Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@klaudia001 dostava casto infekciu do usiek, tak mu musim kvapkat do usiek a on je vtedy zly...ked ide okolo mna a mam nejak dole ruky atk si do nich z jedu hryzne 😎 proste šiši pes
sorry že občas pišem ako hotentot...ale sefka mi tu beha 😀 😀 😀
@azzura toto mával aj bratov psík, shi tzu, jednoducho ši cu 🙂 , aj on bračeka nemal rád, lebo len on mu dával kvapky do uší....ach tá láska ku zvieratkám 🙂
@klaudia001 ale moj predosli psik nerusko, tak ten bol vzorny pacient, tomu som podusiek vytahovala zarastene chlpky pinzetov, proste on si nechal zo sebou robit cokolvek, aj infuzku mu dat nebol problem, len nech som tam pri nom....bol to moj velky hrdina, až mi slzy idu do oci, ked si spomeniem ako som z nemocnice prisla s nim a odchadzala len s obojkom
@azzura je hovorím, psia láska je láska na celý život......nesklame, nezradí, vypočuje, a ten pohlad do očí.....je už v psíčkovém nebíčku, neee nerob, lebo ja už zas plačem, kolko mal rokov neruško ?
@klaudia001 8 rokov, sme tam isli lebo mu zistili ze ma asi rakovinu niektoreho vnutorneho organu, lebo len chradol, nejedol, len grckal a hnackoval, tak že mu cas odstrania a ide sa domov, otvorili ho a doki mne a bratovi hovori že podte dnu, uz mu nie je pomoci, bud vam ho zasijem a bude sa trapit alebo ho utratime, tak mu dal injekciu. Ked isiel na operacku tak som sla snim a dokym ho neuspal som tam bola snim, a nakoniec som ho videla ako ho brali vo vreci na rukach do kafilerky...bože zas placem, to bolo 25.1.2011
podme na veselsiu temu, lebo mi dojde stranka a nebude chapat preco revem
@azzura nekeeeee, nebavme sa už o takémto, lebo aj ja sem pochoval psíčka mojho milovaného, azzura už sa nebavme, máme druhýách havoškov už a tých musíme lubit...ja nemožem revat, dojde dneska osadzat tu umývačku a co si pomylsí, je to z rodiny od mojho.....bude trepat každému, že sem byla urevaná, že do ví co sa deje.....je mi to moc luto, poznám tu bolest zo straty, toto nepochopia ludia, kerí nemaju lásku k zvieratám,
@azzura ánooooo pome. lebo toto ja nemožem a tebje dojde stránka a to co je stránka ? jaaaj jakože ludia dojdu, aha na urade ...ahaaa, ježíííš jak telon , no konc jak ten telon sem, že to co je stránka 🙂
@klaudia001 ja som ta tetuska, ked ides nieco vybavit a zaklopes na dvere a ta pani na teba zagani že co otravujes 😀 😀 😀
@klaudia001 ja som sama sebe umyvacka, nemame taku vymozenost, mozno casom
@azzura 😀 , no ahaaaaa takto stojí vec teda, no ale mna by sas nezbavila len tak 😀 , no ale stretla sem sa aj s takýma, že poradili, pomohli, ochota veliká bola a v jakém odbore pracuješ, ak sa smím spýtat ?
@azzura no šak ani mne by to nechýbalo, ale to moj, lebo ja pri umývaní miniem moc vody, ja umývam pod tečucou, a moj sa na to nemohol kukat, šak sme mali 8 kubíkov a sme dvaja 😀 , tak teda máme myčku , len sem zvedavá či je to taká dobrá vec, jak šeci vyprávaju, či to tak vyleští a porádne umyje, alebo je to len blaf
@klaudia001 životné prostredie a výstavba
@klaudia001 ja tiez umyvam pod tecuv vodov, nechapem ako sa da umyvat v lavoriku a potom oplachovat. Aj ked som byvala s rodicmi, tak to bol neustali boj ze preco tak a nie tak umyvam riady 😀 😀 . Hej, aj u nas to baby chvalia, ale zatila postupne vymiename a dokupovavame veci
@azzura hmmm, tak to musíš byt sčítaná riadne teda, šecky tie zákony ovládat, čo sa môže a čo neee, ja bych toto nemohla robit ani náhodou, musíš mat niekedy tých ludí plné zuby či ?
