icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
22. okt 2012

@klaudia001 ahooojh parádička, tak si pekne užite 🙂 🙂 🙂 a dávaj si na seba pozor 🙂 🙂 🙂 bude ti kráááásne 😉

azzura
22. okt 2012

@janap76 vysledok...že možem na IVF 😀 😀 . Este sa mi ta kamoska neozvala, ci vestba plati, ale asi radsej nevediet a budem verit na tu z min. roka 🙂

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 a ked nebude mat vsetky výsledky, tak co???

gelinka75
22. okt 2012

@azzura kto tvoj mm? musi mat vsetky

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 a ked mu vsetky dovtedy nepridu? tak co ma poslu domov?

janap76
22. okt 2012

@azzura neee ty ich pošleš domov .... a všetkých 😀 😀 😀

gelinka75
22. okt 2012

@azzura preco by mu nemali prist? trva to tak tyzden 😉 to stihas

janap76
22. okt 2012

@gelinka @azzura ....moja svokra vyprážila rezne v bravčovej masti .... ja sa vyvraciam z podoby ....mne to atrašne smrdí....fuuuuuj

azzura
22. okt 2012

@janap76 😀

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 v TT vraj 2 tyzdne nie tiektore specialne

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 pocuj, nebolo ti zle z tej stimulacie....mna napina a vcera som aj vracala a dnes je mi teiz tak cudne, musim len malo jest a lahke 😠 . Ozaj este furt trosku krvacama a to som 6 DC, nechapacky. A ta peniva injekcia je sranda

azzura
22. okt 2012

@janap76 volakedy sa varilo len na masti

gelinka75
22. okt 2012

@azzura a preco isiel mm tak neskoro na krv? ved uz to mohol mat davno za sebou 😅 neviem co v tom pripade ked nebude mat vysledky, opytaj sa nato, ked pojdes na kontrolu, to skumaju pohlavne prenosne chorobyaj ja som mala dlhsie krvacanie z dipherelinu, to prejde neboj, menopur strasne peni, som 10 minut vyklepavala bublinky 😀 ja som ho este miesala s fostimonom

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 ok, v piatok sa na to spytam. Vsak chlap, ma na vsetko cas 😒. Ale to perecko je uzasna vec. V sobotu som cely den upratovala a vecer som si nevedela pichnut injekcie....nejak som mala stvrdnute brucho, nechcelo sa prepichnut, ale na 3 pokus som to tam narvala

gelinka75
22. okt 2012

@azzura 😖 no uz sa tesim co ma caka, nie vzdy sa to podari tak idealne 🙄 ale uz ti to ubieha, za chvilu mas odber 😉

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 hmm, vsak v piatok zistime kolko vajok a hlavne ake velke

janap76
22. okt 2012

@gelinka75
@azzura obidvom Vám nesmierne silno držím prsty a budem celú dobu, aby ste to pekne dali dievčatá 🙂 🙂 🙂

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 za chvilku aj ty budes v tom kolobehu 😉

azzura
22. okt 2012

@janap76 dakujeme, si zlatunka......dufam že nebudem potrebovat repete, lebo neviem ci by som to znovu dala 😒

gelinka75
22. okt 2012

@azzura jaj este si sa pytala ci mi nebolo zle, mne nebolo zle vobec zo stimulky, dufam, ze aj teraz to tak bude, ale po narkoze som si to uzila 😝 nezjedla si len nieco co ti nesadlo?

gelinka75
22. okt 2012

@azzura mam velke obavy ako mi to dopadne..stale neviem byt pozitivne naladena 🤐

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 dnes ma napina aj od vody, kuknem na tu flasu na stole a 😒 😒 ale predychavam, mam rozdrapene okno, v kancli zima, nik nechape 😀

janap76
22. okt 2012

@azzura nezabudni sa pred odberom porozprávať s vajkom ...vysvetli mu ako sa veci majú 🙂 vieš, nech je v obraze a asnaží sa 😉 😉 😉

gelinka75
22. okt 2012

@azzura hm, no je to svinstvo tie hormony co si budeme klamat, moze to byt z toho...ale snaz sa aspon aj tak pit, to je dolezite

gelinka75
22. okt 2012

@janap76 dakujem janka mam obavy 🙄

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 ja idem len prvy krat, ale tiez z toho nie som nejak nadsena, ale nejak to uz doklepem. Ale neviem ci by som sla 2x, asi si potom kupime toho psa

azzura
22. okt 2012

@janap76 neboj, budem vajkam dohovarat a aj mm spermiam aby sa pekne dali dokopy, nech si beru priklad z nas 😀

klaudia001
22. okt 2012

tak babenky, máme pobalené a vyrážame ešte s dvomi pármi, tak ideme na 2 autách,
azzura - prajem Ti nech sa vydarí to IVF, prídem za 11 dní tak žo už budeš mat po odbere vajíčok.....a už budeš čakat na vklad
gelinka už asi si u konca s antibiotikami, tak sa pripravuj na IVF a hlavu hore 😉
Janka, popýtaj sa na všetko na tom sedení kvoli IVF a nech antib. zaberu

no my si ideme trochen užit do Italy a následne Monaca 😎 , je tam pekne, slnečno , potom dám fotečky

papa všetkým, za 11 dní mna tu máte jak na koni 😉

gelinka75
22. okt 2012

@azzura 😀 vsak vies ako sa mi do toho chce 🤐 idem a chcem to mat za sebou, ale zrovna nadsenie to vo mne nevyvolava, uplne inak sa citim ako pred prvym, to som sa nevedela dockat a tesila som sa. ja psa eeee, tak co mi zostane?

azzura
22. okt 2012

@gelinka75 hmm, s tym pitim je to bieda, ale snazim sa na 100% avsak prax je ina, vsak daco bude