icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

klaudia001
2. okt 2012

@azzura jedine za poplatok 😝

janap76
2. okt 2012

@azzura pôjdem cez Trnavu zastavím sa pre teba a idemeeee 😀 😀 😀 no predsa sa vycikať do Trenčína 😝 😉 😎

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 áno mám, ja som to vybrala celé, síce troška drahšie, ale brutálne sa mi tie obkladačky lubili, akurát tá podlaha neni taká tmavá.....je bledšia...ale inak presne takto to máme

janap76
2. okt 2012

@azzura presne ako vravíš ...my rok a pol snaženia ☹

klaudia001
2. okt 2012

@azzura , len aby sme viaceré nezostali naraz že v tom......a potom tu budeme rozoberat, že puchnu mi nohy....že jak som pribrala, že nemožem spávat.......to zas bude 😀

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 za poplatok, eee 😀

azzura
2. okt 2012

@janap76 😀 😀 😀 no to by bola prdel

azzura
2. okt 2012

@janap76 dufam, že buduci rok bude uz lepsi, lebo uz je toho nejak vela a dlho.....aj na kona

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 to by bolo uzasne, kebyže opat mame spolocnu temu. Ja som bola predtym v inej teme, ale uz vsetky tie stare su tehu, porodili, uz aj tie nove a tie najnovsie uz su moc mladunke. Tato tema mi vyhovuje, sme vsetky na jednej lodi

klaudia001
2. okt 2012

@azzura áno, tu máme rovnako rokov a sme rovnako chytré.... 😀

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
azzura
2. okt 2012

@klaudia001 presne, rovnako stare sme, mudre, čo to sme uz preskakali a vieme si vazit aj malickosti 😉

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 to mate novostavbu?? My mame stary prerobeny dom, ja by som tiez radsej novy a bungalov, ale musim byt rada za to co mam

janap76
2. okt 2012

@klaudia001 veľmi pekné a účelové 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@azzura áno novučké šetko, dobrunko sa nám tu býva, a na poschodí máme 2 detské...výzva 😉
ked ste tam štastní, tak je jedno že či to je nové alebo prerobené....

azzura
2. okt 2012

@klaudia001 tak ano....my mame poschodove. Moj mm je vdovec a zo svojou nebohou manželkou planovali vela deti, takže mame obrovsky dom.....avsak sa im podarilo len jedno, 2 potratili....a nam sa nedari 😉

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
klaudia001
2. okt 2012

@azzura podarí !!!

gelinka75
2. okt 2012

@klaudia001 pekne, my teraz budeme robit v domceku kuchynu ale budem to mat kompletne ine ako ty 🙂 mne sa inak nie tak moc paci toto hypermoderne minimalisticke, ja som sa rozhodla pre vidiecky styl..som taka staromodna 😀

janap76
2. okt 2012

@klaudia001 v tej vanilkovej je to určite fajnovšie 🙂
my tiež bývame v starom dome, kde je už niečo urobené, ale viac ešte neurobené .... len babenky my bývame v jednom dome so svokrovcami .... treba vám ešte niečo hovoriť ?!?!?!?! či stači ? 🙄

gelinka75
2. okt 2012

@janap76 no staci, byvame so svokrou ale je to odveci 😠

klaudia001
2. okt 2012

áno ? mojej maminke sa lubi taký štýl, a ja ked dojdem domov, tak sa cítim tak dobre babičkovsky, má tam samé šušené kvietky, koreničky, také šetko babičkovské.....

babyyy pomooooc v tej téme depresia sa do mna pustili......že som optimistka klaudia a robia si zo mna srandu, ked som im napísala že mám akurát zapálenu vonnu sviečku škoricovu, že nech to skusia....tak ma vysmiali....asi su fakt naliekované poriadne

janap76
2. okt 2012

@gelinka75 ja do novej kuchyne chcem na vrchu mať iba drevené police, zavesené na tepaných držiakoch ... to už aký minimalizmus je ? 😀 a hlavne nech sú tie miestnosti útulne 🙂 no ne ?

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 noooo. ale chcela som svojmu urobit radost....tak nech je kuchyna podla neho, do obyvačky sme si dali urobit bledunké, to zas podla mna...nech je spravodlivost

janap76
2. okt 2012

@gelinka75 moja zlatá !!!!! aj ty ?

janap76
2. okt 2012

@klaudia001 máme sa do nich pustiť my ? 😀

gelinka75
2. okt 2012

@janap76 hej, aj farebne to budem mat celkom ine, moj brat ma cely dom ladeny do hneda a zelena a pre mna je t brrr... ja som na take vesele farby 🙂

klaudia001
2. okt 2012

@janap76 už sem to tam s nima ukončila , su fakt nadopované, prajem im skoré uzdaravenie šetkým.

gelinka75
2. okt 2012

@janap76 hej chceli sme tam byvat 2 roky a sme tam 8!!! ale uz mame domcek postaveny, len nam robia rozvody akurat 😝 tak sa stahovanie blizi, podla mna na jar sa to dokonci a hajde 😀

klaudia001
2. okt 2012

byby ale to neni až také tmavé, je to blbo odfotené, máme tam 4 okná, je to presvetlené, a doplnky tiež v bledom, tá fotka to urobila tmavým , takto by sa to ani mne nelubilo 😀
dajte fotečku co máte nového .......