icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
25. okt 2012

@klaudia001 ahoj, nefajci 😀 😀 cakame potom na tie fotky

azzura
25. okt 2012

@klaudia001 paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 a dakujem

azzura
25. okt 2012

@gelinka75 cau, ee
ozaj dnes rano som vstala a nic ma neboli, som ako rybycka, odfuklo brucho, proste nic, akoeby som ani nepichala.....som zvedava co zajtra povedia 😒

gelinka75
25. okt 2012

@azzura to mas len 6 den, nemusis nic citit, ale odteraz to uz zacne 😝

azzura
25. okt 2012

@gelinka75 ale ja som dnes 9DC ci to sa rata od stimulky...tak to som 6 den...uz som sa zlakla. Ozaj, a ked mi zajtra napr. povedia že ideme zvysovat davku, tak ako sa dostanem k receptu, ci ako to funguje, lebo asi s tym co mam doma nevystacim cez vikend

janap76
25. okt 2012

Ahojte babenky zlaté 🙂 včera som mala deň ...že frmol 🙂 a ešte sme kúpili gauč a nevošiel mi do domu 😠 idem zháňať vysokozdvižný vozík 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 teraz idem na kontrolu k doktorke a potom Vám napíšem 🙂 myslím na Vás 😉

azzura
25. okt 2012

@janap76 ahooj, tak sa drž u tety doktorky a podaj info 🙂

gelinka75
25. okt 2012

@azzura priblizne by ti mali povedat na kontrole, ze ci budu zvysovat alebo nie, ale pre istotu sa opytaj a povedz, ze mas davku len na tolko a na tolko, oni by to mali vediet ako presne mas, mne povedali dopredu, ze kupte este tolko a tolko, keby nieco hlavna sestra ti preda, sedi pri recepcii a dostane instrukcie od lekara

gelinka75
25. okt 2012

@janap76 ahoj, registrovala som ze si stratena, tajne som dufala, ze nie kvoli depke 😀

azzura
25. okt 2012

@gelinka75 dakujem dakuje, si taka moja informatorka...co by som bez teba robila 😵

gelinka75
25. okt 2012

@azzura v pohode, aj ja som si niekedy pripadala ako stratena, este take veci sa mi stavali, ze vrchna mi povedala, chodte na ambulanciu 2 a zaklopte a tam sa vyrutila taka neprijemna sestricka, ze co klopete? proste des...ale snazila som sa nevnimat tieto veci a brat osobne, lebo to sa neda..

azzura
25. okt 2012

@gelinka75 ale aj tak vdaka. Uz sa neviem dockat kedy budes stimulovat ty 🙂 jaj uz by som bola najradsej kebyže to vsetko mam za sebou, ale aj tak to u mna terz v Car ide strasne rychlo, na to že som 2.8, bola 1x, fuuuu a predtym som kolko chodila mojmu gyn a skusal na mne vselico

gelinka75
25. okt 2012

@azzura no a kolko som ta nahovarala 😀 😀 ja by som chcela uz zacat, ale pritom by som najradsej nezacala, vies ako to je..same protichodne stavy mam 😅 ale uz neriesim, prestavujem sa na pozitivizmus, aj tak to v sebe nevyriesim

azzura
25. okt 2012

@gelinka75 ano, maš pravdu...si ma dlho posielala ale mne to aj dlho trvalo, cakala som na zazrak, zial nekonal sa....som sa spoliehala že laparka a potom IUIcka pomozu. Som rada a zaroven sa strasne bojim, ale tiez som nastavena na pozitivizmus, ide to tazko, ale musim

kalista32
25. okt 2012

Ahojte žienky stymulatorkám držím palce čakatelkám pevné nervy 🙂 🙂 🙂

gelinka75
25. okt 2012

@azzura dufam, ze to das...a ja po tebe 😀

azzura
25. okt 2012

@gelinka75 😝 budem sa snazit co sa bude dat a dufam potom to zopakus ty a ostatne.....ved uz je nasace sa bavit aj na ine temy....ako napr. že mi je na grc 😀 😀 😀

lexus77
25. okt 2012

@azzura ahoj oneskorene ale predsa....dodatočne všetko najlepšie🙂 a držím palce🙂🙂🙂

azzura
25. okt 2012

@lexus77 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 pocuj ty si teraz v akom stadiu??

