Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura vyhovuje ti ako dr ? mne bola príjemnejšia dr stenova, raz ma vyšetrovala ona...keď gelinka vysvetlila aké vyšetrenie ti budú robiť, tak som stlačila nohy pod stolom...som si myslela že to bude bolieť, ale je to perfektné že tam nič nemáš. vieš prečo to u teba nejde ? alebo je všetko ok len sa nedarí ? a čo bude teraz ? tretie IUI ?
@janap76 hmm, mojmu mm sa paci ale ja mu nejak neviem prist na chut, mozno je to tym že mi chyba u neho usmev.....neviem, ale to je fuk, hlavne nech pomoze....zas inak nemozem na neho povedat nic, lebo po prestudovaní papierov on sam navrhol že musime pozriet maternicu, lebo pri laparke mi ju nepozerali, ci tam mate ten myom co som mala v 30tke, lebo to može byt problem že som doteraz neotehotnela. Tu otazku som dala aj ja jemu, že preco....a on že ci nemal lahsiu odpoved. Vies obaja sme ok.....vraj je to o stasti. Ale on mi len može dat sancu a riesenie ako byt tehu
@azzura tak v ja mám z neho rovnaký pocit...no nejak mu neviem prísť na chuť a predstav si že mne rovno povedal 1 x IUI a ak to nevyjde tak sa budeme rozprávať ďalej ale IUI iba raz 🙂 z celej duše úplne bytostne si prajem aby to vyšlo ... v decembri budem mať 36 rokov ☹
tak idete na IVF alebo ešte si premyslíte ?
@janap76 ja som zacala do CAR chodit od augusta. na IUI som codila do CAR, ale vsetky vysetrenia mi robil moj doki a ked bol cas ist na IUI, tak ma tam objednal. U nas bolo v sept. 2 roky co sa snazime, v februari som absolvovala laparku, ale vysla ok....tak moj doki povedal že ak do pol roka neotehotniem tak idem do CAR, bola som len na 2.IUI, lebo moj organozmus strajkoval.....bud nereagoval na clostil, alebo reagoval až moc 😠 . Ja uz mam ziadost podpisanau, tak cakame len na jej schvalenie.....uz som sa nejak zmierila že pojdem na umele, vyskusame....
Ozaj, poctivo si davaj utros....ja som prvy krat zlyhala, stale mam pocit ze to mohlo mozno vysjt....take priznaky ake som mala po 1.IUI som nikdy nemala.....posrala som to tym, že som si vysadila utros, ked som raz jednorazovo zacala spinit a potom to ustalo....tak som si povedal že to asi nevyslo.....bohvie, co to bolo.....aj mi po tyzdni bolo zle, furt ma napinalo....atd. Po 2.IUI som sa citila tak ako vzdy.....
Ja budem mat 36 v okt a mm ma 45
@azzura áno dobre, budem si ho poctivo dávať...sestrička po IUI mi povedala to čo ty, že to nemám prestať brať ale že v žiadnom prípade, ak sa to nebude dať zospodu, tak zapiť. Inak pri samotnej IUI som sa cítila ako krava, doslova...trvalo to 5 min a ten doktor na mňa ani slovk neprehovoril... divný prístup.
.....tak to znamená že ty to absolvuješ do vianoc .... myslím IVF .... dnes sa cítiš dobre ? po tom včerajšom vyšetrení 😒
@janap76 furt si citim podbrusko, ale da sa to vydrzat. No vsetko zavisi kedy to schvalia, ale kedze ma chytil moj kazdorocny niekolko mesacny chronicky kasel, tak mam ohrozenen IVF v tomto roku. Takže neviem, uvidime ako na tom budem ked mi zavolaju aby som dosla na konzultaciu ked uz bude spat ziadost. Co uz, tak pojdem hned na zac. roka
@azzura ahoj moja, no testiky su pekne, ale, ale, ale....
slubila som vam to, ze to tu rozbehneme a ukazeme svetu ze sme mladuchy a zacneme rodit ako jablonky, tak sa toho drzim
😀
ale kaslat na mna....u mna je to pribeh na knihu....ty sa pochval, ako sa citis???? strasne som na teba myslela...
ako si na tom teda? a co s tym tvojim kaslom???? ani ma netrap ze to nevidis na tento rok!!!! ty budes tehulka uz tento rok sme sa dohodli a dohody by sa mali plnit
😲
@mates777 moja, ty si nemala ist dnes na krv??? Ty to tu rozbehnes, neboj bude vsetko ok....musi, ved ten hore je potom nacisto Tuk tuk 😒 . Vcera som dopadla super, nemam nic v maternici. Moj kasel sa zhorsuje, o chvilu budem totalna tuberacka, som zvedava co mi zisti alergolog, idem 4.10. Ono nema zmysle ist na IVF, ked budem kaslat, ja mam vtedy zachvaty kaslu, bolia ma z neho krize a aj bruch, takto by som svoju bublinku vykaslala. neva, vsak uz tych par mesiacov pockam. Ale mame tu dalsie adeptky na tehu 🙂
@azzura boze tak strasne ti to prajem...ale snad to prejde ten kasel a ak nie, tak ti teda prekladam termin na zaciatok roka...
no ale aj tak by som sa rada s vami vsetkymi uz cim skor presupla do temy s uplne inym nazvom 😎
Bola som na krvi a mam volat okolo obeda, tak som zvedava...hm...len mi je zahadou ze naozaj nik neriesi to moje krvacanie...uz by som vrazdila normalne...volam do CAR a nik mi nedviha...uz ma napalili a idem im teda povedat par teplych slov...
@gelinka75 nerobili mi sono...len krv...teraz som volala dr. z CAR a povedala som mu ze uz naozaj nemam naladu na to krvacanie tak mi povedfal ze mam prist zajtra...a ked som mu povedala ze som bola dnes u nas na krvi, tak ze ok super, zavolajte mi vysledky poobede potom sa dohodneme co s tym krvacanim... 😠 OTRAS
@janap76 no tebe tlak a mne vsetko...som uplne zufala z tohto pristupu...ty kokos tak to ze dokopy 2 tyzdne spinim a aj krvacam nikoho neserie...ale to ze som nevedela ze mam tbl papat a sono cez brucho ze sa robi s plnym mechurom, to ich sralo...
OTRAS OTRAS OTRAS!!!!
ja sa snazim byt v klude, pretoze viem, ze toto je moja posledny sanca...ale keby som mohla, tak im urobim taku reklamu....
@gelinka75 jáááááááááááááááááj, ty chces ist na to prirozdene. No ja mam pred ovu, dnes som 10DC a vcera som mala jeden dominatny folik 8,5cm.....to som vycital z toho sona co mi strcil do ruky 🙂 🙂 🙂 .
Ozaj mne doki povedal že možem kludne byt aj priridzene tehu.....haaaaa apreco sa to doteraz nestalo 😖
@azzura no ved aj nam to povedali, ze mozme byt aj prirodzene, ale je tam vela faktorov tak navrhuju IVF...tak preto to nevzdavam aj prirodzene, aj ked staci mi pomysliet na nase problemy a hned mi je jasne, ze to by som musela mat kus stastia, co ja nemam, vsetko si musim pretrpiet a vybojovat

@mates777 testiky mas krasne, dufam že sa potvrdi to na co vsetci cakame.....drz sa 😉