icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
25. jan 2012

@azzura no az na tu najstarsiu si vychadzame super..ta neviem ani pozdravit...ale jej problem 🙂

mel84
25. jan 2012

@azzura 😀 😀 😀 ja som chcela vzdy starsieho brata, ze aby ma bral s nim medzi svojich kamosov 😀 😀 preto by som chcela mat starsieho chlapceka a mladsie dievcatko, aby sa nam o nu pekne staral 😉

luciok
25. jan 2012

@azzura Aj ja som vždy chcela sestru, ale keď už som to vedela aj povedať, tak rodičia už boli na to starí. Takže mám len starších bráchov a vtedy s nimi moc srandy nebolo, oni držali vždy spolu a ja som nemala parťáka, dokonca ani v rodine som nemala rovesníka. Fnuuuk. Tak asi preto si teraz veľmi prajem dievčatko..

mel84
25. jan 2012

@azzura a segry milujem 😉 uz teraz si s tou starsou aj normalne pokecam, takze je to super 😉

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu no hadam to bude dobre vsetko 🙂

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu veď práve...zajtra chcem robiť zapečené stehná na zemiakoch so smotanou a syrom, ale ani rizoto neni špatné 😀 😀 😀 😀 a teď babo raď, čo uvariť 😀

mata_ba
25. jan 2012

@mel84 ja to iste..teiz som chcela vzdy brata..a nic... 😀

luciok
25. jan 2012

@mel84 myslíš že starší brat bude chcieť mladšiu sestru brávať so sebou do partie??

mel84
25. jan 2012

@mata_ba len este aby Vasi nieco nevykuzlili, aby ti splnili prianie 😀 😀 😀

mel84
25. jan 2012

@luciok no nemusi ju brat do partie, ale bude aspon na nu davat pozor 😉 ako starsi brat .. 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita dajme si stehná 🙂 aj my ich budeme zajtra mať, ale idem robiť recept, že kuracie stehná po španielsky 🙂 v parnom hrnci 🙂 sa teším, bude to mňam určite 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba dúfam 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@mel84 no to uz urcite nie,kedze mamina ma tento rok 56 a tata 70 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu tak raz to uz musi prist 🙂

luciok
25. jan 2012

@mel84 A mladá bude ma bračeka nadávať, nech jej dá konečne pokoj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba veru, raz to bude 🙂

mel84
25. jan 2012

@luciok jaaaaaaaaaaj uz nech je to tu!! 😀

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu hmmm...len keby sme vedeli kedy 😒

azzura
25. jan 2012

@mata_ba hmm, blbe ved si jej sestra 😒 co uz, ked je sprosta 😎

luciok
25. jan 2012

@mel84 No veď. Ale ja by som to radšej brala v opačnom poradí : dievča a chlapec

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu uvidím, čo mi manžel kúpi cestou z práce...som mu písala na skype, tak som zvedavá čo donesie 😀 😀 😀 ale ja mám príšernú chuť na tie stehná, lebo mama to robila keď som grckala a vtedy som na to mala obrovskú chuť 😀 daj recept na tie tvoje...

azzura
25. jan 2012

@mel84 noo, bolo to uzasne, vsade som chodila s brachovcami, ako ich privesok. Som sa nimi chvalila, lebo baby v skole boli do nich zblaznene 😀 😀

azzura
25. jan 2012

@luciok tak aj ja som sa citila ako jedinacik so 4 rodicmi, ale nestazujem sa. Aj ja chcem strasne dievcatko 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita my už všetko máme, naši boli na veľký nákup v sobotu, tak som v piatok už rozmýšľala, čo asi budem variť 🙂 a teraz už len manžel zabehne tu do obchodu ak sme na niečo zabudli 🙂 takže zajtrajšie stehná: na panvici zohriať 1PL olivového oleja a opiecť na ňom stehná z oboch strán dohneda, potom ich vybrať, okoreniť a vložiť do spodného koša parného hrnca, do ďalšieho koša si nachystať cuketu pokrájanú na kolieska a olúpané paradajky na mesiačiky a zelenú alebo žltú papriku na pásiky a ak chceš môžeš si k tomu spraviť ešte aj ryžu (volila by som asi karí ryžu) 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba netráp sa 🙂 určite to príde vtedy, keď to budeme najmenej čakať ;) takže hor sa do práce a iných záležitostí

azzura
25. jan 2012

@mata_ba no moj mm je vdovec, takze doma mame 16 rocneho pubertaka. Takze ja idem od konca najprv puberta a potom plienky 😀 . Moj mm ovdovel v 36 rokoch a chlapec mal 8, takze si na mamu moc nepamata a preto mame asi super vztah, len skoda ze nie je dietatko, lebo mi chyba aby som ho mohla stiskat a mojkat 😀

azzura
25. jan 2012

@luciok do partie neviem, ale ja som sa vzdy zavesila na bratov a museli ma vziat zo sebou. Ked sa jeden brachov kamos zenil, tak som na svadbe urobila scenu, som sa rozrevala a kricala na neho, že mi slubil že ked budem velka tak si ma zoberie za zenu 😀 😀 doteraz to spomina a aj jeho zena 😀 😀 😀

luciok
25. jan 2012

@azzura Fíha tak to sú mi tu zaujímavé osudy. Ale je fajn že si s tým jeho synom tak dobre rozumieš.

kikaneu
25. jan 2012

@azzura moja, to koľko si mala vtedy rokov 🙂 to ako z telenovely 🙂 ja vás čítam, len sa nezapájam, mám len jedného mladšieho brata, takže nič extra 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita mojka ja tehu vírusy rozhadzujem odkedy som tehu 😀 😀 😀 😀