icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
29. jan 2012

@fifitko25 no páni,tak to máš čo robiť...nezávidím 🙄 ja dnes len na mm počkám,poobede na pizzu s kamarátmi,taký poho dník 🙂

fifitko25
29. jan 2012

@franzziska ahoj moja, nie som personalista, moja pozícia je supervízor 😉 dávam pozor na kvalitu výstupov z môjho oddelenia a robím milión štatistík 😠 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka mala si aj za mna prosit 😀 mi to mame troska inak, som evanjelicka... ale prosit budem aj tak... a dnes to tam bude nadlho, susedovci budu krstit cez kostol... 😖 najradsej by som bola v ich koži 😅

fifitko25
29. jan 2012

@vavenecka čistá závisť 😀 dnes je tak úžasne vonku, hneď by som išla na lyže.... uf, nemôžem... no čo, aspoň že to nie je každý víkend... ale začínajú mi plodné dni, od včera som teda poriadne "mokrá" 😀 😀 večer znásilňujem mm 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

ja len ze 10 strán do 1000 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

franzziska
29. jan 2012

@fifitko25 tie plany na vecer...perfektne povedane 😠 😀

chorucka
29. jan 2012

@gelinka75 graf mas super 😀 Kazdy mesia by sme tu mali mat nejaku tehu Na februar si narade ty 🙂

vavenecka
29. jan 2012

@fifitko25 ja mám konečne po ms,tak dnes sa tiež na toho môjho vrhnem,či sú či nie sú plodné dni,budem si trtkať kedy chcem 😀 😀 😀 a ty si to tiež poriadne uži,veď vieš,že deti sa rodia vtedy pekné,keď sa robia s radosťou 😠

vardzikova
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak raz za čas to človek aj potrebuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ano ano,všimla som siiii 😀 keď nás je tu teraz toľko,tú 1000ku dáme raz dva 😠

fifitko25
29. jan 2012

@vavenecka ty si to tak romanticky vystihla 😀 😀 😀

lucecita
29. jan 2012

@vardzikova čau drahá, ako? ja som zasa nespala a kukala telku v noci 😠

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka no len na mna pekne pockajte kym sa dovalim s kostolícka 😀

vavenecka
29. jan 2012

@fifitko25 jasné,ja som rodená romantička 😀 ale nie,len my tak v okolí používame skôr slovo trtkať ako sexovať,milovať a podobne 😀 😀

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak to neviem,či ti môžem sľúbiť...ešte by som to nedodržala a potom by mi tá dnešná spoveď bola naprd 😠 ale ak sa poponáhľame,tak to možno aj do 11tej dáme 😉

fifitko25
29. jan 2012

@vavenecka no môj to sem-tam tiež tak nazýva 😀

kikaneu
29. jan 2012

peknú nedeľu vám prajem 🙂 graf mi označil ovu, no ja si aj tak myslím, že bola na 17 DC http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a vy sa ako máte? ja som tu len na skok, prídem neskôr, idem trošku pomôcť mamke s varením obeda 🙂 majte sa zatiaľ ;)

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka ☹ tak ja idem, pa ☹

chorucka
29. jan 2012

@fifitko25 ahoj ja uz mam asi po ovu uz som z toho na hlavu 😒 Dnes som 13DC Aj ovu testy najako ukazuju ako chcu Mm strajkuje ze panikarim 😒 Tak mali sme kex len stvrtok v noci a sobotu rano a ja si myslim ze spermosky nenasli spravny smer 😒

fifitko25
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a neboj Leni, počkáme na teba s tou tisíckou 😀 teraz sa bude modliť a variť, takže kým prídeš, moc sa to tu nepohne 😉

fifitko25
29. jan 2012

@chorucka ja tento mesiac nemeriam ani nerobím ovu testy... proste necháme na náhodu, mm je tiež trošku chorý, tak ho zas nechcem zničiť 😀 ideme tak, že každý druhý deň a uvidíme, či sa trafíme, dnes to vyzerá dobre, lebo hlieniku je dosť 😉

vavenecka
29. jan 2012

@fifitko25 šak čo sa budeme 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak papik a neboj,myslím,že sa tej 1000 zúčastníš,veď kočky majú tiež robotu,takže stíhaš 😉

franzziska
29. jan 2012

@fifitko25 ty ho vies rozoznat??? ja nie 😢

anlady
autor
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja neviem,ale tiež som sa zlakla.

fifitko25
29. jan 2012

@franzziska no vidím na gaťkách 😀 keď je taký bielkový, ako vaječný bielok, vtedy je najlepší 😉 musíš skúsiť medzi prstami 😉

chorucka
29. jan 2012

Baby kam ste sa stratili? Vsetky cakate na 1000 ale co ak je to posledna a viac uz stranok nemaju 😀 Tolkoto stran este asi nemaju zapisane nikde 😀

mata_ba
29. jan 2012

Dobre ranko sa praje..

fifitko25
29. jan 2012

@mata_ba ránko o pol dvanástej 😀 aj tebe 😉

zuzanka9999
29. jan 2012

dobre ránko sa praje 🙂))))

kikaneu
29. jan 2012

@vavenecka a čo budem robiť? nemôžem ísť ani do kostola, som PN (a už sme tu mali také prípady, keď kontrola chodila cez omšu) tak sedím doma, a keď už som doma, tak sa aspoň vyspím 🙂