icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
28. jan 2012

tesia som sa, ze ked budem tehu bude svadba, ae s mojim sme to zmenili, az ked sa narodi, lebo bojim sa citala som, ze baby aj pred svadbou potratili, stres....
dufam, ze babo tam je................

anett6212
28. jan 2012

@kikaneu ta co to sa deje tento mesiac. je to hrozne. ja sa uz neviem dockat ovulacie. jeme tu macu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
28. jan 2012

@anett6212 my sme sa dohodli, že počkáme, ako dopadnú v tomto cykle, tí čo brali a potom si kúpime aj my, ak by to bolo úspešné 🙂

anett6212
28. jan 2012

@kikaneu no dufam, ze nam to pomoze. som zvedava 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 inak moj anajlepsia kamoska mi v piaotk oznamila ze je v piatom tyzdni. oni spali spolu 1 krat v decembri a je v tom. je to sranda. a aj svagrina je tehotna. tak som z toho taka trochu smutna, ze ja nic. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ i ked som na druhej strane stastna, ze im sa to podarilo. ale zacala som riesit dovolenku v lete aby som na to nemyslela. a ty ako????

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vardzikova
@kikaneu
@kandee1201 booooze baby, a mam po nalade... sestra dosla domov, noha a ruka v gypse, spadla pred ich domcekom, no katastrofa,,,, skoro aj nos zlomila 😠

eri28
28. jan 2012

baby je to tam jedna mi napisala, ze slabne podla nej ta ciarka, ze je to zle, ci si myslite?

gelinka75
28. jan 2012

@eri28 kde ti to napisali? podla mna je tam viditelna ciarka, to ani nie je duch, akakolvek ciarka na tehu teste ktora je viditelna je pozitivna, to je jedno aku ma intenzitu, uz len aby to silnelo 😉

eri28
28. jan 2012

@gelinka75 dakujem ti jedna do fotoblokov ☹
idem spinkat, som unavena 😉

anait
28. jan 2012

@eri28 ďalší duch? to je tu už ako na strašidelnom zámku 😀

kikaneu
28. jan 2012

@anett6212 to poznám, aj v mojom okruhu bližšej či vzdialenejšej rodiny a priateľov je niekoľko tehotných žien, tiež im doprajem, ale aj ja by som už chcela....no počkám, som teraz nejaká vyrovnaná so všetkým, bude ako má byť 🙂 asi preto, že máme teraz s manželom skvelé obdobie 😉 snažím sa myslieť na iné veci, my zariaďujeme kuchyňu, tak tiež mi to zamestnáva hlavu 🙂 a riešiť dovolenku je tiež iste príjemné ;) veľa šťastia prajem....už viete kam by ste chceli ísť?

kikaneu
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a joj to mi je ľúto moja, ale nejeduj sa, ale teš sa, že sa jej ešte niečo horšie nestalo....ruka aj noha sa zrastú, potrvá to, ale prejde to....hore hlavu 😉

palculienka2011
28. jan 2012

@bubacik5 ahoj, len hlasim druhu ciarku skoro rovnako silnu ako testovaciu 😉 uvidime, aka bude zajtra 😎

vavenecka
28. jan 2012

kočky,ktorá dobehne na pyžamovú párty? dnes som slamená vdova 😀 😀 mm išiel na výjazd s kamošmi a ja sama s micou doma 😠

kikaneu
28. jan 2012

@vavenecka 🙂 no pekne, tak ťa nechal samu.....ja by som prišla ;) ale to by aj môj musel ísť na nejaký výjazd, ale môj je len vonku so psom, každú chvíľu príde ;) takže ja ostávam doma 🙂

vavenecka
28. jan 2012

@kikaneu no veru,pekné od neho,čo? ale veď ja mu to vrátim,keď pôjdem za kamoškami na víkend 😀 to máš fajn,tebe sa veru o chvíľu vráti,no môj až zajtra,bude spať u mamy 😀

kikaneu
28. jan 2012

@vavenecka že pre istotu, aby si ho nevidela? 🙂 tak, tak, treba to robiť obojstranne, nie že ty budeš stále doma a on sa bude flákať, pekne fifty-fifty 🙂

vavenecka
28. jan 2012

@kikaneu to našťastie nie 😀 len by nemohol piť,aby sa domov dostal,bo bývame v ZA a on išiel do PB 😉 a veru,v tomto problém nemáme,púšťame sa navzájom...aj keď svokra nechápala,keď som bola za kamoškami v TT,že to mm nevadí 😀 😀 tak ale svokra mi žily netrhá,kým si my rozumieme,nie je o čom 🙂

kikaneu
28. jan 2012

@vavenecka presne, presne 🙂 hlavne, že vy si rozumiete 🙂 idem do sprchy, tak pekný večer s micou ;)

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@kikaneu ale ona ma s tym kolenom velke problemy, jej sa casto stane (hlavne v zime)ze sa jej koleno podvrtne :( aj minuly rok sa jej to stalo, tak jej doktor povedal, ze este raz a bude mat protezu 😢 teraz iba lezi, place, bo sa boji 😒

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka ja by dosla, so ZA nie je az tak daleko, a tiez som slamenna vdova, muzik v praci od vidim do nevidim 😖 ale s mamou sme si z tolkych nervov drisli jacka danielsa, takze by som potrebovala sofera :D

vavenecka
28. jan 2012

@kikaneu ďakujeem 🙂 ja už som voňavá,mica odfukuje,tak už mi len net zostáva 😠 aj vám krásny večerík 😉

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no aj u nás to bude od februára zaujímavé,lebo mm bude v dvoch prácach-nastupuje do novej a zo starej ho ešte nechcú pustiť,až kým sa náhradník zaučí...takže bude v práci od 8:00 do 22:30...ale v marci zas bude dobrá výplatka 😠 😠 nejako to snáď prežijeme...jooj,ty si máš aspoň s kým uliať,len ja čo?sama si vínčo otvorím ako alkáčka? 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka to bude penez :D no momentalne je u mna sestra, budem sa o nu starat, ked som teraz PN... vinco by som si dala aj ja... ale dnes som uz porusila zasadu, ze nebudem pit alkohol 😀

kikaneu
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a júúj, tak to nie je príjemné....tak prajem veľa zdravia sestre....
@vavenecka vďaka, ideme si vínko otvoriť s mužíčkom a nejaký film pozrieť 🙂

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@kikaneu diky mojka 😉

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a noo to ano 😀 dúfam,že pôjdeme aspoň na nejaký romantický víkend,1.marca bude už 7 rokov,ako sme spolu začali chodiť,tak by sa niečo patrilo 😠 inak aj ja som si povedala,že nebudem piť alkohol,ale keď zas prišla mrcha,som si dala 😅 inak,skoré uzdravenie sestričke,nech je čoskoro v poriadku 🙂
@kikaneu ooo,tíško závidím 😉 snáď my si zajtra spravíme 🙂

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka dakujem 🙂 ja mrcu cakam, som 39DC a nic, uz mi @kandee1201 poslala mršný vírus a nic, budem to musiet reklamovat 😀

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a mne tiež tento mesiac dlho trval cyklus,a potom sa mrcha nie a nie rozbehnúť,4 dni len špinenie ale nakoniec dorazila...a potom som myslela,že mi maternicu roztrhne 😖 no už je fajn a môže sa ísť plodiť 😀 heh,pošli jej ho naspäť ako chybný tovar 😀 alebo musíš byť trpezlivá,nech sa vírus pekne rozvinie v tele a to chce čas 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka jasne ze poslem 😀 mozno by pomohlo, deci, dva cerveneho 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka ako dlho sa snazite?