icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
25. jan 2012

@azzura no 🙂 chýbame im....a ja keď idem niekam na návštevu, tak sa vždy hrám s deťmi a dospeláci riešia svoje veci 🙂 vždy som nimi obklopená 🙂 joj, už som tie moje zlatíčka dlho nevidela, ale akonáhle budem zdravá, všetky ponavštevujem 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita dobre 🙂 aj mne sa to páči, keby sme riešili len tehu, tak by sme sa z toho zbláznili 🙂

azzura
25. jan 2012

@chorucka to som bola mimo, lebo vtedy mi dal ex kopacky. mne sa moj mm furt pacil a zistila som ze aj ja jemu, ale bal sa cokolvek navrhnut, kedze je starsi, vdovec a s dietatom 😀 😀 😀 😀 .

chorucka
25. jan 2012

@lucecita joj ale kedy sa tu bude riesit aj moja oblubena tema hmm 🙂

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu mne na svadbe zasa malá sesternička (5 rokov) povedala, že ona vyzerá omnoho krajšie ako ja, lebo ja mám biele šaty a ona ružové a ešte má aj košíček s lupienkami 😀 ale zasa mi závidela závoj a pri tancovaní robila opičky, len aby bola ona stredobodom pozornosti a nie ja 😅 😅
@mata_ba
@azzura

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba my niečo cez dva mesiace po svadbe, manžel sa dal ľahúčko ukecať, lebo sa mu páčila predstava, že už si nemusíme dávať pozor 😅 hoci, často riešil, že ak sa podarí, tak mi bude na štátniciach zle a také, ale nepodarilo sa, no a na poslednej štátnici som ráno dostala mrchu, myslela som, že tam skapem.....fuj, nikdy viac to nechcem zažiť

azzura
25. jan 2012

@kikaneu u nas to je rovnako, ja tiez vzdy na navsteve skoncim s detmi. Mna tie dospelacke klebetky nezujimaju, mne je lepsie s detmi.
Mynule som skoncila v posteli a Emmka ma krmila a svoju sestru poslala von, že sa hrame na mamicku a dietatko 😀 😀 😀 😀

chorucka
25. jan 2012

@azzura jaaaaj ja som bola tiez par krat mimo ale nie z kopaciek 😀

azzura
25. jan 2012

@lucecita jaj, deticky su uzasne pkial su malinke, potom by si ich zabila 😀 😀 😀

lucecita
25. jan 2012

@chorucka pesničkyyyyyyy? 😀 😀 😀 😀 😀 či čo máš namysli?
@kikaneu ale zasa boli by sme všetky pokope na jednom oddelení a nemuseli by sme si písať ale rovno hovoriť 😀 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita nooo 🙂 tá moja malá sesternica mala tiež 5 rokov (takmer) a tiež musela byť celý večer medzi nami 🙂 na každej fotke je a aj na videu 🙂 joj, podarená bola 🙂
takže krajšia ako ty, heeej 🙂
moja keď chodila s jej mamou po obchdoch tak aj predavačkám v meste rozprávala, že ide na svadbu a že či vedia čo je to svadba a ona musí mať umelé nechty, no mali sme z nej šou 🙂

azzura
25. jan 2012

@chorucka no, ja som zacala neskoro randit a to ostane, som mala prisnu spartansku vychovu 😀 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@azzura to aj my tak sa musíme, len dopadne to tak, že ona je mama, ja ocko a dieťa je nejaká bábika 🙂

lucecita
25. jan 2012

@azzura presne tak...ale tak ono t bolo s nami rovnako 😀

azzura
25. jan 2012

ok, baby idem domov, do lekarne a sup do postele. zajtra som opat v praci...paaa a krasny vecer 😉

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita na akom oddelení? niečo mi ušlo?

chorucka
25. jan 2012

@lucecita cosi ze pesnicky nieco lepsie 😀

eri28
25. jan 2012

baby mam tehu test vydim ducha ako mam ho vam pridat mam ho vo svojom albume...

azzura
25. jan 2012

@lucecita viem 😀

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu tak si to mala o to ľahšie ja som dnes na francuzaky bola sama akurat sestra mi očistila cibuľu ale to je asi tak všetko

chorucka
25. jan 2012

@azzura paaa

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita lasko tehu virusiky su už na ceste k tebe nebooj pridu 😀

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu sak keby sme sa zbláznili z tehu, tak by sme všetky spolu skončili na psychiatrii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
25. jan 2012

@eri28 jasne ze sa pitas uz tu mala bit fotka 😀

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita jááááááááááááááj 😀

kikaneu
25. jan 2012

@vardzikova no, ale zvládla si to 🙂 napapala si sa, to je hlavné 🙂

eri28
25. jan 2012

@chorucka ja ju tam neviem dat, ale neake baby pisu, ze vidiaaaaaaa

chorucka
25. jan 2012

@eri28 davaj semmm 😀 co nejde vsetko musi ist do paroma akurat teraz ked nam chces ukazat dvolezitu vec 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu moja napapala? ožrala som sa .. uff teraz ležim na posteli a funim 🙄 🙄 🙄 🙄

eri28
25. jan 2012

@chorucka ja som to hodila skus fotoblok