Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita
@vardzikova baby a ja chcem mat aj pipika aj pisulu naraz 😀
@vardzikova supéééér 😵
@l_e_n_o_c_k_a neboj mojka čoskoro ti to nebude na prd 😀
@delideli čiže tym padom niesme v siedmom ako sme si mysleli ale len v šiestom tyždni 😒 ja som sa najprv zľakla lebo pozeral nato a pozeral a bol asi minutu ticho tak som nevedela čosa deje .. a potom mi povedal že je vidieť iba ges.vačok a že je to dobre že v 5 tyždni ešte fazuľku vidieť nieje a že mam prisť neskôr a urobime ešte raz .. najprv ma chcel naplanovať až o mesiac ale nakoniec sme to presunuli iba o dva 😉 a v jedenastom tyždni pôjdem na nieake zvlaštne sono vraj .. pojdem na inu kliniku že oni to maju oveľa lepšie a že mi potom daju aj foto tak sa už teraz neviem dočkať kedy to bude
@chorucka moja ty chceš mať dvojčata? waaaa ved ja sa bojim aby som jedno stihala a kde to ešte dve
@vardzikova gratulujeem mojko sme na tom zasa rovnako aj ja idem o dva tyzdne 🙂
@vardzikova
@lucecita no jasne ze chcem dvojicky 😀 len ako sa k nim dostanem 😕 Baby nepoznate niekoho kto robi krasne dvojicky 😀
@vardzikova idem si uvariť klobaňu ako ty predvčerom čo kedy to bolo 😀 😀 😀 😀 😀
Trosku vas tu zanedbam idem napisat mail mojej tajnej laske 😀 ale psssst nikomu ani muk 😀
@lusinda1989 a tebe povedal doky že si v ktorom tt?
@chorucka lasko skusim obvolať znamich a tak ti dam vedieť dobre?
@lucecita včera to bolo milačik dnes som urobila mojmu mm cestovinky so šunkou aj s syrovou omačkou mnaaaaaam on tieto miluje .. ale ja si dať nemožem lebo som tam dala nivu syr a niekde som čitala že tehotne nivu nemožu
@vardzikova davaj recept, no konečne aj ty ma niečim inšpiruješ 😀 😀 😀 ja neviem čo budem robiť, mm je na služobke na Morave a práve sme dovolali, že dačo kúpi a ja uvarím...len neviem čo mi kúpi 😀 😀 😀 ale klobaňa sa mi už varí 😅
@chorucka ty máš tajňáša? koho, kedy, kde, ako, koľkokrát?
@lucecita cicuška idem si aj ja uvariť klobasku .. a ty už papaš?
@vardzikova ešte sa varíííííííí 😀
@lucecita no mojka urobiš si cestovinky to je jedno ake maš najradšej tie si klasicky uvariš 😀 😀 😀 😀 to jasnačka že vieš, no a kupiš si dve smotany 12%, kupiš si 2x niva syr a jednu tehlu, vyleješ si obe smotany ked ti začne vrieť tak si do nej vsypeš nastruhane syry a pridaš kari korenie .. ked sa ti roztopi spojiš cestovinky s omačkou dokopy apapaničko maš na svete a ja si tam potom ešte pridam nasekanu šunku
@chorucka čože??? to akože bokofka? či ako ? ha ha? 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 nole porad niečo 😎
@vardzikova ja takto podobne robím, aha : k orestovanej cibuľke pridám na kocky nakrájanú nejakú šunku, pridám sladkú smotanu, nechám prevrieť, pridám syr v črievku a niva syr, rozpustím, pridám oregáno, vylejem na cestovinky a premiešam...mňamka ako vyšitá 😉
@lucecita ooo tak to ti poviem len ja nedavam syr v črievku ale kupujem aidam tehlu
@chorucka aj ja túžim po dvojičkách. Teta v bio obchode mi poradila piť 2x denne čaj z bylinky menom pakosť smradlavý a kombinovať to s Femi kvapkami. 😀 Ak sa zadarí dám vedieť 😀
@vardzikova jeeej, super, ze vsetko je OK 😉 posli nejake bacilkyyyyyy, od teba este nemam 😝
@vardzikova ja ľúbkam syrik v črievku....a aj môjho manžela ľúbim 😀 😀 😀 😀 a asi som už mala ovu 12DC, ahaaa http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 tak som asik v čakacej fáze, ale sa mrkni ako to tam máme poistené 😀 😀 😀 😀
@simonkazga tak ja sa pridam ak mozem 😀 😀 dnes som 1DC tak nacase nova taktika 😉 a ako sa vola ten cajik? ci to hocijaky moze obsahovat?
@lucecita noooo tak to teda kukam 😀 😀 😀 😀 😀 lasko pozeram že nič nenechavaš na nahodu .. a čo klobaska dojedena? ja akurat tiskam do hlavy

@vardzikova : ja som na tom bola rovnako,tiez sme videli len vacok,mal 10 mm a napisal mi o tyzden menej nez som pocitala..citala som,ze fazulku je vidiet az ked ma vacok okolo 2a pol cm..
takze som sa dneska nanominovala tiez na kontrolu po 2 tyzdnoch namiesto 4 a idem na sono este raz koncom buduceho..to uz dufam uvidim aj fazulku a budem kludnejsia 🙂
ale som rada,ze je to tam kde ma byt 🙂 drzkajte sa..
ps-tiez nemam foto .. 😖