Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba aj my máme dať vzorku na spermiogram rovno mojej lekárke....ale povedala, že doniesť a držať cestou v teple, tak sám manžel nemôže ísť, lebo nemôže aj šoférovať aj ohrievať vzorku 🙂 a ja som teraz PN, tak nemôžem z domu, čiže neviem kedy ich odnesieme....možno tam skúsim zavolať, či tiež nemôže len vo vedľajšej miestnosti 😅
@kikaneu ja som ich drzala v ruke a v rukavici 😀 a moj mm soferoval To bude pre tvojho manzela stres vo vedlajsej miestnosti a bez teba Sak od 10:00 do 12.00 su vychadzky kontrola nechodi a ak by ti prisla tak lekar ti da potvrdenie ze si bola u neho das to posudkovemu lekarovi a je to mne sa to stalo a v pohode 😉
Baby dnes ked mi robil ultrazvuk tak som mala fatamorganu 😀 😀 ja som si tam videla malicku tmavu gulicku ja ze mi povie ze som tehu a on si to asi ani nevsimol 😠
@mata_ba žihľavovy ano ale alchemiku už nie 😉
@mata_ba a mne sa už francuzaky robiaaa o chvyľočku budu 😀 😀 😀 😀
@kikaneu a čo ty nemaš rada francuzaky že si si urobila rizoto? inak aj my sme mali včera rizoto 😀
@vardzikova ahoj moja chcem sa spýtať či aj citíš fazulku...či ta bruško pobolieva alebo niečo nejaký príznak?
@vardzikova ja by som si dala francuzaky od nejakeho fesiho 😀 😀 😀
@chorucka mojka tak dufam že si nachytala všetky tehu vyrusi 😀

@mata_ba ak chces testy tak najlepsie mas ist hned po mrche na folikulometriu potom 22DC na hormon a 2-3DC (cez mrchu) na hormonalny profil Tvoj mm nemusi ist lekar ti napise doporucenie na lekara co robi spermiogram 😀