icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

lubanka
21. sep 2012

@azzura nás kľudne môžeš... 😉 aj my ťa budeme... 😀 a ver, že nie iba ty niečo furt riešiš, ja tak isto, najmä keď sa dozviem, že zasa je raz niekto tehotný, že zasa raz niekto porodil... už ma aj presviedčali, že to je z mojej strany závisť... 😕 ale ja si to nemyslím, z mojej strany je to skôr smútok, resp. v takých prípadoch som nešťastná, že niekomu stačí tak málo a ja mám pocit, že už som prešle kilometre krížom krážom, viem, že cieľ je blízko, ale nejak ho stále neviem nájsť... 😕 to čo ja mám dnes za ráno... nejako sa mi z hlavy derú divné myšlienky, teraz som bola ťažko filozofická... 😀 😝
a ak sa môžem opýtať, čo také si s mamou riešila, že ťa nasmerovala do... ale ber to s rezervou, vieš aké sú mami, majú zožraté nervičky, vek a prechod... (my také "nebudeme" neboj... 😀 😀 )

gelinka75
21. sep 2012

@lubanka prosim ta zaznac tam aj hlien a pozitivny ovu test, on vyhodnocuje na zaklade viacerych faktov, takze ked das len teplotu je niekedy zblbnuty, je tam ze ovulation tests OPK a tam ze plus alebo minus, ozaj este nedava link aby si to tu mohla dat?

azzura
21. sep 2012

@lubanka pozerali sme spolu sudnu sien a tam bolo o tom ako jeden pracovnik zamienal svoj ejakulat a tak zena po porode zistila, že nepouzili mm spermije ale toho dotycneho. Tak som zacla panikarit, potom som zacala riesit co bude buduci tyzden v car a ze kolko mam rokov a že neviem byt prirozdene tehu a pritom skoro ziadnu pricinu nemame a atd...tak že nech si najdem ineho, mladfsieho. Nasi nejak nevedia rozfychat, že mam tak stareho, vdovca a este aj so 16 rocnym synom.
Kedze mam starsich rodicov, tak ja 2x do tyzdna u nasich prespavam, lebo robim v tom meste kde nasi byvaju. Co mi vyhovuje, aspon si oddychnem od mojho mm, lebo ten keby mohol tak furt.....nastastie mam mrchu 😀

gelinka75
21. sep 2012

@azzura ja nevravim nikomu nic, len mm vie o vsetkom a tak to aj ostane, ale aj tak ho nezatazujem svojimi vylevmi, lebo vzdy povie, ze vyvadzam 😀 ani s nasimi to neriesim, naco... este ze vas tu mam 😝

azzura
21. sep 2012

opisala som si recept na kysnute, skusim, mozno sa vydari 😀

azzura
21. sep 2012

@gelinka75 bože komu to ma clovek povedat ked nie mame a mm, naco ich mame....bože to som mohla ostat sama a bol by svaty pokoj. Clovek tolko toho podstupuje a to som len na zaciatku a nemože povedat ani slovo??? Do prdele, ale to že behas okolo nich, varis, upratujes a potom este ked skoncim v dome tak idem do zahrady pomoct a vecer padam unavou a aby neboli ofuky tak mu este vyhoviem, i ked sa mi nechse............

lubanka
21. sep 2012

@gelinka75 to s tým testom som zaznačila 😉 ale link tam nieje, aj teraz som pozerala... neviem prečo, ale myslím, že kým mi asi nevyprší to "VIP" , tak asi darmo čumím a čakám, že tam nájdem link... 😒 a máš pravdu hlien neznačím, lebo ja sa v tom bielkový, číri, lepkavý, naťahovací... mne stále pripadá (až na malé výnimky) rovnaký... no ale skúsim budúci mesiac viac sledovať a vyskúšam značiť. 😉

gelinka75
21. sep 2012

@azzura ja sa snazim nasich moc nezatazovat mojimi problemami, lebo mam este dvoch bratov a hlavne jeden z nich im robi dost zle veci, co by si uz nemali vobec zasluzit, kazdy druhy mesiac sa s nimi nebavi, furt im vyhadzuje nieco na oci, proste ziadna ucta, nedavno sa pobili s druhym bratom tak to je take blbe teraz...mama place ze nevidi svoje vnuca, no a este ja im mam pridavat, sama som z toho smutna, ale neviem co s tym ☹

