Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 áno 14 mm sliznica je vysoká, moc vysoká, ideálna je spodná hranica 7mm až tých 10 mm.....jak to takto môže byt, jak takto môžu dat vklad ?? ja tomu nechápem teda.....tento krát sa spýtj kedy budeš mat vklad a ked ti povedia že po 20 DC tak sa spýtaj prečo tak neskoro.....
@azzura @klaudia001 tak ja som nevedela aku mam sliznicu, vklad mi robil harbulak snad videl co tam je, to cislo mi povedala az na konzultacii ked som bola kvoli ket, preto teraz dufam, ze budem mat skor vyber a potom nedam PK ze ta sliznica bude mensia a sance vyssie, ale tak ked podla nich to bolo ok tak ja uz neviem 😖
@gelinka75 hm možno pri IVF je to inak......možno pri tom je sliznica maternice vysoká 14 mm oukej, ale inak je to už dost vysoká,
@klaudia001 houbelec, podla mna aj pri IVF je to moc vysoka sliznica 😠 teraz uz to viem
@gelinka75 a odkial to vieš ????
bojim sa co zas bude ☹
@klaudia001 lebo to uchytenie prebieha uz normalne ako pri prirodzenom cykle, ked ma sliznica vysoke ryhy tak uz sa tam tazko uhniezdi..je to problem, tiez som citala ze do 12mm je to ok
@gelinka75 hm, nooo do tých 12 je to oukej a pod 7 tiež to neni dobré, Angelika zlatko naše, dneska máš narodeninky.........neboj sa nič, opýtaj sa na šetko poriadne, ved to su vaše prachy ....šak normálne povedz ,že minule si mala sniznicu vysoku 14 mm....jako sa k tomu vyjadrí lekár
@klaudia001
@gelinka75 len to tu pekne rozoberajte, aby som vedela co sa popytat dokiho, ved ja idem prva 😖 😖 😖 😖 😖
@klaudia001
@azzura
@gelinka75 nestíham vám písať, ledva stíham čítať a o chápaní už ani nič nehovorím 😀 😀 😀
baby vy všetky chodíte do toho istého centra ? do toho GinFiv v BA?
@klaudia001
@azzura
@gelinka75 áno všetky chodíme do GF 🙂 len neviem či to je dobré alebo nie 😀 sa ešte rozhodneme , nie babenky ?
🙂 🙂
no takže tá naša kámoška prenáša , stále prenáša, že teraz volal mojmu jej muž a stále sa bábu nechce ist von.....12 den že dneska prenáša, neviem sa k tomu vyjadrit

@gelinka75
@azzura vám dvom ide 😀 😀 😀 ... ja nechápem skoro nič z toho čo sa vy dve bavíte 😀 😀 😀