Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita tak ja som zas egg hlien mala niekoľko dní, ale myslím, že to preto, lebo som brala aj mucosolvan tabletky 🙂 takže niečo na tom bude, raz baby v Grafoch BT spomínali, že tablety na vykašliavanie riedia hlien aj dolu 🙂 tak mne zriedili 🙂 tak mne asi posunuli ovu, alebo už ovu bola len mi nechce stúpnuť teplota....neviem....ale keď pôjde manžel na ten spg tak vytlačím graf a spýtam sa doktorky, ale v pondelok nejdeme, lebo teplota dole, tak musím ešte využiť materiál pre seba 😅
mne asi nic ine nezostane len 5 dni pockat a mrcha nepride, moj doki urobi test, akurat plus minus jeden den na moje meniny 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita ja som teraz 13 DC 🙂 a takto nejak vyzeram http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2 ... a urcite to bude pravda 😉 teda...dufam 😀
ahojte, čo je tu nové za celý deň? pribudli nové tehuľky? dajte aspoň jednu pozitívnu správu, dnes mi je nanič a potrebujem potešiť ☹
@lucecita no, ja som to čítala, v tamtej téme, že ACC long a potom niekto vravel, že akýkoľvek liek na vykašliavanie, toto mi predpísala doktorka, tak som brala, ešte aj mám a beriem, ale egg hlien už nie je, tak aj preto si myslím, že ovu už bola 🙂 veru, no tento cyklus sme už nasexíkovali viac ako niekedy za celý 🙂 a sme asi tak v polovičke 🙂 už sa mi ani nechce, ešteže ma manžel vie presvedčiť 😅

@gelinka75 presne 🙂 aj ked..musim zase uznat,ze moj milacik maka prevazne vonku v tej zime,tak sa mu necudujem,ze je taky K.O....ale dnes uz spominal pekny vecer,tak som zvedava 😅