icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
29. jan 2012

@red_kika a tento mesiac som si povedala, ze ziadny stres, od zaciatku som nejak v klude, vies my riesime uz veci cez CAR, to mi dost pomohlo sa psychicky nejak pozbierat, ved skor ci neskor by som mala byt tehu aj s pomocou, dufam a verim, sme po vysetreniach, mam ist na punkciu cysty a priechodnost dalsi mesiac, ale dr povedala, ze sa stale moze prirodzene podarit a tak usmiala sa pri tom 🙂

red_kika
29. jan 2012

@gelinka75 juuj tak to uz duplom by som nevydrazala 😀 ale verim ze to tento krat vyslo. fakt vsetko tomu nasvedcuje

gelinka75
29. jan 2012

@red_kika kiez by ste mali vsetky pravdu 😀 ty si na tom ako?

chorucka
29. jan 2012

Ahojte baby 😀 kukuc na vas Joj ja neviem ci s toho ja budem nieco mat mm prisiel piatok z prace nachladnuty som ho donutila kexnut a chudatko moje nic nedokazal zo seba dostat 😒 takze sme asi prepasli ovu a povedal mi ze panikarim tak som si povedala ze pre pokoj v rodine tento mesiac nesnazilkujeme uz aj tak ve asi vajko fuc 😢

bubacik5
29. jan 2012

@palculienka2011 to by bolo pekneeee, nech su teda dvojicky, aj ja by som ich brala 😀 a uvidim ked dneska testnem, hadam to uz bude pozit. 😀 nech sa mozme snazilkovat 😀

delideli
29. jan 2012

babulky, dakujem za podporu,vcera som uz nevladala odpisat, mala som silne bolesti, este stale krvacam,ale dr. povedal, len ze musim byt v klude,brat lieky a vydrzat..tak drzim a verim,ze to zvladneme..

gelinka75
29. jan 2012

@delideli joj moja, len to vydrz a moc krvacas? alebo len spinis, pomodlim sa za teba u tadeasa dnes, nech sa to polepsi, najprv ma clovek nervy, ze ostat tehotna, potom ze byt v poriadku a furt daco, preco to nemoze byt uz len dobre

red_kika
29. jan 2012

@gelinka75 minuly mesiac dosla mrcha, takze som teraz v ocakavani ovu 🙂 uvidime ako to dopadne tento mesiac

gelinka75
29. jan 2012

@red_kika tak uz snazilkujete dufam, uvidis, ze to bude ok 🙂 beries aj nejake vitaminy?

red_kika
29. jan 2012

@gelinka75 este nie, len vcera skoncila mrcha.... iba kyselinu listovu a pijem alchemiku.. inak nic. tak ale zacali sme snazit len minuly mesiac

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vardzikova no pekne 😀 a my sa sa ta nemohli dockat... 😀 fajn, ze si bol von, treba sa trocha vyvyetrat 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@anlady to vazne? tak to som aj ja ten pripad 😠

delideli
29. jan 2012

@gelinka75 : veru..uz by naozaj mohlo. byt dobre. 🙂 ja dufam,ze bude..teraz som vdacna,ze aspon bolesti su prec..krvacanie mam ako pri mrche,vyzdy ked idem na wcko..vcera som mala este aj hnacku,tak som chodila viac,dnes to bude snad lepsie..a dakujem moja 🙂

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka ahoj mojka, ja som vytiahla päty z postele o 09:00, zapla som polievku, hodila kurca do rury... a mam navarene 😀 sestru som musela obriadit, a micinu... myslim si, ze sa ma lepsie, bo vysla aj von a dokonca sa aj napapala mliecka... tak dufam, ze sa z toho dostane... teraz idem na seba hodit nejaku omietku 😀 nech sa ma ludia v kostole nezlaknu 😀 a na 11:00 frcim na Služby Božie 🙂

fifitko25
29. jan 2012

@delideli ahoj moja, myslíme tu na teba svorne, držte sa, hlavne fazuľka, keď sa jej chce žiť, nech jej to je dopriaté 😉 tiež som sa už pomodlila k svätému Tadeášovi za môjho dedka a jeho stav sa trošičku zlepšil, dnes som bola hneď ráno aj v kostole a dúfam, že budú naše prosby vyslyšané.... keď budem dnes prosiť u Tadeáša, určite budem myslieť aj na teba 😉