lubanka
21. sep 2012

@azzura jáj tak keď vravíš, že nevedia rozdýchať akého mm si si vybrala, tak to bola len vhodná zámienka zasa niečo povedať... to neber tak a vidíš, sama píšeš, že máš starších rodičov... vravela som, starší, nervičky v čudu, prechod... ale ja som mojim rodičom a ani nikomu v okolí nepovedala, že ideme na umelé... ja v tomto nemám chuť nikomu nič vysvetľovať, ale pravda je, že keď ide do tuhého (čakáš pred odberov vajok alebo po transfere...) tak mám hrozné stavy, lebo to nemôžem nikomu povedať a mm zasa všetko povedať tiež nemôžem, lebo on sám je po.akaný... 😝
počuj... a nemohli by sme z tvojho a môjho urobiť taký menší mix... keď on chce skoro furt a môj skoro furt nechce... 😀 😀
teda aby som mu zas až tak nekrivdila, keďže má na pleciach firmu s množstvom zamestnancov, tak je psychicky v .... a tak často je síce fyzicky prítomný ale duchom... škoda rečí... ale zato, keď ideme na dovču, tak to fičí denno-denne 😉 😉

gelinka75
21. sep 2012

@lubanka hm, ved by som sa ti nato kukla ked mi das pristup 😀 😀 😀

lubanka
21. sep 2012

@gelinka75 ale to len v prípade, že mi tam nepopripisuješ svoje teploty a svoje "čóro-móro" 😀 😀 😀

gelinka75
21. sep 2012

@lubanka 😀 xixi to by som si nedovolila, nejde mi do hlavy, ze ti to nefunguje ako ma, a mozno na nic nepridem 😖

klaudia001
21. sep 2012

@lubanka ale hen kuknime na nu, nechce mi dat buchétku 😀 😀 😀

inak pekné ránečko 🙂

klaudia001
21. sep 2012

a mne povedal včera moj, že by chcel bábenko, ja hotovoá som bola, povedal to tak jemne a porád som mala husaciu kožu po celom tele a v bruchu také mravlenčenie.
Okolo nás maju všetci malé bába, všetky kočky vozia a ked nevozia tak su tehu akurát jednen pár v takom parádnom domčeku nemá bábo, a ešte jeden pár nemá bábo, ale mne to zatial nič nerobí, že nejako by som nemohla s nimi komunioovat alebo tak, si hovorím, že to bude super ked sa aj nám zadarí, budem mat s kým kočíkovat 🙂
a jedny maju po 12 rokoch , su to obaja 40-tnici, inak velmi pekný párik / toto všetko som nevedela, ale máme suseda takého, že o všetkých vie všetko , on je taká miestna drbňa /

lubanka
21. sep 2012

@gelinka75 poslala som ti IP 😉 tak ak máš čas, študuj a keď je tam niečo "napísané" daj vedieť... 😀

klaudia001
21. sep 2012

tak a zazvonil kuriér a prišlo mi to spodné prádielko, podprda sa mi zdala nejaká veliká, ale sedí mi , takže dneska sa otrčam v novom, lebo v sobotu bude moj hin, lebo už mi volal , že prídu robotníci a pokračuju v stavaní na dvore.....tak v sobotu z neho mat nic nebudem, tak to musím dneska využit........

dakujem za receptík na kys. cesto......uložila sem si to, nevím kedy sa do teho pusím ale mám to uložené

janap myslím na teba.

gelinka75
21. sep 2012

@lubanka oki, niekedy cez den, alebo vecer kuknem, lebo musim aj makat ked som v praci 🙂

azzura
21. sep 2012

@gelinka75 hmm, tak u vas to je vseobecne tazke. U nas je vsetko ok, a kedze som najmladsia tak moja mama na mna trpí, ale obcas jej leziem na nervy.....jej dost dlho trvalo dokym sa zmierila že ja pojdem na umele, a kedze som u nik kazdy tyzden tak vie co sa so mnou deje, proste vidi že chodim po lekaroch, tazko cokolvek pred nou zatajim

azzura
21. sep 2012

@lubanka moji rodicia maju vyse 70 😀 . Jaj, moj na to že ma 45 rokov je až moc aktivny, velmi rada by som ho s tym tvojim z mixovala, esteže chodim kazdy týzden na par dni k rodicom, lebo by ma piclo.....vela krat si aj predlzujem dlzku mrchane 😀 😀 .
Ono ked sme spolu zacinali bola som ina, furt to spomina....potom sme sa zacali znacit a chodili po doktoroch, tak mpoja aktivita ustupila a bola som levica len v case ovu....a teraz uz ani to nie, kedže ani cas ovu je nejaky neucinný. Ide to so mnou dolu vodou 😒 . Mozno po porode sa to zmeni, ked uz bude mat svoje vytuzene baby v rukach ..................

