icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

azzura
27. apr 2012
custy
27. apr 2012

@azzura hmm no je to fakt pozit. to je ovulačný? mne dr. povedal že nemám testovať, tak ani neskúšam :(

mates777
27. apr 2012

@azzura @custy babenky hlavu hore...custy na ludi sa musis vykaslat...kazdu z nas to potesi ked niekto v nasom okoli otehotnie a je jasne ze kazdu z nas to aj poriadne zaboli....
nebojte kaslite na vsetkych okolo....kazdy nech si riesi to svoje stasticko...a tu na tomto fore sme sa stretli prave preto, aby sme sa mohli jedna druhej bez vahania vystazovat...
a to s tymi vasimi - nasimi bruskami...kaslat na ne...zrejme vsetky sme popriberali...to su hormony vsetko...ale to hodme za hlavu...nech mame aj sto ton, len aby vyslo to, po com tak strasne tuzime 😀

custy
27. apr 2012

@azzura čítam si no je to fakt individuálne zrejme ako sa u koho vstrebáva, možno si tehulka 🙂 veľmi Ti prajem!
treba veriť!

custy
27. apr 2012

@mates777 jo máš svätú pravdu, len nie vždy sa nám darí brať to všetko z nadhľadu.... veď vieš 🙂

azzura
27. apr 2012

@custy vsak ja zistujem len ako dlho sa v mojom tele udrzi, že ked si budem robit na 14DC test, aby nebol skresleny pregnylom. Lebo som predtým nez pojdem na krv, chcela urobit test ak bude negat. tak Ja som skor cakala že ta druha ciarma bude znižovat intenzitu a nie že bude furt rovnaka.

custy
27. apr 2012

@azzura nevyberieš sa na krv?

azzura
27. apr 2012

@custy hahaaa, ja a tehu, to by muselo byt stastie unavene 😀 😀 😀

azzura
27. apr 2012

@custy nie, naco sa budem terigat do BA

custy
27. apr 2012

@azzura hmm to by Ti nemohol spraviť Tvoj v mieste bydliska?alebo obvoďák? netuším kto to môže ešte som nikdy na krvi kvôli HCG nebola

mates777
27. apr 2012

@custy jasnee ze sa to neda... ale nesmieme sa pddat nejakym trapnostiam od ludi, ktori ani nevedie cim vsetkym si prechadzame...
kazda z nas sa sem-tam vyplace...ale potom je to zase fajn
a ver, ze zachvilu sa na vsetkom kazda z nas bude smiat...pretoze vsetky tu ideme co chvila otehotniet 😀 😀 😀

custy
27. apr 2012

@mates777 😵

mates777
27. apr 2012

@azzura no ja by som sa vobec necudovala. keby to stastie uz naozaj bolo unaveneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😎

azzura
27. apr 2012

@custy vsak ani mne nikdy neroboli HCG, neriesim

azzura
27. apr 2012

@mates777 jaj, tak by som skakala 2 m od zeme, ale skor budem lezat lebo si dam do nosa ak to nevyslo 😀 😀 😀 😀

custy
27. apr 2012

@azzura joj ja som to poplietla
ako sa volá ten hormón tehotenský z krvi čo sa robí?

azzura
27. apr 2012

fuu, vonhu je hic 🙂

azzura
27. apr 2012

@custy vsak ja viem co si myslela, ale aj tak mi ho este z krvy nezistovali. Uvidim buduci tyzden co spravim.

dorotka_
27. apr 2012

ahojte baby, tak dnes som bola na kontrole tej velkosti sliznice a je 5mm co je malo kedze potrebujem 8mm takze zvysujem davky estrofemu a pondelok idem zas pevne verim ze nejako to vytiahnem na tych 8mm 😉

dorotka_
27. apr 2012

@azzura inac test na hladinu HCG ti moze urobit aj tvoj dr. a potom len zavolas vysledok do centra mne pri IVF tiez bral krv moj dr. a volala som potom vysledok do centra aby si nemusela cestovat hore dole 🙂 a ja by som isla na krv lebo je tu dost bab co aj krvacali a boli tehotne alebo test im vysiel neg. a aj tak boli tehotne

azzura
27. apr 2012

@dorotka_ ahoj, hmm nic moc, ale dufajme ze to do pondelka dorastie, do kelu musi 😠

azzura
27. apr 2012

@dorotka_ a dik, nechce sa mi volat mojej setricke, ona je hruza ale doktor je supis. ja uz chcem vysadit utroš, strasne ma irutuje ako furt z teba tecie, bleee

azzura
27. apr 2012

@dorotka_ ozaj, ty skusena nevies ako to je s pregnylom a ovu testami, kuk vyssie, nemalo by to miznut, lebo ja mam furt rovnaku intenzitu

dorotka_
27. apr 2012

@azzura no veru musi pekne narast hodim s nou debatu 😀, je to na 10DC, dr. vravel ze v pohode moze narast ze niekomu rychlejsie a niekomu pomalsie rastie tak hadam sa posnazi 😀

azzura
27. apr 2012

@dorotka_ ak mas taku velkost na 10DC tak to je super, este narastie. Ja som taku mala na 14DC a to nebolo dobre :(

dorotka_
27. apr 2012

@azzura ohladne OVU testov nemam skusenosti ja som ich zatial nevyuzivala, no minule som mala na 10DC len 3,6 a potom o dva dni narastla na len 5,5mm takze sa vtedy vklad nekonal no tak hadam teraz 😀 pretoze ja teraz v maji som uz tehotna 😀 😀 😀

azzura
27. apr 2012

@dorotka_ 😀 viem, pamatam si že v maji bude velka gratulacia 😀 😀 😀 😀

euforia01
27. apr 2012

@azzura Zlatko ja som myslela,že je to tehotenský taký krásny a Ty len testuješ pregnyl ja som pregnyl nemala 1x už na 7 deň po IUi a teraz v druhom som si urobila na 14 som si našla takého malinkatého ducha ale na ovulačnom -tehotenský je asi pokazený ,lebo na ňom nič len tá hnusoba jedna!!!
Inak dnes som volala s centrom a idem si vybavovať predoperačné na to roztiahnutie krčka ,tak mám fasa mesiac

azzura
27. apr 2012

@euforia01 au, to bude boliet a to ti natrvalo roztiahnu???? 😨
Ja som len bola zvedava ako mi bude slabnut ciarka a budem vidiet ze kedy uplne vymyzne pregnyl, no neva skusim cez vikend. vsak neco bude

dorotka_
27. apr 2012

@euforia01 tak nech to dobre dopadne 🙂