Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 teraz som to aj ja pisala hehe 😀
@lusinda1989 sla na sono 😀 a isto este niekm oslavit fazulku 🙂
Čaute babky tak som doma 🙂 bolo vidieť iba gestačny vačok ktory mal centimeter aj niečo 😒 hm tešila som sa že uvidime fazuľku ale zatiaľ ju nieje vidno, doky mi povedal že mam prisť o dva tyždne a urobime dalšie sono lebo som mu povedala že chcem prisť skôr ako o mesiac a kedže my dvaja sme si tak trošku bližši 😀 😀 😀 😀 😀 tak jasnačka že ma objednal o dva tyždne 😀 😀 😀 😀 😀 hej baby a ešte mi povedal že dnes som 5 tyžden aj 5 den .. takže to je menej ako som si myslela lebo ja som bola v tom že som už koniec šiesteho a začiatok siedmeho 😖 ale to nevadi hlavna vec že je to tam 😀 😀 😀 TAK SOM RADA
@bulik30 nie nemam splnenych 270 dni ešte mi to treba platiť do septembra
@vardzikova jupíííííííííííííííííííííík a gratulujem k potvrdeniu a k vačku 😉 😉 😉 a čo to pohlavie, už viete?
Hej a babky nemam foto lebo on nema tlačiaren .. no to ako nepochopim ale na buduce beriem fotoaparat a odfotim si to inak 😀 😀 😀 😀
@vardzikova super Kati 🙂 teším sa s tebou 🙂 hlavne, že je všetko ok 🙂
@lucecita dikes mojka .. no ako to vyzera tak že to bude dievča lebo pipik nebolo vidieť 😀 😀 😀
@vardzikova nechcem ti zle poradit , ja som mala a znama mi poradila zrusit to ka 31.1 a hned sa znova nahlasit , Skus si zavolat na socialku ci ti neporadia .Keby si mala tych 270 dni tak si v ochranej lehote ale tak neviem ako pokracovat ☹
@kikaneu ano ja som sa hlavne bala toho aby to nebolo nieake mimomaternicove alebo niečo ine ale je v poriadku 😀 a doky povedal že ked pridem o dva tyždne tak žeby sa nam fazuľka mala aj ukazať 😀 😀
@vardzikova no tak ale dohodli sme sa predsa, že bude pipíííííííííííík 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak už sa aspoň o to jedno nemusíš báť 🙂 už sa len tešiť ako o dva týždne uvidíš svoju fazuľku, určite to bude krásna fazuľka ;)
Bože baby ja som taka hladna .. idem niečo zjesť 😖
@vardzikova choď, choď....dobrú chuť 🙂
@lucecita jaaaj presne presne takže ty budeš mať pišuľu a ja pipik .. rozumiem šefe 😀
@vardzikova to va volaku staru mašinu ☹ ani na USB ti to nenahra?
@kikaneu ooo ale tie dva tyždne budu hrooozne dlha doba určite 😠
@l_e_n_o_c_k_a ieee no čo ti poviem .. ach na buduce si zoberiem svoj vlastny material fotak a odfotim
@vardzikova zbehne to ani sa nenazdáš, uvidíš 🙂
@vardzikova super gratulujem 🙂
@vardzikova ☹ skoda, moj doki ma najnovsie masiny, no len mne je to momentalne na prd 😅
@kikaneu noooo, tak nie sme v tomto rovnaká, len v tom hliene 😀 😀 😀
@vardzikova veď preto, že rozumieš, to som rada 😅 😅

kto vie kde je ta @vardzikova tolko 🙂 🙂 🙂 🙂