icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mima1983
16. nov 2011

@barushkaaam ja idem buducu stredu a som strasne zvedava ze co..... neviem sa dockat, ale sa aj trošku bojim či je vsetko ok... ale dufam ze hej!

spula22
16. nov 2011

@snubenci08 ahoj.zohnala,len teraz som prisla z prace 🙂, tak idem testovat a uvidime 🙂

spula22
16. nov 2011

@barushkaaam drzim palce,aby bolo vsetko ok -po zdravotnej stranke... po tej psychyckej sa to tazsie lieci-viem,o com hovorim ☹.hlavne bud silna

spula22
16. nov 2011

@snubenci08 ahoj,takze na testiku nic ☹....ak mrcha nepride dopiatku,tak skocim k dokymu a uvidime, co povie
🙂

spula22
16. nov 2011

@purina12345 ahoj,tak dnes som testla a na testiku nic ☹. ak sa mrcha nedostavi do piatku,tak idem k dokymu a uvidim 🙂

azzura
16. nov 2011

@spula22 ahoj, a kolko ti meska....

spula22
16. nov 2011

@azzura ahoj dnes som 39 DC

azzura
16. nov 2011

@spula22 a aky dlhy mavas cyklus? a mas nejake príznaky mrchy ci niecoho ineho

spula22
16. nov 2011

@azzura mavam 30dnovy..nemam ziadne priznaky a ani nic...neviem co sa to deje s mojim telom 😀 😀 😀

eri28
16. nov 2011

@azzura ja v pondelok 😀 😀 😀 😀 😀 , bolesti mam v pravo podbrusku, ale na ultrazvuku je nalez, to je preto 😉

eri28
16. nov 2011

a prsia bolia ani na bruchu sa mi neda lezat, ale asi hormony a moje chorucke telo 😀 😀

delideli
16. nov 2011

@purina12345 : v pondelok som objednala a dnes dorazil teplomerik, co si mi odporucila, su naozaj rychli,takze mozem zacat novy cyklus s novym teplomerom 🙂

azzura
16. nov 2011

@spula22 tak ti meška 9 dní, mal by si ist na gyndu, či počkaš a urobíš si neskor test

azzura
16. nov 2011

@eri28 jaj, uz si rozpamatavam, ty si uz bola u doktora a zistil nieco v tele, ale nevies co. No som zvedava či dostaneš mrchu

spula22
16. nov 2011

@azzura no skusim este pockat do piatku....len ten test je cely daky divny....ked som po 3 minutach pozerala, tak nic,ale teraz je tam taky duch....tak neviem, lebo je to len uuuplne slabulinka ciarocka...som si vsimla len pod dobrym svetlom...myslis,ze sa ti moze taka slaba ciarka ukazat aj ked teda niesi tehu??

azzura
16. nov 2011

@spula22 myslim že duch by sa nemal ukazať ak nie si tehu, i ked je otazne či je pravdivý výsledok ked naskočil až po 3 minutach. Zatial sa neraduj, ale je tu nadej a v piatok si sprav dalsí. Možno si tehu, ale test ti to slabo vyhodnocuje, lebo mas ešte nízku hladinu tých tehu hormonov.

spula22
16. nov 2011

@azzura dakujem za odpoved 🙂.ja sa neradujem....zatial 🙂.skusim ten test este v piatok a uvidim,ci sa mrcha dostavi,alebo nie 🙂

azzura
16. nov 2011

@spula22 nemusis, dakovat 🙂. V piatok daj vediet.

spula22
16. nov 2011

@azzura OK 🙂

purina12345
16. nov 2011

@spula22 ahoj moja, najlepšie je testovať z ranného moču, pretože môžeš ho mať zriedený ao to ťažšie môže zachytiť HCG, tak treba urobiť ešte jeden a tiež aby bol 10-tkový, najlepší je mamatest ak je možnosť kúpiť
no a ten duch po zaschnutí, to ti neviem povedať 😕

purina12345
16. nov 2011

@delideli no super, 🙂 to je fakt rýchlovka, a koľko si pýtali poštovné?

delideli
16. nov 2011

@spula22 : duchovia byvaju velmi slubni, podla toho ,co som citala, vlastnu skusenost nemam..urcite sa skus otestovat znova a ako pise purina hnd rano a najlepsie co najcitlivejsim tesom ..ten mamatest10 ma citlivost 10 nIU/ml..drzim palce..🙂

delideli
16. nov 2011

@purina12345 : 1 euro bolo postovne a 1 euro balne..ale bolo tam zaroven napisane,ze teplomer poslu aj ked nezaplatim, platba bola uvedena ako dobrovolny prispevok pre LPP..

kikaneu
16. nov 2011

@gelinka75 aj ja som na tom tak dievčatá....takú slabú som snáď ešte ani nemala....normálne nechápem, že čo to
@roka84

delideli
16. nov 2011

@zabka88 : to tiez nie je zly napad, dat si chvilku pauzu, oddychnut si, mysliet na nieco ine..psychike to isto pomoze..my , ak by sa nezadarilo tento mesiac, tak asi cez Vianoce budeme pauzovat tiez..ovu mi bude totiz asi vychadzat na sviatky a to budeme doma u rodicov, takze by to bolo prinajmensom komplikovane..🙂

kikaneu
16. nov 2011

ahojte všetky....včera som tu nebola, boli sme s manželom na nákupoch, tak mi dnes trvalo, kým som všetko prečítala, aby som bola v obraze 🙂 ja dnes končím ms....a manžel sa už vytešuje, že konečne 🙂 tak ideme na to, každý druhý deň 🙂 a tie femi kvapky som si objednávala v nedeľu myslím, ale zatiaľ nedošli...ako sa vlastne majú brať?
držte sa 🙂

eri28
16. nov 2011

@azzura to som aj ja moja................... 😀

delideli
16. nov 2011

@kikaneu : pisu na nich,ze 2-3x denne na lyzicku vody, 20 minut pred jedlom. inak nie je blizsie vymedzene ako dlho, ci cely cyklus alebo nie..tak tym padom sa asi mozu cely..ja som zacala dnes rano a terz vecer cakam kym mi pretravi,lebo som sa napchala len co som prisla domov, 20 minutove cakanie by som nezvladla 🙂

kikaneu
16. nov 2011

@delideli no, tak to je potom fajn 🙂 tak ja ich budem brať 2x denne, nebudem ich prenášať do roboty so sebou 🙂 som zvedavá, kedy prídu 🙂 inak, dajú sa kúpiť aj bežne v lekárni?

gelinka75
16. nov 2011

@kikaneu no asponze tak, ked uz dosla, nech je aspon slaba :D my zaciname zajtra 😵 😵