Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no veď to,že jeden vyjde na smiešnu sumu...čo som v DMke videla myslím pepino,tak asi 5 testov tam bolo a okolo 7 eur stáli...proste hrôza...tak snáď aj ukážu,čo majú 🙂 ale tento mesiac som si povedala,že ešte nebudem testovať,že to nechám ešte na náhodu,ani krčok nebudem pozorovať,lebo minulý cyklus som mala len nervy a plánovaný sexík je naprd 😀 😀 radšej si to budeme užívať a možno sa akurát zadarí 😉 a idem sa odhlásiť a zas prihlásiť na DNP,tak máme čas do októbra,takže pohodka 😎
@vavenecka dobre robis...mna to teraz napadlo len tak..ze ci sa nemylim 🙂 ale ved aj teplotka mi hadam daco prezradi...a o DNP mi ani nehovor..ja si to platim uz nejakych 5 rokov...takze mne to automaticky skonci a ked chcem znovu,tak sa platia hrozne prachy ☹ ☹ ja by som na ten balik musela doplacat nejakych 250€ mesacne...
@mata_ba tak ja mám ovutesty ešte len na ceste,tak keď dorazia,ešte si chvíľu počkajú na využitie,keďže som teraz 7DC a testovať chcem až ďalší cyklus 😀 ale veď sa nepokazia,tak poho 🙂 no je to riadna špinavosť,čo porobili s tým DNP...ja mám tú výhodu,že som si to začala platiť až v auguste,tak môžem prerušiť...len sa musím trepať do PU,lebo tam mám ešte trvalé bydlisko ale bývame s mm v ZA...kokos,ako doba kamenná,načo majú tie počítače???
@mata_ba my pozemok máme,ale stavať sa ešte nechystáme,začneme niečim ľahším-prerábkou bytu 😀 teda ak nejaký bude 😠 ten pozemok je trošku od ruky,mm by musel dosť ďaleko dochádzať do práce,tak až neskôr by sme stavali...a tiež čakáme kým sa tam ešte tie všetky somarinky vyriešia,lebo obec tam ide robiť cestu a podobne aby mohla pozemky predávať ako stavebné...tak my si počkáme,až všetko porobia a potom prídeme na hotové 😀
Baby ahojte...zle je 😠 😠 😠 asi ma neminie operácia 😨 mám natrt nosovú priehradku na ľavej strane a z toho mám prudké a časté bolesti hlavy...vraj nemusím ísť teraz, ale tak či tak pôjdem a to skôr, ako budem tehu, lebo to môže prerásť do migrény a tej sa vraj potom nezbavím...pomóóóóóóóc ☹ ☹ ☹

@mata_ba : hlavne ,aby boli zmeny v brusku 🙂