icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
20. sep 2012

@gelinka75 prosim?
boze prepac gelinka, ja neviem ale myslela som si ze sa chystas na ET...ospravedlnujem sa naozaj som to asi niekde prehliadla... 😒
je mi to strasne luto...boze ten hore sa s nami uz fakt ale zahrava....a skusa nas...a vyhraju len tie najsilnejsie a medzi tie patris aj ty...
strasne ti drzim prsteky a verim, ze druhe IVF bude uz pozitivne...aspon si teraz tak trosku uz konecne oddychnes od vsetkych tych hormonov a celeho zhonu a stresu okolo toho...

azzura
20. sep 2012

@gelinka75 bože baby, ked to takto znasate, tak co ja....skoncim v svokhause

azzura
20. sep 2012

@mates777 moja, hlavne sa nevzdavaj a ziadne cierne myslienky, proste to DAS.....musi byt niekto prvy 😉

janap76
20. sep 2012

@klaudia001 ahoj klaudi 🙂 len tak na okraj ... 😀 dodržiavaš ešte to "túlenie" obdeň ? Ja idem tiež na to takto 🙂 som zvedavá čo to dá 🙂 šak možno ...neeeee ? 😉

azzura
20. sep 2012

@mates777 ja?? nijak....cakam 😀

klaudia001
20. sep 2012

@janap76 díkes, to som nevedela, ale už mi to prechádza jakš takš, pred chvilou som sa vrátila od svojho nového gyn. Jankovského v TN, bola som tam na kuknutie maternice, a povedal , že je 10 mm vysoká, nepýtala som sa ho čo to znamená, keby asi bolo niečo zlé , tak by mi to povedal, minule mi robil sono a videl tam folikul 😉 , že 21 mm, zajtra ideš na ten odber krvi čo ? normálne na teba myslím , aj ked Ta nepoznám 😉

klaudia001
20. sep 2012

@janap76 áno dodržiavam, akurát včera som zaspala skorej...tak nič nebolo 😀 , ale dneska ma moj drahý viezol ku gyn. do TN a jako sme sa vrátili, tak hned na chodbe že brrrrrrrrrrr vrrrrrrrr 😀 a potom išiel do práce 🙂 a Ty ? obden ?

klaudia001
20. sep 2012

baby ja by som chcela tu folikulometriu, na ktorý den sa chodí, gyn. mi to aj povedal, ale ja som zabudla a nechcem mu volat.......mne sa zdá, že tuším 13 den spomínal......no ale je fešák veliký, hambila sem sa

janap76
20. sep 2012

@klaudia001 máme to rovnako 😉 aj ja na teba myslím aj keď ťa nepoznám 😉 áno zajtra idem na krv aj na ultrazvuk a uvidím že kedy bude IUI...a potom budem 2 týždne čakať a modliť sa a možno skončím v cvokhause ako povedala azzura 🙂 ešte že mám takého manžela 😲
to je supeeer, určite keby si mala niečo zlé, určite by ti to povedal....všetko máš v poriadku, len pekne snažilkuj a bude to 😉

azzura
20. sep 2012

@klaudia001 ahoj, hej ja som chodila na 13 DC na foliky, a 15 den som mala ovu. Niekktore chodia na 10DC ked maju skor ovu. Potom daj vediet ake foliky ti nasiel a spytaj sa ho ked buducca okolo 18mm ci ti neda pregnyl

azzura
20. sep 2012

@mates777 ja idem buducu stredu do caru, kukne mi maternicu ci sa mi nevratil myom 😒

klaudia001
20. sep 2012

@janap76 po tom IUI si zober volno / ked sa Ti dá /, aby si mohla chvilku ležkat

mates777
20. sep 2012

@azzura dufam ze to budes mat vsetko v poriadku...potom sup sup do tehulkovania

klaudia001
20. sep 2012

@azzura ja som mala 21 mm a nedal mi nič, takže pregnyl, oukej ja sa ho nabuduce spýtam, najprv som mala 16 mm, a potom som k nemu išla za 2 dni a mala som 21 mm

azzura
20. sep 2012

@mates777 aj ja dufam......ale tiez sa desim IVF. Moja strasne ti drzim palce aby to vyslo, musis neja vydrzat tych par dni....hlavne ver ze to je ok, to spinenie može byt uhniezdnenie 😉

azzura
20. sep 2012

@klaudia001 vsak za spytanie nic nedas. Mne doki vzdy dal ked vydel že je zrely

janap76
20. sep 2012

@klaudia001 joooj ty s tým feši dr 😉 🙂 😉 🙂 ...šak on ti dačo povie a ty furt zabudneš 😀 šak sa nemožeš na neho kukať 😀 som si spomenula keď som bola ešte mladá babenka 🙂 hmmmmmmmmmmmmmmm 🙂 tak moja kamoška vravela že keď sa pred nejakým chlapom hanbím, mám si ho predstaviť nahého 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a že potom sa už nebudeš hanbiť🙂
ja neviem na ktorý deň sa chodí na foli ...mne teraz povedali aby som prišla medzi 10-12 DC ...tak neviem 😖
áno, obdeň a včera bol 8DC a začali sme 🙂tak som zvedavá či tiež niekedy nezaspím 🙂 ale motivácia je jak ďas, tak snáď neeeee .... 🙂

