Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 áno mám, ja som to vybrala celé, síce troška drahšie, ale brutálne sa mi tie obkladačky lubili, akurát tá podlaha neni taká tmavá.....je bledšia...ale inak presne takto to máme
@azzura , len aby sme viaceré nezostali naraz že v tom......a potom tu budeme rozoberat, že puchnu mi nohy....že jak som pribrala, že nemožem spávat.......to zas bude 😀
@klaudia001 za poplatok, eee 😀
@klaudia001 to by bolo uzasne, kebyže opat mame spolocnu temu. Ja som bola predtym v inej teme, ale uz vsetky tie stare su tehu, porodili, uz aj tie nove a tie najnovsie uz su moc mladunke. Tato tema mi vyhovuje, sme vsetky na jednej lodi
@azzura áno, tu máme rovnako rokov a sme rovnako chytré.... 😀
@klaudia001 presne, rovnako stare sme, mudre, čo to sme uz preskakali a vieme si vazit aj malickosti 😉
@klaudia001 to mate novostavbu?? My mame stary prerobeny dom, ja by som tiez radsej novy a bungalov, ale musim byt rada za to co mam
@klaudia001 veľmi pekné a účelové 🙂
@azzura áno novučké šetko, dobrunko sa nám tu býva, a na poschodí máme 2 detské...výzva 😉
ked ste tam štastní, tak je jedno že či to je nové alebo prerobené....
@klaudia001 tak ano....my mame poschodove. Moj mm je vdovec a zo svojou nebohou manželkou planovali vela deti, takže mame obrovsky dom.....avsak sa im podarilo len jedno, 2 potratili....a nam sa nedari 😉
@azzura podarí !!!
@klaudia001 pekne, my teraz budeme robit v domceku kuchynu ale budem to mat kompletne ine ako ty 🙂 mne sa inak nie tak moc paci toto hypermoderne minimalisticke, ja som sa rozhodla pre vidiecky styl..som taka staromodna 😀
@klaudia001 v tej vanilkovej je to určite fajnovšie 🙂
my tiež bývame v starom dome, kde je už niečo urobené, ale viac ešte neurobené .... len babenky my bývame v jednom dome so svokrovcami .... treba vám ešte niečo hovoriť ?!?!?!?! či stači ? 🙄
áno ? mojej maminke sa lubi taký štýl, a ja ked dojdem domov, tak sa cítim tak dobre babičkovsky, má tam samé šušené kvietky, koreničky, také šetko babičkovské.....
babyyy pomooooc v tej téme depresia sa do mna pustili......že som optimistka klaudia a robia si zo mna srandu, ked som im napísala že mám akurát zapálenu vonnu sviečku škoricovu, že nech to skusia....tak ma vysmiali....asi su fakt naliekované poriadne
@janap76 noooo. ale chcela som svojmu urobit radost....tak nech je kuchyna podla neho, do obyvačky sme si dali urobit bledunké, to zas podla mna...nech je spravodlivost
@klaudia001 máme sa do nich pustiť my ? 😀
@janap76 už sem to tam s nima ukončila , su fakt nadopované, prajem im skoré uzdaravenie šetkým.
byby ale to neni až také tmavé, je to blbo odfotené, máme tam 4 okná, je to presvetlené, a doplnky tiež v bledom, tá fotka to urobila tmavým , takto by sa to ani mne nelubilo 😀
dajte fotečku co máte nového .......

@azzura jedine za poplatok 😝