lubanka
21. sep 2012

@azzura 😀 😀 keď budeš mať svoje vytúžené baby v rukách... tak dolu tou vodou pôjdeš 2x rýchlejšie ako teraz 😀 😀 si viem predstaviť po tom celodennom maratóne s dieťaťom, akrobaciu, levicu a dračicu v posteli... 😝 😀 budeš taká unavená, že aj keby ťa s posteľou ukradli, tak nič nezistíš...

azzura
21. sep 2012

@klaudia001 potom daj info ci spodne pradlo malo uspech..... 😀 mozno si ani nevsimne že je nove 😀 😀 😀 😀

azzura
21. sep 2012

@lubanka haha, to bolo ale povzbudenie 🙂 🙂 🙂 aspon sa zas budem mat na co vyhovarat, ale obcas mojmu drahemu spravim vianoce 😀 😀 😝

klaudia001
21. sep 2012

@azzura bleeee bleeeeeeeeeeeeeeeee, všimne, jak sa budem vytrčat, to ho napadne, ale najprv pujdeme do teska na nakup, potom sa do teho navléknem.....ja neni sem čistá 😀 , aj lodičky / na brutálne vysokém podpatku si dám / no hotovo, mám plán 😀

azzura
21. sep 2012

@klaudia001 fuuuha, aj lodicky....tak takto som to este neskusala 😀 . Ja som si minule kupila podvazkovy pas, lebo sme isli na oslavu a mala som tie samodrziace pancuchy, ovsem na mne nedrzali, tak som musela dokupit pomocku na ich udrzanie...... . no musim povedat, že sa mu to pacilo, a celu oslavu otravoval, že kedy pojdeme niekam za roh 😀 😀 😀 😀
Takže dneska bude čoro moro

lubanka
21. sep 2012

@azzura tak keď je klaudiin manžel taký všímavý ako môj... 😀 je dosť možné, že si nevšimne 😀
- bola som si dať urobiť melír, došla som domov a hovorím: "Tramtadá... čo vidíš?" a on mi nato: "Vytrhala si si obočie!" 😠
- z vlasov som si sama ocvakla v kúpelni cca 20cm (keďže som nechcela mať veci od vlasov, tak som bola iba v bielizni) vyšla som z kúpelne prišla k nemu a zvodne som sa okolo neho otočila (aby si všimol ako mi vlasy po plecia svedčia) a on mi s úsmevom odpovedal: " hneď si dám sprchu a idem za tebou... máš novú podprdu, že? vyzeráš v tom výborne"... 😠 som vtedy skonštatovala, že keby som si vrazila sekeru do hlavy a krvácajúca k nemu došla, tak on mi je schopný povedať, že medzi zubami máš zrnko maku...! 😠 😠

lubanka
21. sep 2012

@klaudia001 áno? lodičky? a to k tomu máš aj bičík... 😀 😉 nebudeš ty nejaká... (jak tomu nadávajú)... že Domina? 😉 😀 to určite bude totál-brutál... asi sa musím od vás niečo priučiť... a aj od @azzura také tie podväzkové... to môže byť super... to by som sa možno aj ja cítila neskutočne sexi v tomto... prečo mňa také nikdy nenapadne 😠 😠 a kde ste boli vtedy s takými radami, keď mne blikala OVU!!! 😠 😠

azzura
21. sep 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 no ja zas musim moc pochavlit mojho, ten si vsimne akukolvek prkotinu. Hned vie že som si nieco kupila nove, a ja vacsinou poviem že nie......to je stare, iba som to nenosila alebo že som si to kupila uz strasne davno 😀 . Vlasy si vsimne hned..... proste ja mam az moc vsimaveho chlapa 😒

klaudia001
21. sep 2012

@azzura noooo ale ja ich nenosím, lebo to su také na zabitie.....lubili sa mi , tak sem si ich kupila

všimne si to, lebo o tem ví 😀 😀 😀

ale neví že ho zvedem, budem zo seba robit prostitutku 😀 , uvidíme jak zareaguje, či sa nezlakne 😀

klaudia001
21. sep 2012

@lubanka neeeeeeeeeeeeeee nemám bičík, to ja mám také fantázie, no co treba oživovat sex no neeeeeee, z času na čas, nebudem to robit často, lebo potom by si na to zvykol, len tak občas, a dneska je ten správny den 😎

azzura
21. sep 2012

@lubanka no moja, ked mi tu furt riesime ine veci a nie prakticke ako zbalit resp. zaujat jestvujuceho chlapa. Ten moj chce aby som mu zatancovala a urobila pri tom striptiz, videl to vo filme.....ja že dobre, ale najprv že musi on......a on ze nie, lebo že by som sa smiala ako kon, lebo ja sa furt rehnim na nom 😉ked je taky zlato srandovny ked sa o nieco snazi.