icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
26. jan 2012

@azzura idem sama 😀 😀 😀 mm pojde nabuduce ... chvala bohu lebo ked mi to bude robiť zospodu tak by som sa asi citila neprijemne 😖

azzura
26. jan 2012

@vardzikova tak sa drž 😉 a potom rychlo spat do postele

kikaneu
26. jan 2012

@vardzikova myslím, že ešte nie.....no mala som ju za posledné 3 cykly už 2x na 18 deň, tak som myslela, že dnes už teplota iste stúpne

adriana_13
26. jan 2012

@vardzikova nie 😒

vardzikova
26. jan 2012

@kikaneu zaujimave ...

kikaneu
26. jan 2012

@vardzikova to teda hej, som zvedavá, že kedy stúpne....a ty ako? už si bola u dokiho či ešte len ideš?

anlady
autor
26. jan 2012

babyyyyyyyyyy-stále test negatívny :(

delideli
26. jan 2012

@kikaneu : to mas pravdu 🙂 pekne s nami cviacia..🙂 co sa tyka bruska- zatial asi nejak vyrazne nevyrastlo,resp. to co zatial povyrastlo je asi skor dosledok vianoc a plynatosti 🙂a za chvilu bude aj toho,ze som stale hladna ako vlk..

gelinka75
26. jan 2012

ja dnes teplota hore, test negativny, aspon neni stress ze co a ako, ideme do dalsieho kola s ATB http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

kikaneu
26. jan 2012

@gelinka75 jooj, moja...a tak som dúfala, že ti už vyjde +....ale ešte si len 12DPO, nie? 🙂 tak kým nie je mrcha a teplota je hore, ešte šanca je 😉

momamo
26. jan 2012

Baby ja som sa dnes uz 2 krat dogrcala, prvy krat rano pri umyvani zubov, co je uz tyzden klasika, clovek to berie za samozrejmost, ale teraz v praci, fuj ledva som dobehla .. Som hladna ale bojim sa nieco aj zjest ..

kikaneu
26. jan 2012

@delideli och, tak to som rada, že ste v poriadku a už len nech pekne rastiete do krásy a zdravia 🙂

gelinka75
26. jan 2012

@kikaneu no hej kika, ale uz by to ukazalo myslim 🙂 nevadi, ved riesime veci, tak skor ci neskor sa podari 😉

kikaneu
26. jan 2012

@gelinka75 a veru tak, pravdu máš 🙂 dobre si naladená, sa mi to páči 🙂 inak mňa stále ten chrbát bolí, manžel večer pomasíroval, ako sľúbil, no ráno to tu bolo zas....ja už neviem, že čo to so mnou je 😒

azzura
26. jan 2012

@gelinka75 cau angelika, citala som si tvoje rezume od doktora 😒

lucecita
26. jan 2012

Bré ránko babuleeeeeeeee....tak ja so m odpočinutá, len ma akosi soplík a kýchanie s bolesťou hlavy chytá... teplota mi ráno výrazne stúpla, aha graf http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu tak ja som čakala, že dnes ti konečne stúpne, že ovu už bola, sakra 😠
@gelinka75 pekný graf, nezúfaj, možno aj si tehu, len máš nízku hladinu HCG a mrcha nedôjde 😉

gelinka75
26. jan 2012

@kikaneu este stale? mne nikdy nic na krize nepomohlo, iba ak prikladat teply termofor, to je dobre nato a potom paralen vyskusaj 😉

gelinka75
26. jan 2012

@azzura no co narobis, v podstate mam naplanovane to co ty, len v miernejsej forme 😀 no a ta punkcia to bude este des 😠

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita ahoj, tak tebe krásne stúpla....a moja je lenivá, nechce sa jej....už ma štve, ale čo už s ňou, teraz neprestanem merať, už to dorazím, veď raz musí stúpnuť, no nie?
tak ty sa neliečiš, tebe ešte pribúda ďalšia diagnóza, no teda....

azzura
26. jan 2012

@gelinka75 jaj, to ma mrzi 😒 😒 . Ja asi budem musiet zrusit zakrok, lebo nejak ma chyta chripka a je cim dalej horsie, dnes idem na interne a od zajtra mam dovcu, dufam že to do pondelka vylezim, lebo ak nie tak utorok musim zrusiť 😒 , ked sa sere tak sa sere

kikaneu
26. jan 2012

@gelinka75 no, stále....nechápem to, paralen som mala včera, je pravda, že pomohol...ale každý deň to do seba tlačiť? keď nebudem môcť vydržať tak si dám.....ale príde ešte manžel z obchodu tak ho poprosím, nech mi ponahrieva chrbát s tým horským slnkom či ako sa to volá, to mi tiež zvykne pomôcť na krčnú chrbticu, tak by mohlo aj na kríže, no nie?

gelinka75
26. jan 2012

@momamo bud rada ze grcas, nie kazdej je dopriate 😀 😀 ja by som brala aj to aj s tehu 😀

azzura
26. jan 2012

@kikaneu to ako dlho mavas problemy s chrbticou, co tak ist neurologovi???

azzura
26. jan 2012

@lucecita ahoj, teba ta choroba nejak nechce opustit 🙂

vardzikova
26. jan 2012

@kikaneu nie ešte iba idem o dvanastej mam byť tam tak sa pomaličky chystam 😀

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu neprestávaj, ona stúpne...skôr či neskôr, len necháva na seba čakať 😉 ja sa práveže liečim stále, neviem čo je to so mnou, takto chorá som ešte nebola, zajtra idem na kontrolu na krčné, som zvedavá čo mi povie

lucecita
26. jan 2012

@azzura akosi nije, je jej u mňa veľmi dobre....baktérie sa tu majú super ako v mojom tele, tak v celom byte 😀 😀

kikaneu
26. jan 2012

@azzura posledné dva dni ma bolia kríže, moja, nikdy predtým ma neboleli....a krčná bolí ako kedy, keď veľa robím na notebooku, tak väčšinou vtedy, ale ponahrievam sa, manžel pomasíruje a je to ok zas

momamo
26. jan 2012

@gelinka75 ved tak jasne, ale lepsie by to bolo bez toho grckania, dufam ze to uz co chvilka prejde .. A ty ako..?? Ako sa dari??

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita tak veru, neprestanem....liečiš a nepomáha, to je asi najhoršia kombinácia, no nie?