lubanka
25. okt 2012

@klaudia001 no ahoj! choď sa pozrieť aj na princa Alberta... keď som tam bola, mala som to šťastie, že som šla pozrieť výmenu stráží a do toho ich parku...a odrazu dofrndžala na limuzínach kráľovská rodina... ach ako ti závidím... Monaco je nádherné a ten vstup do mesta... zo skál ako na dlani vidíš celé mesto... aj to obrovský futbalový štadión... a máš pravdu... pred kasínom boli také fára... fúúúha to sme len čítali značky, že čo je to zač... ale ja som tam bola ešte pred 14rokmi a u nás vtedy fičali iba favority, škodovky, lady... sem tam nejaká odrhnutá fordka...

klaudia001
Odpoveď bola odstránená
klaudia001
25. okt 2012

@lubanka koksoooooooooooooooo , tam iné fára boli, že huba otvorená na celé pánty 😀 a v obchodnom centre som viedela niečo, čo som ešte nevidela....zákusok 1 x 1 cm tam jedia príborom.....a ešte pomaly, to čo je ???? ja by som ho dala do huby a hotovo 😀 , ale je tu krásne......aj na ten dvor paláca sa chystáme....ani neviem, či pojdeme do lugurie, asi zostaneme tuna, je tu fakt krásne a ten výhlad .....a tie jachty......hotovoooooooo 🙂

gelinka75
25. okt 2012

@klaudia001 parada 😀 😀

lubanka
25. okt 2012

@klaudia001 super fotky a obrovská odvaha... v takej kose vliezť do vody (aj keď viem, že nie až tak ako u nás)... ale šak keď Kubáni lezie v mrazoch do vody... tak prečo by si ty nemohla 😀 tak si to len poriadne uži... a na tej fotke to si ty? ak áno... máš povolený 1x1m zákusku 😀 😝 ty štipka jedna 😀 😀

azzura
25. okt 2012

@klaudia001 jeeeej, závidíííííím 😀

mattuliatko30
25. okt 2012

@azzura ahoj micka..ako?..dnes sme mali deň otv.dverí v práci kopec návštev zahraničných..som sem moc ani nestíhala...
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e len ma bolí brucho od včera veľmo 😖 a kríže...som sa zobudila..na takú bolesť..až mi slzy vyhrkli..keď som sa otáčala vnoci 😢 ☹
prídem domov dnes..a idem spať...som úplne k.o.

janap76
25. okt 2012

@klaudia001 ahoj 🙂 juuuj je tam parádne 🙂 čakaj nás večer pred KENNEDYM 😀 😀 😀 😀 pekne si zrelaxuj 🙂 myslím na teba 😉 ty štipka ...ako ti povedala @lubanka naša 🙂 a koláčiky si dávaj také riadne 🙂 pa 😲

gelinka75
25. okt 2012

@janap76 ako bolo u dr?

janap76
25. okt 2012

@gelinka75 celkom dobre 🙂 že výsledky mám OKI, ale cítim problém s dutinami, takže ešte na rotengen a aj rontengen chrbtice.... to je problem, ale trosku pochodím na rehabilitácie - prvá pomoc 🙂 a potom sa už budem dávať masírovať každé 2 týždne ... mám s tým problém, tak si musím pomôcť 🙂
a ty Angelika ? ATB si už dobrala však ? ako sa cítiš ? dúfam že zajtra budem mať viac času s Vami popísať 🙂 sa mi zdá že sa stávam závisláčkou od tej našej virtuálnej partii 😀 😀 😀

janap76
26. okt 2012

Dobré ránko babenky 🙂 počasie je na strčenie sa do postele ☹ zaspala by som okamžite 😉 ale už máme piatok !!!