Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu no tak moja jasne že budeš variť to čo chuti tebe 😀 ja som francuzaky mala za hodku urobene 🙂
@vardzikova aj ja včera 🙂 ale manžel pomáhal, čistil zemiaky 🙂 ja to nerada robím 🙂
@kikaneu tez co? ze kedy som mala kolko rokov? Ak myslis na mm, tak sme spolu len 2 roky. Predtym chlapci po smrti mami boli sami, moj muz si myslel ze uz sa neozeni a nebude chciet dalsie dieta, lebo uz nenajde druhu taku zenu ako bola jeho, že jemu uz raz osud doprial 😀 😀. sme sa stretli na urade, chodil ku mne ako prijektant, furt som mala depky lebo ma vzdy nejaky depko osral a raz som sa ho spytala ci ma nechce a on ze nie, lebo ze ma dieta a je stary a vtedy do mna 100 voltov a nakrica som na neho, že to je strase, že ma nechce ani mlady, ani stary, ani zenaty, ani vdovec, tak že mne je sudena si nejaka mrtvolka 😀 😀
@azzura asi taaaak...jej problem,ze sa obera o rodinu 🙂
waaaaw...a to co sa stalo? ☹ ale malo to tak byt,kedze ste spolu 😉 a skus ho pomojkat,co to spravi 😀 ja sa doteraz rada tulkam 🙂
a teraz ako si spominala,ze si sa rozplakala na svadbe,ja som sa vydavala teraz v auguste a moj synovcek (5-rocny) sa teiz takto rozplakal,ze preco si ma dodo vzal,ze on ma miluje,ze som mala pockat,ved on predsa vyrastie..skoro sa mi slzy tlacili do oci,ked som sa to dozvedela 🙂 ale on si myslel,ze ked som sa vydala,ze uz ma nikdy neuvidi... 🙂 moj malinky...
@kikaneu juuuuj, to vyzerá super, niekedy spravím 😉
@vardzikova a keď ich tak rozdávaš, jakto, že ja som ich nedostala? JA, PRÁVE JA? toto si zaslúžim???? 😢 😢 😢 😢 😢
@vardzikova hod aj po mne nejake tie virusiky tehotenske 🙂
@mata_ba my sa s chlapcom mame radi, ale co sa tyka dotykov a tak mame voci sebe respekt, ale obcas mu hrabnem do vlasov alebo pohladim po chrbte a on potom chodi za mnou ako psi. ja viem ze mu to chyba, ale clovek musi opatrne, lebo dieta je krehka vec, som rada ze sme na tom takto. som si myslela ze dopadnem ako vo filmoch, bude ma nenavidiet,kricat a ignorovat a ja sa nakoniec odstahujem a rozidem s tatkom. Preto sme aj s dietatom cakali, aby si na tu myslienku zvykol.

jajajaj co ste tu toho popisali hotova telenovela
@mata_ba inak aj ja sa nemusim z najstarsou segrou 😀