Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 ved to, to možu povedat len ty co netusia co to obnasa snazit sa o dieta. Ktorí dosli k detom ani netusia ako. Ja už nic nekomentujem. U nas doma to vie len moja mama, ani bratom som to nepovedala, lebo mam uzasne svagrinky a by to neskutocne riesili. Oficialne si uzivame a ked to pride tak to bude a ked nie, tak aj tak sme spokojny.
Moja mama je prekvapena co vsetko mse uz podstupili, v jej dobe take nebolo a obdivuje hlavne mojho muža, že ako okolo mna poskakuje 🙂 by mala byt rada že som si dobre vybrala 🙂
@azzura ja uz maminu nemam, takze sa velmi nemam komu zdoverit okrem kamosiek...no ale za to mam perfektnu svokru a ta aj s celou rodinou vedia o adopcii, su strasne mili a tesia sa s nami... inak nik z nich nevie o tom, ze sme uz aj v CAR 🙂
na zaciatku ked sme hovorili o adopcii tak sa vsetci pytali ze preco nevyskusame CAR, takze keby to vyslo, tak by asi odpadli vsetci 🙂
@mates777
@azzura Kočky Vy mi hovoríte z duše presne na chlp to prežívam-keď Ti niekto povie nemysli na to aj ja sa v noci budím čo bude so mnou ďalej .prečo ja ??? A fakt je najlepšie o tom nehovoriť,lebo ľudia sú rôzni a ja mám ten problém s manželovými kolegovcami doma ženám museli vyzvoniť kde mi chodíme,lebo on mi v dobrej viere povedal pravdu,prečo mešká do roboty. Lebo chodíme na otočku do Martina a už som mala telefonáty plné zvedavosti -pritom si na mňa nespomenuli ani na vianoce s sms.Ale toto je teda super téma na klebety a pekne poprikrášľovať a to mi veru na pohode nepridá. 😖
@euforia01 @azzura babenky jednoducho sa mozme, teda musime vykaslat na blbych ludi okolo nas, treba sa nam sustredit na ine veci a nezaoberat sa primitivizmom ludi, ktori sa tesia z toho, ze sa nam nedari...praveze budeme potom chodit riadne pysne na to, ze nam to vztah nerozbilo ale posilnilo a ze sme rodinka ako sa patriiiiiii 😀
a hlavne si budeme vychotnavat uplne inak to materstvo, ako si ho vychutnavali prave taketo podpichovacne pariky, ktore sa stali rodicmi vo veku...ked ani netusili co je to...starat sa o babo 😀
Ani moji znamy to nevedia, naozaj len 3 ludia o ktotych viem, ze mi to praju z celeho srdca....
len chcem napisat moj pribeh, vydavala som sa ked som mala 36 rokov, vtedy som stretla mm a po 10 mesiacoch sme sa brali - tyzden po svatbe som otehotnela a potom sa nam narodila Emmuska, mala som cisarsky, chceli sme druhe (Emmuska nam zomrela) tak mi doktor povedal ze mam cakat 6 mesiacov, normalne by sa malo cakat 2 roky po cisarskom ale v zhladom na moj vysoky vek mi odsuhlasil tych 6 mesiacov, otehotnela som po 7 mesiacoch, narodil sa Sebastianko, potom sme cakali 9 mesiacov a otehotnela som so Sasenkou.... porodila som ju ked som mala skoro 39 rokov... takze chcem len napisat aby ste sa nevzdavali, ze je tu nadej... nez som stretla svojho manzela tak mi vela ludi povedalo ze ci neviem ze kolko mam rokov a ci neviem ze mi tykaju biologicke hodinky...... da, neie som debil,vedela som ze kolko mam rokov ... chcela som deti ale nie s hocikym, preto som tak dlho cakala kym najdem toho spravneho... takze drzim palce aby vam to vyslo...
@mates777
@azzura Ja teda odpoviem len to ,čo by sa aj tak dozvedeli ale nič viac. iba vyťahujú aby mali o čo klebetiť.Keby chcem sama im poviem ,ale oni nie sú na takej úrovni,aby takto rozmýšlali -presne majú detičky a vyprávajú pri každej možnej príležitosti ako by sa aj nám šikli a či nechcem a prečo .tak sa im radšej vyhnem.
baby u nas to nevie nikto, ze chodime do car, vie to len mm a ja a nikomu to nebudeme ani hovorit, kym sa nam stastne nezadari, presne pre tie blbe reci okolo, vysvetlovanie, sucitne pohlady, otazky, takto sa o tom bavime len my dvaja a staci nam to... 😉 a este tu mam toto forum a baby s rovnakym osudom..
@euforia01 ved to, prisli k tym detom ako slepe kura ku zrnu a si myslia že to tak funguje aj u ostatnych. Lenze existuju ludia co cely zivot musia za nieco bojov a pritom o tom nehovoria. Ale z nas sa stanu silny ludia co zvladnu vsetko. Oni musia prekonat prtavy problem a su z toho na prasky, ako mm kolega
@mates777
už som tu.....riesili sme co spravime zajtra na MsZ, chcu nam znižovat platy, lebo sa tak rozhodli :(. Bože kebyže som aspon tehu, problem by bol vyrieseny, takto len o nervy dojdem a nova robota sa tazko hlada. Ked sa sere tak sa serie na každom fronte 😠 😠 😠 😠 😠
@gelinka75 ja som prave minule stretla v meste...znamu, ak je to vhodny vyraz pre nu, o ktorej viem ze je to maximalne senzacie chtivy clovek...ona vedela ze sa dlhodobo pokusame o babatko a zase mi dala otazku ze no co??? kedy bude babo...zabila som ju odpovedou...ze teraz mi je prednejsia kariera a ze dietatko jednoducho nechcem 😀 😀 😀 Mali ste vidiet ten vyraz...iste sa teraz o mne niekde posuskava ze som karieristka xixixixi

@azzura ani nevrav...ja detto aj bruch aj babatiek..a nic...
ale nevadi, zvladneme to...raz musi ta motyka vystrelit bohes!!!!
len dufam ze to nebude v 50 ke 😀 😀 😀 😀 😀 😀