Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura @custy babenky hlavu hore...custy na ludi sa musis vykaslat...kazdu z nas to potesi ked niekto v nasom okoli otehotnie a je jasne ze kazdu z nas to aj poriadne zaboli....
nebojte kaslite na vsetkych okolo....kazdy nech si riesi to svoje stasticko...a tu na tomto fore sme sa stretli prave preto, aby sme sa mohli jedna druhej bez vahania vystazovat...
a to s tymi vasimi - nasimi bruskami...kaslat na ne...zrejme vsetky sme popriberali...to su hormony vsetko...ale to hodme za hlavu...nech mame aj sto ton, len aby vyslo to, po com tak strasne tuzime 😀
@custy vsak ja zistujem len ako dlho sa v mojom tele udrzi, že ked si budem robit na 14DC test, aby nebol skresleny pregnylom. Lebo som predtým nez pojdem na krv, chcela urobit test ak bude negat. tak Ja som skor cakala že ta druha ciarma bude znižovat intenzitu a nie že bude furt rovnaka.
@custy jasnee ze sa to neda... ale nesmieme sa pddat nejakym trapnostiam od ludi, ktori ani nevedie cim vsetkym si prechadzame...
kazda z nas sa sem-tam vyplace...ale potom je to zase fajn
a ver, ze zachvilu sa na vsetkom kazda z nas bude smiat...pretoze vsetky tu ideme co chvila otehotniet 😀 😀 😀
fuu, vonhu je hic 🙂
ahojte baby, tak dnes som bola na kontrole tej velkosti sliznice a je 5mm co je malo kedze potrebujem 8mm takze zvysujem davky estrofemu a pondelok idem zas pevne verim ze nejako to vytiahnem na tych 8mm 😉
@azzura inac test na hladinu HCG ti moze urobit aj tvoj dr. a potom len zavolas vysledok do centra mne pri IVF tiez bral krv moj dr. a volala som potom vysledok do centra aby si nemusela cestovat hore dole 🙂 a ja by som isla na krv lebo je tu dost bab co aj krvacali a boli tehotne alebo test im vysiel neg. a aj tak boli tehotne
@azzura Zlatko ja som myslela,že je to tehotenský taký krásny a Ty len testuješ pregnyl ja som pregnyl nemala 1x už na 7 deň po IUi a teraz v druhom som si urobila na 14 som si našla takého malinkatého ducha ale na ovulačnom -tehotenský je asi pokazený ,lebo na ňom nič len tá hnusoba jedna!!!
Inak dnes som volala s centrom a idem si vybavovať predoperačné na to roztiahnutie krčka ,tak mám fasa mesiac