Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 dakujem..ale brala som to tak,ze jej je uz dobre...lebo uz bola v hroznom stave...ono je velmi tazke sa bavit o takychto veciach,lebo je to citlive a velakrat to boli pri srdiecku...ale treba to brat aj tak,ze vsetko ma svoj zaciatok a koniec...ale ta osobka vzdy bude v mysli a v srdiecku...
@kikaneu och to ma mrzí.... môj dedko - tento v nemocnici, tiež toho dosť prežil, 2 srdcové príhody, chorá chlopňa, mozgová príhoda, cukrovka, vysoký krvný tlak.... teraz mu odišli obličky, je napojený na dialýzu a bez nej asi neprežije... zlyhávajú mu orgány, lebo je slabý 😢 otcova mama trpela skoro dva roky stareckou demenciou, posledné dni nevedela, čo robí a kto vlastne je... ocinov oco zas posledné tri roky nedokázal hovoriť po mozgovej porážke, potom mu odišlo pohybové centrum.... 😢
@fifitko25 : ako pise kikaneu..femibion je zmes vitaminov,vratane kyseliny listovej..su tam tusim naviac este nejake Bcka, Ccko, Ecko a jod..a listovka je tam v dvoch formach -v klasickej a v nejakom specialnom metabolite v priapade,ze by zena nedokazala tu klasicku vstrebat resp. spracovat..
ahojte mojky... ja som prave dokoncila torticky... uz ani nevladzem sa hybat...
@fifitko25 Zuzi, celej rodine prajem vela sil
@l_e_n_o_c_k_a tak si sadni, vyloz si nohy a oddychuj 🙂
Baby prosím poraďte je podľa Vás pozitívny??? Je to ovu test tento cyklus chodím na folikulometriu a dnes mi lekár povedal že folikul je veľký 20 mm a že cez víkend by malo dôjsť k ovulke... Tak chcem vedieť či sa "snažiť" aj dnes či stačí od zajtra??? Je to trochu blbo vidno ale lepšie nešlo odfotiť.
@mata_ba ja som sa teraz na praxi dostala k časopisu,ktorý je o adopcii,náhradných rodinách,profesionálnych rodičoch a podobne a dosť ma to chytilo...v stredu som o tom mm hovorila a on,že veď je aj umelé oplodnenie...a ja som mu na to povedala,že neviem,či by som sa na to dala,aj keď veľmi túžim mať bábo v brušku a zažiť ako sa narodí,no ak je to Božia vôľa,tak si radšej adoptujeme...veď je kopec prípadov,že pár nemohol mať deti a keď si adoptovali,žena otehotnela 🙂 tak uvidíme,čo bude,ešte sa krátko snažíme 🙂
@mata_ba veru to aj robim, a napchavam sa 😀 len horsie je, ze mi z chrbta, pri lopatke zacina strielat do hlavy, aj ruky mi trpnu ☹ uz si pripadam ako hypochodner 😠
@nikasv29 ja by som sa snazila pre istotu kazdy den 😀
@l_e_n_o_c_k_a neviem či začínať dnes či počkať do zajtra lebo ma metie ten gynekológ 🙂
@l_e_n_o_c_k_a to poznam..bolo by dobre,keby ta drahy pomasiroval..boli to,ale pomaha..ja to mam pravidelne...alebo ak mate fit loptu,sadni si na nu a preval sa dozadu..kosticky naskacu naspat 😉

@mata_ba : cisto teoreticky by ti mohlo vinko viac prekrvit maternicu a prilahle organy,takze tam bude lepsia poda 🙂ale tuto teoriu som si prave vytvorila,takze netusim ako funguje..ale cervene vinko obecne je super vec, kopa antioxidantov a kdejakych pozitivnych latok, urcite nebude na skodu.. 🙂 minimalne budes mat lepsiu naladu a snazilkovsky psychicky blok (ktory som napr. mavala ja,ze som stale myslela na to,ze toto by mohlo byt ono..)sa lahsie strati 🙂