icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
25. jan 2012

@mata_ba ak chces testy tak najlepsie mas ist hned po mrche na folikulometriu potom 22DC na hormon a 2-3DC (cez mrchu) na hormonalny profil Tvoj mm nemusi ist lekar ti napise doporucenie na lekara co robi spermiogram 😀

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka ja hriby nelubim 🤐 ale zas dala by som si tam este kukuricku..ale to zase nelubia svokrovci..a kedze byvame spolu a varime spolu,tak mam smolu 🙂 ale zase vobec mi to nevadi..

@kikaneu inak take tie zmiesane chladnickove veci su super jedla 😀 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka ahaa...no tak to musim pockat do dalsej mrchy..aj ked by prist nemusela - prezila by som aj bez testov 😀 😀 😀 a viem,ze svagor bol so sestrou,lekar ho poslal do vedlajsej miestnosti 😅 a spermie dal rovno lekarovi nasmu..

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba aj my máme dať vzorku na spermiogram rovno mojej lekárke....ale povedala, že doniesť a držať cestou v teple, tak sám manžel nemôže ísť, lebo nemôže aj šoférovať aj ohrievať vzorku 🙂 a ja som teraz PN, tak nemôžem z domu, čiže neviem kedy ich odnesieme....možno tam skúsim zavolať, či tiež nemôže len vo vedľajšej miestnosti 😅

chorucka
25. jan 2012

baby
@mata_ba
@kikaneu
@vardzikova
@lucecita
@anait dnes som v buse sedela vedla tehu 😀 a aj na gynde 😀 tak dufam ze som sa nakazila tehulkovstvom 😀 Kamoska je v 8mesiaci a povedala ze uz nevladze a ze sa nevyspi lebo dobec celu noc kope 😀

anait
25. jan 2012

@kikaneu ale veď k lekárovi môžeš ísť, aj keď si PN

kikaneu
25. jan 2012

@chorucka ale aspoň vie, prečo sa nevyspala....ja som sa dnes tiež nevyspala a neviem prečo....🙂 keby to tak bolo nákazlivé ako chrípka, to by bolo super 🙂

anait
25. jan 2012

@kikaneu ďakujem za info...a prosím ťa kedy musím otehotnieť, aby sa mi to oplatilo? 😎

luciok
25. jan 2012

@chorucka To je krása, tak snáď ťa nakazila 😀

chorucka
25. jan 2012

@kikaneu ja som ich drzala v ruke a v rukavici 😀 a moj mm soferoval To bude pre tvojho manzela stres vo vedlajsej miestnosti a bez teba Sak od 10:00 do 12.00 su vychadzky kontrola nechodi a ak by ti prisla tak lekar ti da potvrdenie ze si bola u neho das to posudkovemu lekarovi a je to mne sa to stalo a v pohode 😉

kikaneu
25. jan 2012

@anait aha, to mi nenapadlo, ale musím si asi pýtať nejaké potvrdenie, že som tam bola....nevieš?

chorucka
25. jan 2012

@luciok ahoj no dufam ze hej 😀 😀 😀 uz nech je ta ovu.

luciok
25. jan 2012

@chorucka Kedy ju očakávaš?

chorucka
25. jan 2012

@kikaneu nemusis si pitat len ak by ta doma cakal papier v schranke ze si mala kontrolu a nezastihli ta tak dodatoce ti lekar da potvrdenie 😀 za 2€

chorucka
25. jan 2012

@luciok no som len 9DC minule som mala 12DC tak teraz neviem ale chodim zase na folikulometriu tak lekar mi povie 😀 😀 A ty ako? kolky den si

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu tak ale rovno tam je to naj..aspon je to "cerstve" 😀

luciok
25. jan 2012

@chorucka Ja 2DC a najradšej by som posunula čas 🙂 A nakúpila som si ovu testy tak budem testovať ostošesť 😀

azzura
25. jan 2012

@mata_ba ja uz potom nepijem

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka mala si zhlboka dychat,nech sa tehulkovstvo dobre vsiakne do teba 😀 😀 a ked zostanes teraz tehu,tak si vedla teba sadnem ja a budem dychat zhlboka😀

mata_ba
25. jan 2012

@azzura uz ani ja nebudem 🙂

chorucka
25. jan 2012

Baby dnes ked mi robil ultrazvuk tak som mala fatamorganu 😀 😀 ja som si tam videla malicku tmavu gulicku ja ze mi povie ze som tehu a on si to asi ani nevsimol 😠

luciok
25. jan 2012

@mata_ba Hádam ju mala pobozkať, alebo poprosiť, aby na ňu zakašľala 😀 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba žihľavovy ano ale alchemiku už nie 😉

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba a mne sa už francuzaky robiaaa o chvyľočku budu 😀 😀 😀 😀

chorucka
25. jan 2012

baby
@luciok
@mata_ba 😀 😀 ja vam dam inhalovat a bozkavat 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu a čo ty nemaš rada francuzaky že si si urobila rizoto? inak aj my sme mali včera rizoto 😀

aliaxa
25. jan 2012

@vardzikova ahoj moja chcem sa spýtať či aj citíš fazulku...či ta bruško pobolieva alebo niečo nejaký príznak?

anait
25. jan 2012

@kikaneu áno, pre istotu nech ti dá razítko, šak to nie je problém

chorucka
25. jan 2012

@vardzikova ja by som si dala francuzaky od nejakeho fesiho 😀 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@chorucka mojka tak dufam že si nachytala všetky tehu vyrusi 😀