icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
27. jan 2012

@mata_ba : hlavne ,aby boli zmeny v brusku 🙂

spula22
27. jan 2012

@bubacik5 uz ano 🙂

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba no veď to,že jeden vyjde na smiešnu sumu...čo som v DMke videla myslím pepino,tak asi 5 testov tam bolo a okolo 7 eur stáli...proste hrôza...tak snáď aj ukážu,čo majú 🙂 ale tento mesiac som si povedala,že ešte nebudem testovať,že to nechám ešte na náhodu,ani krčok nebudem pozorovať,lebo minulý cyklus som mala len nervy a plánovaný sexík je naprd 😀 😀 radšej si to budeme užívať a možno sa akurát zadarí 😉 a idem sa odhlásiť a zas prihlásiť na DNP,tak máme čas do októbra,takže pohodka 😎

spula22
27. jan 2012

@momamo jaaj tak 🙂 mne to vsetko urobi naraz 😀 mne vlastne len potvrdil tehu 2.1 som bola a teraz idem 6 🙂

momamo
27. jan 2012

@spula22 Jaj uf, tak to naozaj prvy krat pocujem ...Ja by som to nevydrzala taku dlho dobu..

spula22
27. jan 2012

@momamo 🙂

spula22
27. jan 2012

@momamo neviem,ked jemu to vraj staci ked pridem takto 🙂

momamo
27. jan 2012

@spula22 jejda a kukam a ty si zo Zv, aj ja ...Ku komu chodis ..?? A na tie screeningove vysetrenia ides do nemocnice nie ..?? Na gynekologicko porodnicke oddelenie ..??

mata_ba
27. jan 2012

@delideli no veru...hadam to tam prisposobilo na uspesne oplodnenie a uhniezdenie 🙂

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka dobre robis...mna to teraz napadlo len tak..ze ci sa nemylim 🙂 ale ved aj teplotka mi hadam daco prezradi...a o DNP mi ani nehovor..ja si to platim uz nejakych 5 rokov...takze mne to automaticky skonci a ked chcem znovu,tak sa platia hrozne prachy ☹ ☹ ja by som na ten balik musela doplacat nejakych 250€ mesacne...

spula22
27. jan 2012

@momamo ano milacik som zo Zv,ale chodim do BB k Fruhwaldovi uz od 1. tehu .on mi robi vsetky vysetrenia a ma aj 4D sono 🙂

spula22
27. jan 2012

@momamo hehehe mozno si aj spolu odrodime 🙂 ja na 100% budem vo ZV rodit 🙂 tam som bola velmi spokojna 🙂

momamo
27. jan 2012

@spula22 Aha🙂 Najdolezitejsie je ze si ty spokojna s doktorom🙂 Ako sa citis ..?? Nho aj ja chcem urcite rodit v Zv .. Pocula som ovela lepsie ohlasy ako na BB ..🙂 Kedy mas termin, ja mam zatial na 16.augusta ale toho 1.februara ked pojdem mi povedal ze mi ho upresni tak uvidim🙂

spula22
27. jan 2012

@momamo ja som spokojna 🙂 aj ja som pocula same zle referencie na BB. tak to uz budes mat odrodene, ak budes v termine 🙂! ja mam na 23 august 🙂.ja sa citim dovre 🙂 a co ty ako fazulka?? poslucha? 🙂

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba tak ja mám ovutesty ešte len na ceste,tak keď dorazia,ešte si chvíľu počkajú na využitie,keďže som teraz 7DC a testovať chcem až ďalší cyklus 😀 ale veď sa nepokazia,tak poho 🙂 no je to riadna špinavosť,čo porobili s tým DNP...ja mám tú výhodu,že som si to začala platiť až v auguste,tak môžem prerušiť...len sa musím trepať do PU,lebo tam mám ešte trvalé bydlisko ale bývame s mm v ZA...kokos,ako doba kamenná,načo majú tie počítače???

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka podobne..tiez sa kvoli kazdej blbosti trepem do BA..ja som za muzickom isla do dedinky medzi TO a PN 😀

annie6
27. jan 2012

@mata_ba ty keby si nahodou este chcela kus dlhsie vyuzit dnp, tak ak este nie si tehu, tiez sa mozes odhlasit a prihlasit este raz do 31.1 a bude ti od znova plynut 270dni(to je tak cca do oktobra) a vysla by ti z toho aj materska v pohode este 😉

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba tak to neviem,či nemáš ešte horšie ako ja 😀 už len čakám,kým kúpime nejaký bytík a budeme mať konečne rovnakú adresu 😠

mata_ba
27. jan 2012

@annie6 ale mam pocit,ze to sa tyka len ludi,ktori si to neplatili este 270 dni..nie nahodou??,mna uz by sa tykal len ten balicek...

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka tak my chceme nejaky pozemok a domcek postavit....a to este par rockov potrva 😒

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba my pozemok máme,ale stavať sa ešte nechystáme,začneme niečim ľahším-prerábkou bytu 😀 teda ak nejaký bude 😠 ten pozemok je trošku od ruky,mm by musel dosť ďaleko dochádzať do práce,tak až neskôr by sme stavali...a tiež čakáme kým sa tam ešte tie všetky somarinky vyriešia,lebo obec tam ide robiť cestu a podobne aby mohla pozemky predávať ako stavebné...tak my si počkáme,až všetko porobia a potom prídeme na hotové 😀

chorucka
27. jan 2012

@spula22 ahoj Ty si taka skusena nevies co znamena biely vytok ale nezapacha a nesvrbi

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka dobre to mate vymyslene 😀

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba no jasné,v tomto štáte treba vymáknuť všetko tak,aby to človeka stálo čo najmenej...aj oni s nami zametajú ako sa im zachce,tak musíme byť rovnakí ako aj oni 😠

lucecita
27. jan 2012

Baby ahojte...zle je 😠 😠 😠 asi ma neminie operácia 😨 mám natrt nosovú priehradku na ľavej strane a z toho mám prudké a časté bolesti hlavy...vraj nemusím ísť teraz, ale tak či tak pôjdem a to skôr, ako budem tehu, lebo to môže prerásť do migrény a tej sa vraj potom nezbavím...pomóóóóóóóc ☹ ☹ ☹

annie6
27. jan 2012

@mata_ba nie, pre vsetkych, lebo ak sa odhlasis a prihlasis este raz, tak sa to pocita ako nove poistenie, a ak sa to stihne do toho 31.1 tak platia este stare podmienky a nie balicek 🙂

spula22
27. jan 2012

@uchorucka milacik a aku konzistenciu ma? husty? a kolky si DC?

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka presne taaaak...cista pravda!

mata_ba
27. jan 2012

@lucecita chudatko ☹ ja osobne by som sa uz aj objednala...moc by som to neodkladala...aspon budes mat cim skor pokoj 😉

mata_ba
27. jan 2012

@annie6 vazne???aaaaa,tak to v pondelok uz aj letim vybavit to..