Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka krajsie by som to ani ja nenapisala, SUHLAS 🙂
@kikaneu to nemyslis vazne, ze je taky ignorant ☹ skus mu zavriet NTB, nejako ho nazhavit a bude ruka v rukave 😀
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem 😵 v poslednej dobe máme s mm v obľube slovo "ťarchavá"...kdesi v telke sme to počuli,ale teraz ma ako naschvál nenapadne,kde 😠 ale tie ľubozvučné slovenské slová milujem 😎
@l_e_n_o_c_k_a občas má také prepínaky....neviem kedy príde na to, že ja viem čas rozumne a efektívne naplánovať, že čo kedy má urobiť.....štve ma to, ale asi si na to budem musieť zvyknúť.....skúsim sa ja vypnúť, či mu neťukne....tak pekný večer dievčatá, a neprekonajte tú 1000, nechajme si ju sviatočne na zajtra 😉
@vavenecka
@vavenecka počuj, kukám tvoje foto na mojasvadba.sk a keď si bola menšia, samozrejme aj ja, tak sme sa spolu hrávali 😀 😀 😀 😀 sakra, ten svet je malý 😀 😀 😀 😀 ja som bývala vedľa teba v paneláku v tom šesťposchodovom, prvý vchod od PB na prízemí...a vy ste sa prisťahovali k babke myslím...ježiši, aj si sa kamarátila s niekým z vchodu, neviem či nie s bodiankami alebo ševelkami 😀 😀 😀 😀 😀 😀 na mňa tam môžeš kuknúť ako lucecita
@kikaneu to poznám, len noťas a internet a potom ty môžeš aj nahatá a sedieť pri ňom a nič... pekné a príjemné snažilkovanie a predtým zvádzanie
@kikaneu dobruuuuuu 🙂
@l_e_n_o_c_k_a 😒 fakt nechapem, co s tym chlapmi dnes je...vsade dookola to pocuvam, ze zly spermiogram 😒 ....tak len treba verit, ze to bude OK..
@anlady supeeeeeeer tesim sa 🙂)))))))
@vavenecka ani v tek telke nic nejde... nedame tu 1000 dnes ? 😀 😅 😅 😅
@mel84 veru tak... a vy ste boli tiez? ako dlho sa snazite?
@l_e_n_o_c_k_a veď to...ja mám zapnutý AXN,je tam House,ale to len tak ako kulisu,moc sa na to nesústredím 😀 koľko príspevkov sa dá na stranu? 😠
@carie32 tak to sme dve mne dosli v stredu na 50 DC uz som myslela ze ma slahne, a ideme sa snazit znova na novo uz zaciname vo february 7 mesiac.
@vavenecka ja som zapla CD a idem este sesternice dorobit diplomovku
@l_e_n_o_c_k_a ee neboli a snad ani nebude treba..no teraz zaciname 4te kolo...neviem dokedy je normalne cakat podla Teba?
@l_e_n_o_c_k_a ty píšeš sesterke diplomku? 😲 a akú tému?
@mel84 no vies, ak mate problem, tak je dobre riesit to hned... nas posielali kade tade, odkladali vysetrenia a teraz sme zistili kde je pes zakopany... 😖
@vavenecka nepíííísem, len jej robim upravy a cislovanie stran
a tema: KÚPEĽNÁ STAROSTLIVOSŤ PRE DOSPELÝCH PACIENTOV Z POHĽADU SOCIÁLNEJ PRÁCE 😝
@l_e_n_o_c_k_a no ja si myslim ze sme OK, len nie kazdemu to ide na prvy sup 😒

@lucecita nemáš nejakú fintu ako ho vyhnať? lebo víno už otvorené a on stále sedí pri notebooku, ja tu osprchovaná, polonahá a ani to s ním nehne 😠