icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
26. jan 2012

@delideli 😲 😲 😲 😲

kikaneu
26. jan 2012

pozerám, že po večeri máte nejak veľa energie 🙂

palculienka2011
26. jan 2012

@lucecita by som si aj usta zasila, len aby som sa nevygrc, ja totiz grcanie neznasam a trpim pri nom ako kon...dnes pre zmenu mam toastak s tavenakom a sunkou a syrom a samozrejme vsetko z lidlu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
26. jan 2012

@palculienka2011 no veď preto 😀 😀 😀 ty máš nejak rada lidl alebo ho máte blízko domova? 😅 my zasa môžeme kaufland

fifitko25
26. jan 2012

ahojte, čo tu dnes nové pribudlo? okrem sto zapísaných strán, ktoré nemám šancu prečítať? 😀 😀

kikaneu
26. jan 2012

@fifitko25 ahoj 🙂 naše tehulky boli na sono a všetko je ok, ale videli len gestačný vačok, obe 🙂 vardzikova aj lusinda 🙂 a ty sa ako máš?

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita aj my radi do kauflandu chodíme....v lidli máme zopár obľúbených produktov, ktoré občas zbehneme doplniť do zásob 🙂

fifitko25
26. jan 2012

@kikaneu jeeeeeeej, tak to je super, aspoň vačky videli 😉
ja dnes makám ako šrob, ešte aj domov som si doniesla, ale už mám dosť, dopíjam alchemilku a idem zjesť semiačka 😝 ty si ich ešte dávaš?

fifitko25
26. jan 2012

@lucecita do kauflandu v PU chodíme často v lete, keď ideme na chatu - tam robíme zásoby 😀 😀 možno sme sa tam aj niekedy už stretli 😀

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu na väčšie nákupy tam a hlavne na nedeľný obed, ale tak v týždni len tak na pečivko alebo dačo na obedík do COOP zbehnem 😀
@fifitko25 robota sa domov nenosííííííííí 😀 ja už alchemilku nepijem, predvčerom asi prebehla ovu podľa grafu, tak som na čakačke 😀 😀 😀

gelinka75
26. jan 2012

@chorucka ahojky, zatial nic, som pred mrchou, budem potom brat atb a zas snazilkovat 😀

fifitko25
26. jan 2012

@lucecita ja ešte alchemilku dám aj zajtra, dnes som 9 DC, ešte môžem, ale od víkendu už nebudem - pre istotu, teplotu nemeriam, ale ovu mávam medzi 12-14 DC, nebudem riskovať 😉

kikaneu
26. jan 2012

@fifitko25 veru tak, robota sa domov nenosí 🙂 ale aj ja si nosím 😉 a často 🙂 vieš čo, dávno som ich už nemala....lebo som sa rozhodla, že tento cyklus len alchemilka a teplotu meriam, že tento cyklus sa nesnažíme urobiť bábo, tento si užívame jeden druhého 🙂

palculienka2011
26. jan 2012

@lucecita mame lidl 2 minuty peso 😀 tak asi preto...ale mame vytypovane veci, co tam kupujeme a to potom len vbehnem a za minutu vybehnem 😀 😀

chorucka
26. jan 2012

TO CO DAM TI NECHCEM VRATIT lala UNESIEM TA VIEM KAM JA MAM SVOJ PLAN lala

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita ja aj cez týždeň chodím často do kauflandu, lebo keď idem z roboty a nechce sa mi čakať na bus na stanici, tak kaufland mám blízko na zabitie voľného času 🙂 tak už keď som tam, nakúpim tam....coop je fajn, no u nás na dedine kúpiš aj veci po záruke a mňa nebaví stále kontrolovať všetky potraviny 😠

palculienka2011
26. jan 2012

@lucecita
@fifitko25 babuchy tento cyklus sme spolucakatelky alebo sa mi to len mari?? ja som 11dc

chorucka
26. jan 2012

@gelinka75 preco atb co si chora ci prevencia?

fifitko25
26. jan 2012

@kikaneu no moja šéfka si myslí, že je normálne venovať sa práci aj doma 😠 😠 skoro ma porazilo keď nám to s oduševnením odovzdávala, že sa treba obetovať za kvalitu našej práce a bla bla bla 😠 😠 len ona zarobí 5x viac ako ja 😒 😒
tento mesiac nemeriam teplotu pre zmenu ja, už som bola z toho zmagorená a môj mm sa ma tiež každé ráno pýtal, že "ako sme na tom" 😀 teraz sa len dopujeme vitamínmi a ideme si tiež užívať 😉

chorucka
26. jan 2012

@palculienka2011 ja som dnes 10DC 😀

lucecita
26. jan 2012

@fifitko25 tak tak pre istotu ju nepi...ja som ju v deň ovu pila, som nevedela že bude, ale tak nevadí, hádam ak sa podarilo, nič zlé sa nestalo 😕
@palculienka2011 no tak to potom áno, aj som si myslela...my máme lidl asi tak 10 minút pešo a aj kaufland, takže my ale radšej ten kauf...

fifitko25
26. jan 2012

@palculienka2011áno moja, ja som 9 DC 😀 ale tento mesiac sa nesnažíme, ideme len tak navoľno, nemám ani lieky a po tom nevydarenom tehu neviem....

gelinka75
26. jan 2012

@chorucka to mi dala dr. vysli mi horsie nejake kultivacie tak na preliecenie. ty ako? vidim ze si tu zalubene spievas 😉

fifitko25
26. jan 2012

@lucecita a ty si ešte chorá moja?

palculienka2011
26. jan 2012

@chorucka paraaadicka, tak sa tu pozberame postupne 😀

gelinka75
26. jan 2012

@fifitko25 ani ja uz nemeriam od dalsieho cyklu, uz ma to aj otravovalo aj tak je to furt to iste 😀

palculienka2011
26. jan 2012

@fifitko25 ani my sa nesnazime, len ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale vseobecne som pokojnejsia a vyrovnanejsia...a pomaha mi, ked sem nakuknem par krat za tyzden...

palculienka2011
26. jan 2012

@gelinka75 ja som vydrzala meraz AZ jeden cyklus...je to o prde, nic mi to nepomohlo a kedze mrchu dostavam v noci, ani nestihnem pomerat a uz mrchujem 😀

fifitko25
26. jan 2012

@palculienka2011 no ja som tu bola tiež častejšie, ale už nestíham v robote a poobede som rada, že sa nemusím dívať do monitoru 😀 ale zas mi to tu aj trošku chýba, všetky tie klebietky a srandy 😉

chorucka
26. jan 2012

@gelinka75 no ako vzdy ked mam dobru naladu Ja som si dnes rano nedala atb lebo mi strasne tazia na zaludok a potrebujem sa najest normalne nechapem ze sa mi polepsilo a ze som sa najedla ale vecer dam pirule podla doporucenia 😀