť to čo ti nechuti da riadne zabrať
@mattuliatko30 som zvedava co mi to povie 🙂
@vardzikova ja mám rada aj zimu a sneh, ale už mi stačí nejako.... 🙂
@vardzikova jasne, vsak ja viem, ale radsej ostat doma ako o to prist, takze si davaj pozor na seba
@vardzikova nie, zatial zial este nie..ale ja som septembrova 😝 😝
@mata_ba ja milujem grepy a jem ich na "kila"..ci ako dzus ci priamo 😅 😝
@kikaneu ahojky, ja moc dobry vztah so svokrou sice nemam, ale az tak mi to nechyba...a maminkovske veci takmer s nikym neriesim, takze napodobne
@vardzikova cica, ty si tuším písala, že ti pomohlo odkyslenie organizmu, že? Robila si komplet zmenu stravovania, alebo si len papala grepy a ľanové semiačká?
@vardzikova
@lucecita
@kikaneu babeny aj ja som mala hroznu noc, som sa furt prevalovala a rano som sa prebudila uplne do zdepkanej nalady ☹ vsetko je proste na prd 😒
🙂 pekne pocasie je dneska u nas
@simonkazga drahý príde až okolo piatej z roboty, ale znásilním ho určite 😀 😀 😀 díky za radu 😉
@kikaneu mňa bolí hlava a prsia...mám ich oťažené, ono asi je ovulka teraz...a nebol náhodou spln, lebo ja pri splne nemôžem spať a keď sme boli toľké hore? a čo ťa bolí pravá ruka? no a možno aj ty si mala včera ou, nie? a máte poistené ako vidím 😉
@vardzikova sme nechceli ani jeden totok, že necháme nabudiť potvorky a dneska na to pôjdeme... 😀 😀 😀 😀
@kikaneu no toho roku snehu bolo ti poviem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 u nas vykukol až teraz
@azzura ano maminka budem 😀
@vardzikova poznam..napr.maca 😀 ale ani jogurty mi teraz nejak nesmakuju a to mam rovno pred sebou activiu...bleee
@franzziska nooo a este su aj zdrave 🙂
@simonkazga mojka ja som pisala žeby som to chcela vyskušať ale nerobila som to kupila som si aj čaj ale že vraj tehotne to nemožu tak mi toostalo v šufliku , ja som pila grep a jedla semienka a papala kyselinu listovu
ahojte, som 35DC, test dnes rano negativny-ako som predpokladala, mrcha nikde 😠 kuk moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 ten tiez ukazuje volake kravinky... 😝
@mel84 nič si z toho nerob mojka s tym spankom sme natom dnes asi všetky rovnako

Babyyyy, dobré ráno....zle je to so mnou...som sa ešte o 3:15 dívala na telku čo nie a nie zaspať...a teraz som sa prebudila a stále som sa mrvila a prebúdzala...hrdlo ma bolí jak totok, som zahuhňaná...ja asi fakticky umieram 😀 😀 😀 😀 😀 a aha môj graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ak bola včera ovulka, tak ma šľahne, hlien tomu nenasvedčoval a ani sme netotok 😠