Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak ako som povedala...mám zase ten lutenyl....
@klaudia001 šak presne tak som rada že už prišla a dokonca bez špinenia, rovno krv, čo sa u mňa nestáva, takže dobre 🙂 ja si nahrádzam sedavý kúpel tým, že si dám do vložky na noc čajové vrecúška ... tiež sa mi to výborne osvedčilo 😉 😉 😉 najmä pri nachladení 🙂 a nemáš tu zimu v nose odo mňa ? 😀 😀 😀 šak aj ja ju mám 🙂
@janap76 ja zimu v nose nemávam, vôbec nemávam, ja ked som bola malá, tak som mala herpesy na perách ....ale pubertou sa to stratilo 🙂
@mattuliatko30 prdele doktor, treba ho vymenit
baby odchadzam z prace, este mam cestu do TT a odtial ma berie drahy do Ba
@azzura večer alebo zajtra ráno Ta tu čakáme 😵
@azzura ahoj, s tým tvojím kašlom by bolo najlepšie ísť k odborníkom... vo Vyšných Hágoch sú profíci...
pred pár rokmi som zápasila s teplotami a nenormálne dusivým kašlom (často som sa z toho aj pozvracala)... lekár povedal, že to nič nieje, pľúcna, tak isto, že to nič nieje... počas troch mesiacoch(mala som už v sebe 12 antibiotík) sa situácia tak zhoršila, že som začínala dýchať ako pes (tak plytko) a v noci často prestávala dýchať... no des. Kým sa mm nenaštval nešiel so mnou za lekárom, nenakričal na ňho, čo so mnou nič nerobí, a že ma už zopár krát našiel doma odpadnutú... tak ma poslali do Tatier a tam nastalo peklo, bronchoskopia (odobrali vzorku priamo z pľúc a pomocou kamery sledovali, čo sa tam deje), čakali sme na výsledky, lebo primár mal podozrenie, že je to to najhoršie, čo môže byť... ále chvála Pánu Bohu sa potvrdila len "astma bronchiale" a extrémne nebezpečná alergia na perie, roztoče a prach... tak isto, keď prichádza jar a jeseň točím svoju smenu - som riadne, ale riadne chorľavá a vkuse kašlem, kým sa neustáli počasie...
dosť som sa rozpísala... len som ti chcela povedať, že lekári vedia veľké.... podľa nich ani mne nič nebolo aj rontgeny mi robili a nič tam nebolo a hlavne, že v Hágoch urobili rontgen (iba ma trocha pootočili a urobili z viacerých uhlo + CT) a našli na pľúcach fľak!!! U nás ma liečili-kaličili mesiace a v Hágoch ma dali za 5týždňoch úplne do poriadku 😉 😉
Najlepšie by bolo, keby si išla za odborníkom, ale odborníkom, nie iba za takým, čo si tak hovorí sám... lebo to, že pravidelne kašleš niekoľko mesiacov a stále sa ti to opakuje... to nie je normálne.
@gelinka75 @azzura čítam, že vám schválili žiadosť 😵 super, teším sa s vami 😵 aj vy to máte tak, že máte dojsť počas prvých 3dní cyklu a začne sa so stimulkou? alebo u vás v centre je to inak? síce azzura, keď ide teraz po prvý krát, tak priebeh bude asi iný... už sa nepamätám, ako to bolo u mňa, lebo ja som podstúpila vyšetrenia a potom som to na pol roka zastavila (mala som v tom čase štátnice, tak som nechcela stresovať a aj som to viac menej využila, lebo sa mi do toho IVF vôbec nechcelo, vlastne ja do dnes nie som celkom uzrozumená s tým, že podstupujem umelé oplodnenie 😖 )
A ty gelinka, ty kedy? keď doberieš antib.? koľko toho ešte musíš brať? a vôbec, netreba potom nechať nejaký čas telu, aby to z neho vyprchalo? vieš aby to náhodou nepoškodilo embryjká alebo tak... 😕
@klaudia001 tak čo? kedy tu už konečne "píchneš" pozitívny test? šak už nerob také drahoty.... nevidíš, že už sme tu pomaly "na prášky" každá z toho, ako túžobne čakáme, ktorá prvá príde s tým, že JE TO TAM! a ty furt, že né, né ešte aspoň týždeň né.... veď už ti pomaly bude bruško vidieť a ty furt né, né, né 😀 😀 😀 miesto toho tu hádžeš fotky kuchyne, kúpelne, už aj nejaké vyjavené dieťa tu je a test furt nie 😀 😀 😀 😝 😉
@lubanka ja nejdem hned ale mozno tak za mesiac az s dalsou mrchou, teraz dojde za 5 dni a ten novembrovy cyklus predpokladam, zeby som mohla zacat stimulku ak to vyjde, v stedu idem na konzultaciu a asi mi daju protokol, budem mat dlhy a ten zacina az 25DC takze casu dost, aTB doberieme za 12 dni, stihame vsetko 😀
@klaudia001 ty už máš obednú siestu ? 😉
@lubanka test, až ked bude meškat viacej, dlhšie 😉 , fotky ? na rozptýlenie, lebo keby sme tu čitali , dookola len to jedno....tak čístá psycho by to bola... 😀
@janap76 😀 , ja som teraz vstala, už mám po nej
@klaudia001 a rybičky ešte chutia ? ...ja som obedovala špagetky a večer budem variť koložvársku kapustu 🙂 už som to strašne dlho nerobila a kyslú kapustu ja milujem 😉
@janap76 nikdy som nejedla koložvársku kapustu, inak u nás sa povie že zelé 🙂 , mám rada strašne, zelé mnaaam aj vianočnu kapustnicu mám rada, ráno na ranajky sem mala ryby, teraz sem mala penne s tou hotovou omáčkou bolognese, nechce sa mi vyvarovat, idem si urobit kavčo, ráno mi nechutilo , a špagetky s čím si mala ? a to IVF fuuuuha to musí byt tak tažké na psychyku jak hovado, a nie len na to, ale aj na penaženku, si zober pár, kde zarábaju objaja min. mzdu.....
@klaudia001 na špagetky som robila takú paradajkovo mäsovú omáčku 😉 mňam 🙂
.... lebo také IVF by mala podľa mňa komplet preplácať poisťovňa ! ... 😠 😠 😠 lenže to by nebol taký dobrý biznis z toho 😠 ...tam kde zarábajú min.mzdu...ja si neviem predstaviť jak strašne musia byť zúfalí ... hrozná predstava ☹ ja si v podstate neviem predstaviť čo nás finančne čaká ....dúfam že neodpadnem 😉

@azzura no ja ho budem hľadať a potom poviem aj tebe .... mne sa asi 10 rokov dozadu robil herpes na nose, ale tak že každy mesiac ...asi rok som chodila po lekároch, vo vojenskej nemocnici potom zistili že stafylokok zlatý....ale nezaberalo mi na to nič, max keď zmiernilo priebeh, ale o mesiac som to mala zas .... a potom zo zúfalstva som išla k homeopatičke, bola som tam asi iba 3 x herpík sa prestal robiť. Potom som ho asi 5 rokov nemala vôbec a teraz sa mi urobí tak raz - dvakrát za rok....no a never im po takej skúsenosti 🙂 🙂 🙂