lucecita
29. jan 2012

dobré ráno, babyyy, ja som zasa nespala, takže aj teplota je skreslená......keď som si merala o šiestej, tak som dovtedy nespala.... http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@gelinka75 zlatko, ja ti stále píšem, že ty si tehu a ty stále nie a nie mi uveriť!!! držím palčeky, nech to tam ráno je 😉

spula22
29. jan 2012

@gelinka75 tak sprav 🙂 co ak maju pravdu 🙂 dufam 🙂

aliaxa
29. jan 2012

@aduska_ba ahoj ani nehovor ja som tuto noc skoro ani nespala co ma strasne krize bolia aj podbrusko, vsetko dookola ☹

spula22
29. jan 2012

@delideli mojka tak len pekne lez. fazulka je urcite silna a velky bojovnik.drzkajte sa .pomodlim sa za vas

gabika_c
29. jan 2012

Ahojte baby my sme sa snažili o prvé bábo až 5 rokov a prišlo to tak vám držím palečky všetkým 😉

vavenecka
29. jan 2012

@fifitko25 dobré,kočka 🙂 aj ja som už dom,bola som na ôsmu ale bola mega dlhá omša 😀 bol tam nejaký páter,čo v Rusku pôsobí a mal dlllhu kázeň,ale skvelú,ani mi neprišlo,že toľko rozpráva 🙂 a dokonca som sa aj vyspovedala,tak mám dobrý pocit zo seba 🙂 jooj,super,tak si vylyžovaná 😉

gelinka75
29. jan 2012

ja mam stale take tlaky od stredy v podbrusku, ze uz pride a pride, najhorsi krc som zatial mala v piatok vecer asi 10 minut, som myslela, ze uz a preslo to..vcera skoro od rana take pocity a dnes zatial len take tlaky a pichanie vo vajecnikoch..no neviem, mozno som len zaseknuta 😀 vcera som si poobede odmerala aj telesnu teplotu normalne 37 stupnov, lica mi horeli..taketo stavy mavam

vavenecka
29. jan 2012

@eri28 ja som tiež mala kakao,ale je mi z neho akosi ťažko...neviem prečo,ale v poslednej dobe mi mlieko nerobí dobre 😒

fifitko25
29. jan 2012

@vavenecka ja som bola na 7-mu ráno 😉 dnes potrebujem ešte robiť, včera som sa na to vykašlala a do zajtra potrebujem mať hotové štvrťročné hodnotenie 12 ľudí 😒 takže dnes idem čítať kopu listov a počúvať hovory so zákazníkmi a hodnotiť och.... ešteže sme u našich a obed varí ocino 😀

chorucka
29. jan 2012

@delideli AHOJ drzkajte sa verim ze sa ti polepsi nemysli na nic zle mozno je to tim ako sa maternica roztahuje hlavne sa skus nestresovat aby to neskodilo fazulke

chorucka
29. jan 2012

@gelinka75 ahoj ty si tehu 😀 uz ti meska?

gelinka75
29. jan 2012

@chorucka pomaly aj ano 😀 este cakam co bude

gelinka75
29. jan 2012

@fifitko25 to je otrava, robim nieco podobne, kym sa dostanem k 20 hovoru tak som ohucana 😀

franzziska
29. jan 2012

@fifitko25 takze robis personalistu? to ma vzdy bavilo..najma so zakaznikmi...hmm 🙂 🙂

inac vam baby zelam krasny vikendik...

zajtra idem k tomu gyn, som zvedava co mi povie na moj cyklus... 😔

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahooj 🙂 no možno aj ja by som spala dlhšie,ale žiaľ hladu našej cice neradno odporovať,tak či som chcela,či nie,musela som jej ísť dať papať 😠 juj,som rada,že s vašou to vyzerá už lepšie,snáď sa z toho čo najskôr dostane 🙂 tak si to v kostole uži 🙂 u nás cez prosby povedal,aby sme Boha o niečo poprosili,čo si prajeme...tak tipni,čo som si priala 😠