Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Ahojte baby, tak ja zajtra idem na kontrolu kvoli velkosti sliznice maternice a kedze uz viem ze nemusi narast ako treba sa uz teraz obavam co mi povie dr. ake cislo 🙂 ale kedze v tom maji som uz tehotna tak to musi byt ok 😀 aby mohol byt vklad
babenky nejaka je tu nudaaaa, nik nemate nic nove???? 😀
😀 no ja som akurat volala mojmu dr. ze sa chcem na zajtra objednat nech tam neskisnem cely den a sestricka mi povedala ze zajtra tam dr. nie je, tak rano pridem a pojdeme za zastupujucim, tak dufam ze ma vezme, a ze ma ten vnutorny ultrazvuk ci co to je 😀 , inac budem musiet letiet do BA do centra
ahojte, ako sa mera bazalna teplota? mam kupeny teplomer digitalny, ale neviem, ci sa pod pazuchami alebo kde...a ked je ovu test v poho, tak uz treba pracovat na babetku?
Ahojte, az teraz som si vsimla tuto temu. Rada by som sa pridala. Mam 35, teraz v januari sme sa brali a od marca skusame. zatial som optimista ze sa to snad do polroka prirodzene podari. ak nie, pojdeme na vysetrenia.
@zvolsiinylogin bazalna sa meria v telesnych dutinach, najlepsie v posve 😀

@azzura @euforia ahojte babenky, nezufajte...hlavky hore a usmev 🙂 to bude dobreeee ....viete ako sa hovori...vsetko zle je na nieco dobre... je ovela viacej pripadov kedy zienky otehotneju po viacerych IUI...telo je uz na to pripravene....
Do konca leta ste vsetky tehulky 😀