Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura Aj ja som vždy chcela sestru, ale keď už som to vedela aj povedať, tak rodičia už boli na to starí. Takže mám len starších bráchov a vtedy s nimi moc srandy nebolo, oni držali vždy spolu a ja som nemala parťáka, dokonca ani v rodine som nemala rovesníka. Fnuuuk. Tak asi preto si teraz veľmi prajem dievčatko..
@lucecita my už všetko máme, naši boli na veľký nákup v sobotu, tak som v piatok už rozmýšľala, čo asi budem variť 🙂 a teraz už len manžel zabehne tu do obchodu ak sme na niečo zabudli 🙂 takže zajtrajšie stehná: na panvici zohriať 1PL olivového oleja a opiecť na ňom stehná z oboch strán dohneda, potom ich vybrať, okoreniť a vložiť do spodného koša parného hrnca, do ďalšieho koša si nachystať cuketu pokrájanú na kolieska a olúpané paradajky na mesiačiky a zelenú alebo žltú papriku na pásiky a ak chceš môžeš si k tomu spraviť ešte aj ryžu (volila by som asi karí ryžu) 🙂
@mata_ba no moj mm je vdovec, takze doma mame 16 rocneho pubertaka. Takze ja idem od konca najprv puberta a potom plienky 😀 . Moj mm ovdovel v 36 rokoch a chlapec mal 8, takze si na mamu moc nepamata a preto mame asi super vztah, len skoda ze nie je dietatko, lebo mi chyba aby som ho mohla stiskat a mojkat 😀
@luciok do partie neviem, ale ja som sa vzdy zavesila na bratov a museli ma vziat zo sebou. Ked sa jeden brachov kamos zenil, tak som na svadbe urobila scenu, som sa rozrevala a kricala na neho, že mi slubil že ked budem velka tak si ma zoberie za zenu 😀 😀 doteraz to spomina a aj jeho zena 😀 😀 😀
@lucecita mojka ja tehu vírusy rozhadzujem odkedy som tehu 😀 😀 😀 😀

@azzura no az na tu najstarsiu si vychadzame super..ta neviem ani pozdravit...ale jej problem 🙂