Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@janap76 dakujem, bolo mi nejak nevolno, tak som chvilku poležala a už je oukej 😉
@janap76 😢
@janap76 daj si štamperlík, aj dva......aj ja som si vtedy dala, šup s ním tam.....aj si zahul z tej elektronickej cigarety, a popritom si upíjaj ze štamperlíka......
aj ja mám 35, a čo teraz sa máme poodstrelovat šetky, hovno.....nech su vyprávaju čo chcu....
@klaudia001
@azzura keď vam poviem že nemam ani kvapku posrateho alkoholu ??? ...hlavne že s ním robím !
@azzura
@klaudia001 a nemožem si isť ani kúpiť lebo už som zrevana, tak viete ako vyzeram 😢
@janap76 pivo ? nic ?
@janap76 Janka, musiš sa dat do pohody a neriesit okolie, viem o com hovorim...tiez som bola z toho na nervy ked ma vsetci riesili, ale nik nevie co musis prezivat a ako sa veci maju, a ani ich tym zatazovan nie je potrebne, lebo ludia su skodoradostni...takže hlavu hore a ked sa vydepkujes tak treba ist dalej. Ja uz bojujem 2 roky a su tu baby co maju omnoho viac za sebou a stale veria
@klaudia001
@azzura prisambohu ani kvapka ničoho 😠 ma urve 😠 a zajtra si kúpim fľašku dajakú , aby sme mali keď treba ....
@azzura ja viem že máš pravdu, jak by som to vysvetlila ... ja to okolie nejako neriešim, a najhoršie je že ja to mám z najbližšej rodiny ... tak aj ten kontakt so sestrou mám veeeeľmi obmedzený aj s otcom .... ale ten ich tlak ako keby tam bol...ja sa určite otrasiem .... lem musím potom prísť na to, čo je pre moju mešuge hlavu najlepšie 😠 v súvislosti s IVF ... neviem som nejaká zmätená 😒
@janap76 hlavne to dostan zo seba von , poriadne sa vyplač, a hlavu hore dievča !!!!!! šak su tu také, čo skušaju nie rok, ani dva, ani tri, ani štyri...........takže sa na to pozri takto, su na tom aj ovela horšie .....
@azzura
@klaudia001 ja si nemôžem pomôcť ... ja k nim necítim dôveru ... ja si myslím že im je jedno koľkokrát čo absolvujeme, hlavne že to platíme ... 😠 aj priamo pri IUI ...keby ste to videli....prisámbohu ten dr nepovedal smerom ku mne ani slovo ....cítila som sa ako krava .... úplne neosobné ... a mám im zveriť IVF ? fakt neviem ...musím si to premyslieť 😒
@azzura
@klaudia001 a ešte som Vám zabudla povedať že v noci sa mi snívalo ako mi ženy ktoré nepoznám, ukazujú svoje malé deti 😖 ide mi nooo ...šak ale ja za to nemôžem.... a ďakujem Vám že tu pre mňa ste 😲
azzura a ty ešte nekončíš ? nejdeš už domov ?
@azzura áno presne, nikomu do toho nič neni....ja by som to nepovedala ani bratovi / aj ked ho mám strsšne rada aj švagrovu aj tie ich 2 drndy pekné / len mamine tiež.....nikomu durhému ani muka, ja naštastie necítim tlak, len jeden náš kamoš stále vyrypuje , teda vyrypoval 😉 , tak asi mu jeho polovička povedala, že to neni vhodné...... 😉 , lebo som sa mu vyhýbala, a to sme boli fakt, že partia....tak si to všimli, ani nik nevie že tento mesiac je tretí mesiac snaženia.....možno si všetci myslia, že už sa dlhšie snažíme....mne to je jedno zatial, nech si myslia čo chcu......

@janap76 tak volaj kazdu chvilu, a nenervuj 😉