Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu no dufam, ze nam to pomoze. som zvedava 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 inak moj anajlepsia kamoska mi v piaotk oznamila ze je v piatom tyzdni. oni spali spolu 1 krat v decembri a je v tom. je to sranda. a aj svagrina je tehotna. tak som z toho taka trochu smutna, ze ja nic. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ i ked som na druhej strane stastna, ze im sa to podarilo. ale zacala som riesit dovolenku v lete aby som na to nemyslela. a ty ako????
@vardzikova
@kikaneu
@kandee1201 booooze baby, a mam po nalade... sestra dosla domov, noha a ruka v gypse, spadla pred ich domcekom, no katastrofa,,,, skoro aj nos zlomila 😠
baby je to tam jedna mi napisala, ze slabne podla nej ta ciarka, ze je to zle, ci si myslite?
@anett6212 to poznám, aj v mojom okruhu bližšej či vzdialenejšej rodiny a priateľov je niekoľko tehotných žien, tiež im doprajem, ale aj ja by som už chcela....no počkám, som teraz nejaká vyrovnaná so všetkým, bude ako má byť 🙂 asi preto, že máme teraz s manželom skvelé obdobie 😉 snažím sa myslieť na iné veci, my zariaďujeme kuchyňu, tak tiež mi to zamestnáva hlavu 🙂 a riešiť dovolenku je tiež iste príjemné ;) veľa šťastia prajem....už viete kam by ste chceli ísť?
@l_e_n_o_c_k_a joj to mi je ľúto moja, ale nejeduj sa, ale teš sa, že sa jej ešte niečo horšie nestalo....ruka aj noha sa zrastú, potrvá to, ale prejde to....hore hlavu 😉
@bubacik5 ahoj, len hlasim druhu ciarku skoro rovnako silnu ako testovaciu 😉 uvidime, aka bude zajtra 😎
kočky,ktorá dobehne na pyžamovú párty? dnes som slamená vdova 😀 😀 mm išiel na výjazd s kamošmi a ja sama s micou doma 😠
@kikaneu to našťastie nie 😀 len by nemohol piť,aby sa domov dostal,bo bývame v ZA a on išiel do PB 😉 a veru,v tomto problém nemáme,púšťame sa navzájom...aj keď svokra nechápala,keď som bola za kamoškami v TT,že to mm nevadí 😀 😀 tak ale svokra mi žily netrhá,kým si my rozumieme,nie je o čom 🙂
@kikaneu ale ona ma s tym kolenom velke problemy, jej sa casto stane (hlavne v zime)ze sa jej koleno podvrtne :( aj minuly rok sa jej to stalo, tak jej doktor povedal, ze este raz a bude mat protezu 😢 teraz iba lezi, place, bo sa boji 😒
@vavenecka ja by dosla, so ZA nie je az tak daleko, a tiez som slamenna vdova, muzik v praci od vidim do nevidim 😖 ale s mamou sme si z tolkych nervov drisli jacka danielsa, takze by som potrebovala sofera :D
@l_e_n_o_c_k_a no aj u nás to bude od februára zaujímavé,lebo mm bude v dvoch prácach-nastupuje do novej a zo starej ho ešte nechcú pustiť,až kým sa náhradník zaučí...takže bude v práci od 8:00 do 22:30...ale v marci zas bude dobrá výplatka 😠 😠 nejako to snáď prežijeme...jooj,ty si máš aspoň s kým uliať,len ja čo?sama si vínčo otvorím ako alkáčka? 😀 😀
@vavenecka to bude penez :D no momentalne je u mna sestra, budem sa o nu starat, ked som teraz PN... vinco by som si dala aj ja... ale dnes som uz porusila zasadu, ze nebudem pit alkohol 😀
@l_e_n_o_c_k_a júúj, tak to nie je príjemné....tak prajem veľa zdravia sestre....
@vavenecka vďaka, ideme si vínko otvoriť s mužíčkom a nejaký film pozrieť 🙂
@kikaneu diky mojka 😉
@l_e_n_o_c_k_a noo to ano 😀 dúfam,že pôjdeme aspoň na nejaký romantický víkend,1.marca bude už 7 rokov,ako sme spolu začali chodiť,tak by sa niečo patrilo 😠 inak aj ja som si povedala,že nebudem piť alkohol,ale keď zas prišla mrcha,som si dala 😅 inak,skoré uzdravenie sestričke,nech je čoskoro v poriadku 🙂
@kikaneu ooo,tíško závidím 😉 snáď my si zajtra spravíme 🙂
@vavenecka dakujem 🙂 ja mrcu cakam, som 39DC a nic, uz mi @kandee1201 poslala mršný vírus a nic, budem to musiet reklamovat 😀
@l_e_n_o_c_k_a mne tiež tento mesiac dlho trval cyklus,a potom sa mrcha nie a nie rozbehnúť,4 dni len špinenie ale nakoniec dorazila...a potom som myslela,že mi maternicu roztrhne 😖 no už je fajn a môže sa ísť plodiť 😀 heh,pošli jej ho naspäť ako chybný tovar 😀 alebo musíš byť trpezlivá,nech sa vírus pekne rozvinie v tele a to chce čas 😉
@vavenecka jasne ze poslem 😀 mozno by pomohlo, deci, dva cerveneho 😀
@vavenecka ako dlho sa snazite?

tesia som sa, ze ked budem tehu bude svadba, ae s mojim sme to zmenili, az ked sa narodi, lebo bojim sa citala som, ze baby aj pred svadbou potratili, stres....
dufam, ze babo tam je................