icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
27. jan 2012

@gelinka75 presne 🙂 aj ked..musim zase uznat,ze moj milacik maka prevazne vonku v tej zime,tak sa mu necudujem,ze je taky K.O....ale dnes uz spominal pekny vecer,tak som zvedava 😅

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba no super,tak si to potom riadne užite 🙂 ten môj príde až niekedy o pol 11 či kedy,a to ja už budem hádam aj napoly spať 😀 aj keď neviem neviem,lebo môj chtíč sa začína riadne prebúdzať 😠

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka dakujem 😀 😀 😀 a ktory si DC?tiez mas ovulku??ci beries macu a ta posobi? 😀 😉

lucecita
27. jan 2012

@kikaneu podľa mňa to môže byť tými ATB, lebo aj ja mám problém s hlienom, teraz keď som ich brala, tak som nemala taký pekný egg ako mávam...akurát jeden deň ho bolo veľa, ale to bolo všetko...
@mata_ba keby to tak bola pravda moja 😀 a ty si aký DC? ja už ani prehľad nemám...

eri28
27. jan 2012

@lucecita moja a teba co caka pod noze hudatko, tak to vydrz a bude okej 😉

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba len 7DC,no akosi dlho sa mi mrcha rozbiehala tento cyklus,tak má teraz posledné dni života 😠 a mňa to chytá vždy tak ku jej koncu 😀 a macu neberiem,zatiaľ sa len listovou dopujem 😉

kikaneu
27. jan 2012

@lucecita tak ja som zas egg hlien mala niekoľko dní, ale myslím, že to preto, lebo som brala aj mucosolvan tabletky 🙂 takže niečo na tom bude, raz baby v Grafoch BT spomínali, že tablety na vykašliavanie riedia hlien aj dolu 🙂 tak mne zriedili 🙂 tak mne asi posunuli ovu, alebo už ovu bola len mi nechce stúpnuť teplota....neviem....ale keď pôjde manžel na ten spg tak vytlačím graf a spýtam sa doktorky, ale v pondelok nejdeme, lebo teplota dole, tak musím ešte využiť materiál pre seba 😅

eri28
27. jan 2012

mne asi nic ine nezostane len 5 dni pockat a mrcha nepride, moj doki urobi test, akurat plus minus jeden den na moje meniny 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
27. jan 2012

@lucecita ja som teraz 13 DC 🙂 a takto nejak vyzeram http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2 ... a urcite to bude pravda 😉 teda...dufam 😀

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka asi si aj ja dokupim tu kys.listovu 🙂 a to mas len tu ci ten femibion ci ako sa to vola?

chorucka
27. jan 2012

@spula22 praveze je skorej vodnaty a dnes som 11DC

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba ja mám iba takú obyč,ale chystám sa kúpiť ten femibion 800,dobré referencie som naň čítala,tak asi ten budem potom papať...ten je aj v prípade,že by telo nedokázalo priamo listovú spracovať a tak pre istotu radšej ten 😉

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka no ved preto sa pytam,lebo ze obyc.kys.listovu niektore zeny nemusia stravit,resp,prijat..musim kuk kolko vlastne stoji ten femibion

lucecita
27. jan 2012

@mata_ba díky si zlatá...a ovu máš kde? 😀 😀
@kikaneu to som nevedela, že sú také dobré aj na hlien 😀 😀 😀 takže žiadne semiačka, ale tabletky na vykašliavanie 😅 presne, ešte využite pokiaľ sa dá a potom nech skúmajú a skúmajú 😅 😅 😅 😅 😅

fifitko25
27. jan 2012

ahojte, čo je tu nové za celý deň? pribudli nové tehuľky? dajte aspoň jednu pozitívnu správu, dnes mi je nanič a potrebujem potešiť ☹

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba myslím,že okolo 11 eur,30tbl...čo mám tú obyč,tak tam je 100tbl a stála okolo 5 myslím,ale zas istota je istota

kikaneu
27. jan 2012

@lucecita no, ja som to čítala, v tamtej téme, že ACC long a potom niekto vravel, že akýkoľvek liek na vykašliavanie, toto mi predpísala doktorka, tak som brala, ešte aj mám a beriem, ale egg hlien už nie je, tak aj preto si myslím, že ovu už bola 🙂 veru, no tento cyklus sme už nasexíkovali viac ako niekedy za celý 🙂 a sme asi tak v polovičke 🙂 už sa mi ani nechce, ešteže ma manžel vie presvedčiť 😅

kikaneu
27. jan 2012

@fifitko25 ahoj 🙂anlady mala druhú čiarku, ale test robila večer a pozerala naň až ráno, tak to nie je isté....čiže nevieme...a tebe prečo je nanič?

mata_ba
27. jan 2012

@lucecita no to by som aj ja chcela vediet 😀 ale myslim,ze ovu je teraz...uvidime,co to zaznaci..a kedy 😀

chorucka
27. jan 2012

@lucecita ako si k tomu prisla? 😕

lucecita
27. jan 2012

@fifitko25 čo sa stalo Zuzi?
@kikaneu aj my máme za sebou pár kúskov a dneska mi mm do fónu povedal, že potrebujem obstreky, keď som takáto chorá..tak asi aj dneska bude čoro moro 😀 😀 😀 😀

mata_ba
27. jan 2012

@vavenecka to je take drahe??fuuuu...to si ma teda moc nepotesila 😀

mata_ba
27. jan 2012

@fifitko25 ahoooj..nebud smutna...a pozitivna spravicka je,ze sa tesime,ze si prisla medzi nas 😉

vavenecka
27. jan 2012

@fifitko25 moja 😢 treba len veriť,že bude dobre...a čo je dobre,to vie len ten hore

fifitko25
27. jan 2012

@kikaneu
@lucecita môj dedko je v nemocnici a je to veľmi zlé ☹ ☹ mamina stále plače, aj babka a ja im neviem pomôcť.... zlyhali mu obličky, zrejme má pred sebou posledné dni, ak nie hodiny 😢

chorucka
27. jan 2012

@mata_ba ja ties ocakavam kazdu minutku ovu. Folik uz bol dnes krasnucky 😀

kikaneu
27. jan 2012

@lucecita zlatý 🙂 môj je takmer stále nadržaný, takže je to výhoda 😉

vavenecka
27. jan 2012

@mata_ba mehehe 😀 to vieš,teraz už dieťa stojí kopu prachov,aj keď ešte ani nie je 😠

kikaneu
27. jan 2012

@fifitko25 ou, tak to mi je ľúto ☹ ....veľa síl prajem

mata_ba
27. jan 2012

@fifitko25 to ma velmi mrzi 😢 drzim pastiky,nech sa to napravi ☹ mne zomrela den pred svadbou starka... ☹ drzte sa..