Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a mehehe,ja mám prehľad vždy vo všetkom,neznášam nebyť v obraze 😀 no uvidíme,kedy prikvitne,ale už by mohol 😠 no veď vonku je krásne,to treba využiť...ale dobre sa obleč,až ti vajká nezamrznú 😀
@vardzikova nepozerám, šak píšem, že som to hneď prepla na markízu 😀 😀 😀 😀 😀 t 😀 o ste už tak dlho netotok? bóóóóóóóóóóóóóóže, keď budete môcť, tak ťa naprcá druhýkrát, tak ich bude mať veľa 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@l_e_n_o_c_k_a robila som kuracie prsia na smotane a zemiačky k tomu... moja a ja už idem zajtra do roboty sa mi nechceee !!!!!
@vardzikova ja si myslim, ze by sex nemal babenku poskodit, či? podla mna skor prospeje, budes sa citit lepsie 😎
@l_e_n_o_c_k_a ja som mobilná, prídem aj autom 😀 😀 dnes je tak skvelý deň na lyže... a ja od desiatej pracujem 😠
@vardzikova sa opýtaj dokiho, či môžete sexovať 😉
@vardzikova fajnotka 😵 do robotky? mohla si este poodychovat... 😒
@lucecita no už sme tak dlho netotok ... si to vieš predstaviť? nikdy som nepotrebovala tak sexovať ako teraz , moja ked mi doky povie že možme tak si to ani nechcem predstaviť čo to bude 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 juuuuj nepríjemnô... no co uz, pojdem sama, mozno dakeho snezneho muža zbalím 😀 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a doky mi to teraz zakazal .. kedže som mala bolesti v podbrušku a aj som trochu špinila vieš .. povedal že pre istotu neodporuča 😒
@vardzikova no to bude čoro-moro 😀
@fifitko25 milačik nemožme sexovať doky mi to zakazal lebo som mala bolesti v podbrušku a aj som trošku špinla vieš 😠
@vardzikova som tam bola 2x len a furt som daco kupila kika no odporuc nejaky obchodik okrem moebelixu nieco podobne je v presove?
@l_e_n_o_c_k_a no už idem do roboty ale tak sa mi nechce bože moj neskutočne
@vardzikova som tam bola 2x len a furt som daco kupila no odporuc nejaky obchodik okrem moebelixu nieco podobne je v presove?
@amexa jj, kyselinu listovu papam, alchemilku pijem, aj ovu si sledujem zatial ovu testam a teraz zacnem aj merat🙂)))
@l_e_n_o_c_k_a moja to bude taky sex že si to ani neviete predstaviť 😀 😀 😀 😀
@vardzikova a veď si "lásku" prejavujte aj inak,ako trtkošením 😀 teda aspoň nám na predmanželskej náuke hovorili,že sa to dá všeliako inak...ale čo konkrétne tým mysleli? 😀 😀
@kikaneu tak to ma uprimne teda nenapadlo 🙂))))))))))) do kelu vidis to ale teraz sa to uz neda xixi🙂)))
@kandee1201 lasko my tu mame viac takych obchodikov napriklad nobyt alebo black red white , a ešte omnoho viac 😀
@zuzanka9999 nevadí moja, skús na to nemyslieť, naplánujte letnú dovču a užívajte si jeden druhého, budeš tehu ani sa nenazdáš ;)
@vavenecka no ako ja tomu aj rozumiem ale ked musiš tak musiš 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak neriskuj a vydrž trošku celibátu... kebyže mám ja fazuľku a zakážu mi sexovať, tak by som to isto vydržala 😀
@vardzikova no ne ze omnoho viac ale poprosim dalsie 😎
@fifitko25 lasko ja vydržim tiež kôli fazuľke 🙂 to je jasne a inak tie vysledky zo spirometrie už mate všetky?
@kandee1201 ehm teraz ma to nenapada 😀 😀 😀 😀 😀

@fifitko25 prid vlakom do RK a mozeme ist,,, mam dve pernamentky, mala by si to grátis 😉