Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 jasnacka neboj vsetko popytam 🙂 aj ja dufam ze uz viacej uvidim 🙂
@chorucka no komu je lepsie 🙂
@lusinda1989 joj keby mi bolo dobre ale mne je zle na grc ale dnes rano som si nedala antibio. a uz mi je trosku lepsie musim sa poriadne najest a vecer si dam antibio. ako vzdy 😀
@lusinda1989 no ahoj ako,?? co noveho?
@adriana_13 ahoj mojka no tak dnes u dr.... je to ta kde to ma byt ale je to pravdepodobne mladsie ako mi vychadza podla ms lebo bolo vidiet iba vacok 🙂
@lusinda1989 to je jasne ze to je mladsie neviem preco to lekari rataju od poslednej mrchy ked by to mali ratat od ovu Minule sme sa o tom z vardzikovov rozpravali 😀
@chorucka hej hej ja viem ale aj tak som dufala ze uz bude vidno viac ako bolo ale nevadi 🙂
@lusinda1989 jeeej tak to som rada,,super gratulujem len ench vsetko dobre dopadne 😵
ahojte babenky
@chorucka : 🙂 ktovie mozno..🙂 kiez by to uz bolo..ja som taka vyplasena ako srna..ako sa poznam asi prehystercim cele tehu..inak sa citim celkom dobre, obcas ma pobolieva brusko, som dost ospala a hladna ako vlk..od buduceho tyzdna si vyberam dovolenku,kazdy tyzden aspon jeden den,nech sa trocha setrim, lebo v praci ma nesetri nikto ani nahodou,vsak "ved nie som chora"..
a teba co tak skosilo,nejaka viroza?
@chorucka ahoj 🙂 je to deviatnik, teda sa modlíš deväť dní, na každý deň je iné znenie modlitby...a vraj to pomáha 🙂 http://www.deviatnik.estranky.sk/clanky/zakladn...
Ahojte babulky ma niektora z VAS skusenostis doktorom Cunderlikom?
kde je tolko vardzikova som nervozna 🙂

Ahojte damy Lezkam v posteli na vyhrevnom matraci a mamca mi doniesla slepaci vyvar 😀