icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
26. jan 2012

Ahojte damy Lezkam v posteli na vyhrevnom matraci a mamca mi doniesla slepaci vyvar 😀

lusinda1989
26. jan 2012

@mattuliatko30 jasnacka neboj vsetko popytam 🙂 aj ja dufam ze uz viacej uvidim 🙂

lusinda1989
26. jan 2012

@chorucka no komu je lepsie 🙂

chorucka
26. jan 2012

@kikaneu ahoj prosim ta vcera ste pisali o nejakej modlitbe Nejaka specialna modlitba?

chorucka
26. jan 2012

@lusinda1989 joj keby mi bolo dobre ale mne je zle na grc ale dnes rano som si nedala antibio. a uz mi je trosku lepsie musim sa poriadne najest a vecer si dam antibio. ako vzdy 😀

delideli
26. jan 2012

@chorucka : aj ja chcem postielocku a vyvar 🙂 🙂
nech si skoro zdrava..
ja sedim na nepohodlnej stolicke a na obed radsej ani nechcem vediet co nam zase v jedalni vytvoria..😖

chorucka
26. jan 2012

@delideli dakujem A ty sa mas ako? Pozeram ze je vas tu viac tehu 7tt ktovie mozno aj jeden den porodite 😀

adriana_13
26. jan 2012

@lusinda1989 no ahoj ako,?? co noveho?

lusinda1989
26. jan 2012

@adriana_13 ahoj mojka no tak dnes u dr.... je to ta kde to ma byt ale je to pravdepodobne mladsie ako mi vychadza podla ms lebo bolo vidiet iba vacok 🙂

chorucka
26. jan 2012

@lusinda1989 to je jasne ze to je mladsie neviem preco to lekari rataju od poslednej mrchy ked by to mali ratat od ovu Minule sme sa o tom z vardzikovov rozpravali 😀

lusinda1989
26. jan 2012

@chorucka hej hej ja viem ale aj tak som dufala ze uz bude vidno viac ako bolo ale nevadi 🙂

adriana_13
26. jan 2012

@lusinda1989 jeeej tak to som rada,,super gratulujem len ench vsetko dobre dopadne 😵

bubacik5
26. jan 2012

ahojte babenky

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu jeminko, vy to máte teda komplikované 😀 😀 😀 už je mäsko hotové?

delideli
26. jan 2012

@chorucka : 🙂 ktovie mozno..🙂 kiez by to uz bolo..ja som taka vyplasena ako srna..ako sa poznam asi prehystercim cele tehu..inak sa citim celkom dobre, obcas ma pobolieva brusko, som dost ospala a hladna ako vlk..od buduceho tyzdna si vyberam dovolenku,kazdy tyzden aspon jeden den,nech sa trocha setrim, lebo v praci ma nesetri nikto ani nahodou,vsak "ved nie som chora"..
a teba co tak skosilo,nejaka viroza?

chorucka
26. jan 2012

@delideli moja keby viroza ale bacil stafylokok aureus a klebsiela oxytoca

delideli
26. jan 2012

@chorucka : svine 😠 , sa na teba dohodli..tak nech si z toho skoro vonku a plna sil do snazenia 🙂

chorucka
26. jan 2012

@delideli sak to ked mi je zle nemam ani chut na kexik 😀

delideli
26. jan 2012

@chorucka : to sa ti nedivim..tiez si mohli vybrat niekoho vhodnejsieho a neotravovat snazilku.. 😖 ale teraz je toho vsade tolko,hroza..same virozy, infekcie..a polovica ludi s tym veselo beha po vonku,potom nie je tazke nieco chytit 😠 no,dufam,ze sa ti chut skoro vrati 😀

kikaneu
26. jan 2012

@chorucka ahoj 🙂 je to deviatnik, teda sa modlíš deväť dní, na každý deň je iné znenie modlitby...a vraj to pomáha 🙂 http://www.deviatnik.estranky.sk/clanky/zakladn...

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita už 🙂 aj spapané 🙂 bolo super, len zeleninku som mala dať ešte o čosi neskôr, paradajky boli trošku rozvarené...ale chuť perfektná 🙂

chorucka
26. jan 2012

@delideli no sak to coskoro mam ovu nemozem len tak lezat 😀 Minule bola v Tescu sama neprisposobiva mensina clovek nevie kde co chyti a mozno som to chytila v nemocnici 😒

aduska_ba
26. jan 2012

Ahojte babulky ma niektora z VAS skusenostis doktorom Cunderlikom?

mel84
26. jan 2012

@chorucka waaw, to odkial mas tie nazvy? 😀

chorucka
26. jan 2012

@mel84 ake nazvy?

mel84
26. jan 2012

@chorucka tych chorob 🙂 ja netusim o co ide 😀

chorucka
26. jan 2012

@mel84 jaj to su take bacile hnusne 😠 mam uz dost dlho uzliny na krku dost bolestie a velke a az teraz ma poslala lekarka na krcne a tam z vyteru zistila bacile ktovie ako dlho uz ich mam a kde som k tomu prisla 😨

adriana_13
26. jan 2012

kde je tolko vardzikova som nervozna 🙂

mel84
26. jan 2012

@chorucka no to veru dneska mozes chytit hocico hocikde..by si bola prekvapena, mozno to ani ta nemocka nemusela byt

chorucka
26. jan 2012

@mel84 kaslat uz na to kde som to chytila hlavne nech sa vyliecim Inak tie nazvy su zo zdravotnej karty 😀