icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
25. jan 2012

jajajaj co ste tu toho popisali hotova telenovela
@mata_ba inak aj ja sa nemusim z najstarsou segrou 😀

azzura
25. jan 2012

@luciok rozumiem az moc, hlavne ked sa proti otcovi spolu spikneme. Mm hovori, že keby nevedel že nie sme mama a syn, tak by neveril, lebo sa povahov strasne podobame 😀 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu no tak moja jasne že budeš variť to čo chuti tebe 😀 ja som francuzaky mala za hodku urobene 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@vardzikova aj ja včera 🙂 ale manžel pomáhal, čistil zemiaky 🙂 ja to nerada robím 🙂

mel84
25. jan 2012

@luciok no nech nam to vyjde ako sme si vysnivali, a potom porovname ci dobre abo zle 😝 hlavne nech su zdravucke, krasne a sikovne 😀 a ty mas nejakych surodencov?

luciok
25. jan 2012

@azzura Tak to je super mať takého parťáka 😉

chorucka
25. jan 2012

@lucecita nie zatial negrckam ale pride mi tak zle niekedy ja jem piskoty rozky rano bavorske tycinky 😀 a teraz si dam hranolceky 😀 z vajkom z ryb.prstami

azzura
25. jan 2012

@kikaneu tez co? ze kedy som mala kolko rokov? Ak myslis na mm, tak sme spolu len 2 roky. Predtym chlapci po smrti mami boli sami, moj muz si myslel ze uz sa neozeni a nebude chciet dalsie dieta, lebo uz nenajde druhu taku zenu ako bola jeho, že jemu uz raz osud doprial 😀 😀. sme sa stretli na urade, chodil ku mne ako prijektant, furt som mala depky lebo ma vzdy nejaky depko osral a raz som sa ho spytala ci ma nechce a on ze nie, lebo ze ma dieta a je stary a vtedy do mna 100 voltov a nakrica som na neho, že to je strase, že ma nechce ani mlady, ani stary, ani zenaty, ani vdovec, tak že mne je sudena si nejaka mrtvolka 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@azzura asi taaaak...jej problem,ze sa obera o rodinu 🙂
waaaaw...a to co sa stalo? ☹ ale malo to tak byt,kedze ste spolu 😉 a skus ho pomojkat,co to spravi 😀 ja sa doteraz rada tulkam 🙂

a teraz ako si spominala,ze si sa rozplakala na svadbe,ja som sa vydavala teraz v auguste a moj synovcek (5-rocny) sa teiz takto rozplakal,ze preco si ma dodo vzal,ze on ma miluje,ze som mala pockat,ved on predsa vyrastie..skoro sa mi slzy tlacili do oci,ked som sa to dozvedela 🙂 ale on si myslel,ze ked som sa vydala,ze uz ma nikdy neuvidi... 🙂 moj malinky...

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka dalsia spolocna vec.. 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@azzura si zlatá 🙂 som chcela vedieť, že koľko si mala rokov, keď si vyrobila tú scénu na svadbe ;) ale aj tak si musela byť podarená, keď si na terajšieho manžela tak nakričala 🙂

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu juuuuj, to vyzerá super, niekedy spravím 😉
@vardzikova a keď ich tak rozdávaš, jakto, že ja som ich nedostala? JA, PRÁVE JA? toto si zaslúžim???? 😢 😢 😢 😢 😢

luciok
25. jan 2012

@mel84 Mám dvoch starších bratov a kým sme bývali spolu doma tak s nimi moc zábava nebola, lebo oni držali spolu a nejaké dievčisko k sebe nepustili

luciok
25. jan 2012

@azzura Woow to jak scenár k nejakému filmu 😀

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita zajtra ti poviem ako to chutí, ešte som to nerobila, bude to premiéra 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova hod aj po mne nejake tie virusiky tehotenske 🙂

chorucka
25. jan 2012

@kikaneu ja som mm preobiednavala lebo na prvy termin mi vysla ovu tak som zo sestrickou vybrala iny termin bola zlata ma pochopila 😀

azzura
25. jan 2012

@mata_ba my sa s chlapcom mame radi, ale co sa tyka dotykov a tak mame voci sebe respekt, ale obcas mu hrabnem do vlasov alebo pohladim po chrbte a on potom chodi za mnou ako psi. ja viem ze mu to chyba, ale clovek musi opatrne, lebo dieta je krehka vec, som rada ze sme na tom takto. som si myslela ze dopadnem ako vo filmoch, bude ma nenavidiet,kricat a ignorovat a ja sa nakoniec odstahujem a rozidem s tatkom. Preto sme aj s dietatom cakali, aby si na tu myslienku zvykol.

kikaneu
25. jan 2012

@chorucka však aj ja tak urobím 🙂 vyzerá to tak, že bola včera, no počkám na teplotu či stúpne...a potom ho objednám 🙂

azzura
25. jan 2012

@kikaneu som mala 5-6 rokov. Ja som taka mala raplistka, ked ma nieco serie, tak idem hlava nehlava 😀 😀

mel84
25. jan 2012

@luciok tak to je presne o tom, ze kazdy chce to co nema 🙂 ja mam zase mladsieho a mna jeho mladsi kamosi vobec akoze nezaujimali, vzdy som sa kukala po starsich len som sa k nim nevedela prepracovat 😀

azzura
25. jan 2012

@luciok uz len babo chyba. A aj moja mam si zvykla, nevedela to rozdychat, ale ked zistila ze aky su chlapci zlati a ako ma maju radi, tak pochopila. Ja som vzdy tuzila mat takeho chlapa ako su moji bratia a tato a splnilo sa 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu hovori sa,ze to pride,ked to najmenej cakas...len co z toho,ze to podvedome cakas stale..

kikaneu
25. jan 2012

@azzura zlatá 🙂 to mi pripomenulo ako sme boli ujovi odniesť pozvánku na svadbu a moja malá sesternica mala len jeden problém, či ostanem bývať v žltom domčeku 😀
deti sú roztomilé a úprimné

mata_ba
25. jan 2012

@azzura to je pekne..a rozumne...ale ked vies,ze mu chybaju dotyky,myslim,ze nic nepokazis,ked ho raz za cas objimes 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba hm, veru...ja som na to aj nemyslela, keď som robila diplomovku a štátnice....a aj tak neprišlo....ale raz príde, ja si počkám

azzura
25. jan 2012

@kikaneu 😀 😀 vsak aj moja Lenuska, moja neterka bola mimo ked som sa z rodicovskeho domu odstahovala. bola zvyknutam že ked dosla k babke tak som tam bola ja, ale teraz ked dojde k mojim rodicom tak mi vzdy odtial vola 😀 😀 😀

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu jasnééééé, ja tu zajtra budem, nejdem nikam 😀 😀 😀 😀 vieš čo sa mi páči, že tu neriešime len tehu...ale aj takéto obyčajné veci.... 😀 😀 😀

chorucka
25. jan 2012

@azzura ty si sa ho normalne opitala ze ci ta chce? Touz aka odvaha 😀

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu my sme to zacali riesit az den po svadbe 🙂 lebo v maji som mala statnice a som sa bala,ci na svadbe nebudem furt grcat 😀