@azzura nooo to bol u nás doma boj, mala som zakázané umývat riady.....ja to nenávidím sa máčkat v tej vode jednej a tej istej, no šak postupne všetko kupovat, my nemáme ešte skrine hore , nic máme veci povešané na takých, nevím jak sa temu poví, ale už sem zufalá, lebo na oblečenie sadá prach, ináč neviem, čo sem doma , že žena v domácnosti, tak ked kuknem na pohlahu po 2 dnoch po vysávaní, tak mna chytá šlak, je tam furt prach......ja nechápem temu a to nemáme ešte deti , de sa to bere
@klaudia001 niekedy?? dost casto, hlavne podnikatelia, pridu a nedonesu ziadne doklady a uz sa pytaju ci im to spravim hned, ja ze nie, ved mam 30 dni a uz je ohen na streche. Ale zas su aj stranky ktore su vtipne a vesele, ale uz mam toho plne zuby. Ja este aj dochadzam, lebo robim v meste kde som byvala s rodicmi, v dnesnej dobe je tazko zmenit pracu
@klaudia001 vsak aj ja som mala zakazane .............lebo okrem tecucej vody som minala aj plno saponatu, ja potrebujem penu 😀 😀
@azzura nooo presne, lebo moja mamina kupuje ten lacný šlunt z jednoty, ja ho nenávdiím, za víkend co sme u našich tak ja ho miniem vyše polovice.......som jej x krát povedala, nech si kupi klasicku jar....že to pení, ale neeee ona kupuje furt ten šlunt z jednoty.....jednoducho nemožem u našich umývat, vždy sa rozčulim
@klaudia001 ja umyvam, ale to vacsinou rozculim mamu, lebo len skonstatuje že som sa este nenaucila umyvat hrnce. Mama kupuje jar na citlive ruky 😀 😀
@azzura ja som dala výpoved z BA aj z dôvodu dochádzania TN a BA neni šanca a ani si nejako nehladám prácu momentálne, akurát som bola na jednom pohovore v TN , fajn podmienky na nete, ale realita iná, že vyhovujuce finančné podmienky.....320 € netto a zodpovednost velká. tak som sa surovo spýtala, že čo toto mysleli tými vyhovujucimi fin. podmienkami, normálne na rovinu, som sa spýtala, šak o nič neišlo......pozreli na mna ako na debila, že čo by som chcela, tak reku vela štastia pri hladaní vhodného uchádzača.....ale jasne že najdu, šak je nezamestnanost velká a ludia robia aj za minimum, moja mama maká jak fredka za minimum, má tuším 4 roky do dôchodku, má 56 r.
@azzura uuuha, žak na citlivé ruky, hmmmmmm modernizácia , moja neee, moja kuka na cenu a nech je šlunt jak šlunt ked je cena nízka tak to kupi.....
@klaudia001 ja dochadzam z TT do GA, ale 2x do tyzdna ostavam spat u nasich, hlavne ked mame dlhy den. Hmm, tak to je fakt mizerny plat. Nam zas znizuju platy, pridavaju robotu, prepustaju, uz je najvyssi cas ist na matersku....a
@klaudia001 vsak aj moja mama kuka na ceny, je ochotna s otcom prejst z jedneho konca mesta na druhy konec mesta aby daco kupila o par centov lacnejsie. ale mama je alergicka na saponaty, tak preto 🙂
@azzura je to bieda, mne povedal zamestnávatel v BA, že sa môžem hocikedy vrátit 😀 , bola som tam kuknut už pár krát za kolektívom, vždy milo privítaná 😉 , áno ....a.... 😉
@klaudia001 to si mala kolko km? Ja mam cca 30km
@azzura kukla som sa googlemapsu, okolo 30 km, to neni zas tak vela, čI, chodíš avtákom ?
@klaudia001 chodila som vlakom, ale od marca uz autom, som bola nesofer a este aj bojo 😀 😀 😀

@azzura tak enem nech im zdravíčko drží !!!
to čo je , že často ma uska, že často má uchále choré ? nahnevaný je na teba co ? jak si mu to mohla len urobit , že ?