Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte baby 😀 kukuc na vas Joj ja neviem ci s toho ja budem nieco mat mm prisiel piatok z prace nachladnuty som ho donutila kexnut a chudatko moje nic nedokazal zo seba dostat 😒 takze sme asi prepasli ovu a povedal mi ze panikarim tak som si povedala ze pre pokoj v rodine tento mesiac nesnazilkujeme uz aj tak ve asi vajko fuc 😢
@palculienka2011 to by bolo pekneeee, nech su teda dvojicky, aj ja by som ich brala 😀 a uvidim ked dneska testnem, hadam to uz bude pozit. 😀 nech sa mozme snazilkovat 😀
babulky, dakujem za podporu,vcera som uz nevladala odpisat, mala som silne bolesti, este stale krvacam,ale dr. povedal, len ze musim byt v klude,brat lieky a vydrzat..tak drzim a verim,ze to zvladneme..
@vardzikova no pekne 😀 a my sa sa ta nemohli dockat... 😀 fajn, ze si bol von, treba sa trocha vyvyetrat 😉
@anlady to vazne? tak to som aj ja ten pripad 😠
@vavenecka ahoj mojka, ja som vytiahla päty z postele o 09:00, zapla som polievku, hodila kurca do rury... a mam navarene 😀 sestru som musela obriadit, a micinu... myslim si, ze sa ma lepsie, bo vysla aj von a dokonca sa aj napapala mliecka... tak dufam, ze sa z toho dostane... teraz idem na seba hodit nejaku omietku 😀 nech sa ma ludia v kostole nezlaknu 😀 a na 11:00 frcim na Služby Božie 🙂
@delideli ahoj moja, myslíme tu na teba svorne, držte sa, hlavne fazuľka, keď sa jej chce žiť, nech jej to je dopriaté 😉 tiež som sa už pomodlila k svätému Tadeášovi za môjho dedka a jeho stav sa trošičku zlepšil, dnes som bola hneď ráno aj v kostole a dúfam, že budú naše prosby vyslyšané.... keď budem dnes prosiť u Tadeáša, určite budem myslieť aj na teba 😉
dobré ráno, babyyy, ja som zasa nespala, takže aj teplota je skreslená......keď som si merala o šiestej, tak som dovtedy nespala.... http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@gelinka75 zlatko, ja ti stále píšem, že ty si tehu a ty stále nie a nie mi uveriť!!! držím palčeky, nech to tam ráno je 😉
Ahojte baby my sme sa snažili o prvé bábo až 5 rokov a prišlo to tak vám držím palečky všetkým 😉
@fifitko25 dobré,kočka 🙂 aj ja som už dom,bola som na ôsmu ale bola mega dlhá omša 😀 bol tam nejaký páter,čo v Rusku pôsobí a mal dlllhu kázeň,ale skvelú,ani mi neprišlo,že toľko rozpráva 🙂 a dokonca som sa aj vyspovedala,tak mám dobrý pocit zo seba 🙂 jooj,super,tak si vylyžovaná 😉
ja mam stale take tlaky od stredy v podbrusku, ze uz pride a pride, najhorsi krc som zatial mala v piatok vecer asi 10 minut, som myslela, ze uz a preslo to..vcera skoro od rana take pocity a dnes zatial len take tlaky a pichanie vo vajecnikoch..no neviem, mozno som len zaseknuta 😀 vcera som si poobede odmerala aj telesnu teplotu normalne 37 stupnov, lica mi horeli..taketo stavy mavam
@vavenecka ja som bola na 7-mu ráno 😉 dnes potrebujem ešte robiť, včera som sa na to vykašlala a do zajtra potrebujem mať hotové štvrťročné hodnotenie 12 ľudí 😒 takže dnes idem čítať kopu listov a počúvať hovory so zákazníkmi a hodnotiť och.... ešteže sme u našich a obed varí ocino 😀
@fifitko25 takze robis personalistu? to ma vzdy bavilo..najma so zakaznikmi...hmm 🙂 🙂
inac vam baby zelam krasny vikendik...
zajtra idem k tomu gyn, som zvedava co mi povie na moj cyklus... 😔
@l_e_n_o_c_k_a ahooj 🙂 no možno aj ja by som spala dlhšie,ale žiaľ hladu našej cice neradno odporovať,tak či som chcela,či nie,musela som jej ísť dať papať 😠 juj,som rada,že s vašou to vyzerá už lepšie,snáď sa z toho čo najskôr dostane 🙂 tak si to v kostole uži 🙂 u nás cez prosby povedal,aby sme Boha o niečo poprosili,čo si prajeme...tak tipni,čo som si priala 😠

@red_kika a tento mesiac som si povedala, ze ziadny stres, od zaciatku som nejak v klude, vies my riesime uz veci cez CAR, to mi dost pomohlo sa psychicky nejak pozbierat, ved skor ci neskor by som mala byt tehu aj s pomocou, dufam a verim, sme po vysetreniach, mam ist na punkciu cysty a priechodnost dalsi mesiac, ale dr povedala, ze sa stale moze prirodzene podarit a tak usmiala sa pri tom 🙂