icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
26. apr 2012

@azzura @euforia ahojte babenky, nezufajte...hlavky hore a usmev 🙂 to bude dobreeee ....viete ako sa hovori...vsetko zle je na nieco dobre... je ovela viacej pripadov kedy zienky otehotneju po viacerych IUI...telo je uz na to pripravene....
Do konca leta ste vsetky tehulky 😀

azzura
26. apr 2012

@mates777 ahoj 😉 vsak co uz, asi sme fakt nestihli vajko a aj tak nechcem kozorožca 😀 😀 bude potom vodnar 😝

mates777
26. apr 2012

@azzura presneee, vodnar je super znamenie aj moja mamina bola vodnar...no aaaaaaaaaaaa ani rybka nie je na zahodenie (to som ja ) 😀 😀 😀
ako ti vcera dopadla navsteva?

azzura
26. apr 2012

@mates777 som nasim zjedla skoro celu pizzu a dorazila šampus a nasledne kolač a o hodinu som bola uz hladna 🙂 to pred mrchou som taka zrava🙂
Viem že vodnari su super...moj mm+brat a rybky su fajn mama +brat aj byk tato 🙂

dorotka_
26. apr 2012

Ahojte baby, tak ja zajtra idem na kontrolu kvoli velkosti sliznice maternice a kedze uz viem ze nemusi narast ako treba sa uz teraz obavam co mi povie dr. ake cislo 🙂 ale kedze v tom maji som uz tehotna tak to musi byt ok 😀 aby mohol byt vklad

azzura
26. apr 2012

@dorotka_ ahojko, tak drzime paste a vsetko, zajtra podaj info ako si dopadala. Neboj, sliznica bude krasna 🙂

dorotka_
26. apr 2012

@azzura 🙂 dakujem potom napisem ako som dopadla

azzura
26. apr 2012

@dorotka_ ked ides na IVF tak kolko musis mať min? Lebo mne doktor stale tvrdi že min. je 7mm, predminule som mala 5 a to bolo zle :(.
V maji budeme vsetky co sme tu tehu 😀 😀 😀 😀

mates777
26. apr 2012

@azzura @dorotka drzime pasteeeeeeeeee vsetko nech dopadne tak, ako maaa
najneskor do konca leta sme vsetky v tomto fore tehule 😀 @mo77 sem priniesla strasny virus // 😀 😀 😀

azzura
26. apr 2012

@mates777 jasne 🙂

dorotka_
26. apr 2012

@azzura ja ked som mala IVF tak som nepostrehla zeby mi merali sliznicu aspon nikto mi o tom nic nevravel teraz idem na KET 🙂 a mne Dr. hovoril ze aspon 8mm potrebujem, ja som mala minule tiez len 5mm

dorotka_
26. apr 2012

@azzura
@mates777 ano maj je krasny cas na otehotnenie 😀 a s tehu virusmi od @mo77 je to iste 😉

mates777
26. apr 2012

@dorotka_ @azzura baby chcem sa opytat...Vam dali pri IUI aj duphaston?? mne totiz predpisali len clostil a pregnyl

azzura
26. apr 2012

@dorotka_ jasne, ty budes mat tych mrazacikov 4roch 😉

azzura
26. apr 2012

@mates777 nieeeeeeeeee, ja tak isto clostil a pregnyl a po IUI dostanes utrogeston, ak nie tak si ho pytaj

mates777
26. apr 2012

@azzura aha...ja uz zase vymyslam...alebo vela citam...ale inak som celkom v pohode 😀

azzura
26. apr 2012

@mates777 ja tiez vela citam 🙂 a potom som z toho magor 😀 😀

mates777
26. apr 2012

@azzura bohes mne by mali asi zablokovat pristup na internet a aj doma by som to mala zrusit 😀

mates777
26. apr 2012

babenky nejaka je tu nudaaaa, nik nemate nic nove???? 😀

dorotka_
26. apr 2012

😀 no ja som akurat volala mojmu dr. ze sa chcem na zajtra objednat nech tam neskisnem cely den a sestricka mi povedala ze zajtra tam dr. nie je, tak rano pridem a pojdeme za zastupujucim, tak dufam ze ma vezme, a ze ma ten vnutorny ultrazvuk ci co to je 😀 , inac budem musiet letiet do BA do centra

azzura
26. apr 2012

@mates777 moja my riesime nasu situaciu v praci 😠 😠 😠 Vies co, po dnesku chcem byt tehu a chcem aj toho kozorožca, nechcem cakat na vodnara a hned sa hodim na rizikove

azzura
26. apr 2012

@dorotka_ hmm, no moja tak pevne nervy hlavne na zajtra. Ale sonom zo spodu ti vie zistit velkost sliznice, mne tak robi folikulimetriu

mates777
26. apr 2012

@azzura mojko neboj...snad bude vsetko ako tak dobreeeeeeeeee...velmi ti to prajem aby si uz vylihovala domka 🙂
Drzim paste nech sa to aj v praci nejako vyriesi...

azzura
26. apr 2012

@mates777 v praci sa to nevyriesi :( co uz.
Dnes is opat spravim ovu test, co etse ten sprosty pregnyl je v moci

mates777
26. apr 2012

@azzura a to pregnyl v moci skresluje vysledky ovu testov???

azzura
26. apr 2012

@mates777 ja si ho robim vzdy len dovtedy pokym nemam pichnuty pregnyl, potom to je zbytocne. A teraz potrebujem zistit ho preto, aby ked si budem robit tehu test aby výsledok nebol z pregnyla...takže teraz musis byť cisty ovu test, v pondelok bol este krasny s II ciarkami

zvolsiinylogin
26. apr 2012

ahojte, ako sa mera bazalna teplota? mam kupeny teplomer digitalny, ale neviem, ci sa pod pazuchami alebo kde...a ked je ovu test v poho, tak uz treba pracovat na babetku?

leonetka
26. apr 2012

Ahojte, az teraz som si vsimla tuto temu. Rada by som sa pridala. Mam 35, teraz v januari sme sa brali a od marca skusame. zatial som optimista ze sa to snad do polroka prirodzene podari. ak nie, pojdeme na vysetrenia.

gelinka75
26. apr 2012

@zvolsiinylogin bazalna sa meria v telesnych dutinach, najlepsie v posve 😀