janap76
20. sep 2012

@klaudia001 aj mňa to napadlo že bude lepšie poležkávať ... pracujem z domu, takže dnes makám ako ďas 😀 aby som zajtra nemusela 🙂

janap76
20. sep 2012

@azzura a načo je pregny l ? mám ho v chladničke 🙂

azzura
20. sep 2012

@janap76 ked je zrely folik, tak sa dava aby praskol a uvolnilo sa vajko......ciže ked ho pichnes tak cca do 36 hodin by mala dost ovulacia

janap76
20. sep 2012

@azzura ďakujem 🙂 a to si si pichala sama ?

lubanka
20. sep 2012

@gelinka75 no téda... ☹ tak aj na teba to takto pôsobí? ja som si myslela, že to len ja som zasa raz v niečom "originálna", lebo ja mám od včera už bolenie a točenie hlavy, bolesti v krížoch, a na žalúdku mi už je tak zle, že ani nevravím ☹ ani sladké, ani slané, ani kyslé alebo naopak všetko dokopy... ale nie že z pažravosti, ale z toho, aby mi prestalo byť zle, lebo ho mám jak po opici... 😠 a mrcha mala doraziť včera a zasa mešká... to už vidím zas natiahnutý cyklus jak gumu do gatí... 😠 som ochotná všetko prekapať, keby aspoň tie IVF boli úspešné a nie dobabre to celý cyklus a telo a psychiku... a výsledok... 😠 😠 😠

lubanka
20. sep 2012

@azzura píšeš, že skončíš v cvokhauze... pamätáš ako som toď nedávno (pred pár mesiacmi) organizovala "zájazd" na oddelenie psychiatrie...? a to myslíš, že prečo bolo? krátko predtým som totiž absolvovala neúspešné 2IVF... áááále pozri sa, na žiadnu exkurziu sme nešli 😝 sklamanie som prežila, som tu... aj keď mi občas šibe (následky bohužiaľ ostali... 😀 😝 ) neboj aj ty to zvládneš a prežiješ... všetky to zvládnu, niektoré si pritom "omlátia hubu, rozbijú kolená, utrpia psychickú újmu...." ale prežijú 😉

klaudia001
20. sep 2012

som sa rozhodla, žiadny pregnyl, nič, chcem prírodne......až ked sa nebude dartit vyše pol roka , potom sa dám na takéto preparáty.....

klaudia001
20. sep 2012

lubanka

janap76

azzura

gelinka76

baby neukamenujte mmna prosím, ale je to tak, že lekár vidí ten folikul áno on potom praskne / a kedy praská ?/ a vyjde z neho vajíčko a to sa oplodnuje áno ? takto to je ? a to prasknuté vajíčko je ovulácia áno ? ale nechcem vypadat jak blb 😎 len chcem vedet či to takto je.....DAKUJEEEEEM

gelinka75
20. sep 2012

@klaudia001 ano to je ovulacia ked praskne, to kedy praska nikto nevie presne, moze to len odhadnut podla velkosti kedy asi praskne, alebo na folikulometrii to vidia keby si chodila kazdy den, bol tam a uz nie je 😀

klaudia001
20. sep 2012

@gelinka75 dakujem gelinka 🙂 , už sa pýtat nebudem, len toto mi nebolo uplno jasné, jak v škole 😎 , cítim sa jak žiačka, idem si urobik kávičku, mám chut aj na keksík, ale máme len slaňáky, na to mám chut až večer na slané, dám si kostku cukru, nech nežerem 😎

gelinka75
20. sep 2012

@klaudia001 ja mam chut na sladke uz 3 dni, mam strasnu chut na buchty, spravim v sobotu aspon 2 plechy a totalne sa prezeriem, budem zajedat mrchu 😀

@lubanka dnes ma picha lavy vajecnik ako nozom, praask praask, sakra a uz mam aj spinenie, tak sa spusta svinka jedna 🙄

klaudia001
20. sep 2012

@gelinka75 hmmmm, také buchetky, dala bych si, maminka robí dobrunké, ja sem buchty ešte nerobila , nevím robit s kysnutým cestoím, nikedy mi to nenakysne, robím klasické plecháče a do teho postrkám ovocie, alebo listkové cesto vnutri ze špenátem mnaaaam

lubanka
20. sep 2012

@gelinka75 vidíš aká si... vravíš, že už 3dni máš chuť na sladké... a chceš robiť buchty... a ja ťa volám na koláče a ty nikde... si už mohla byť (citujem ťa) "totálne prežratá" 😀 😀
tebe sa aspoň spúšťa... a mňa len všetko bolí, je mi na skapanie, doma a v práci len "havkám" po každom a ona nikde 😠