Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@mates777 hovoríš mi z duše 🙂 Chudnut začneme ked budeme kmitať okolo babatka, jaj už sa na to teším, i ked v praci hovorím že momentalne som vo faze nechcenia, lebo ma strasne otravuju nech už idem na umele, lebo už dlho chodim k doktorovi a nič. Dnes som kričala, nech sa už do mna nestaraju
@azzura riadne vtipneeee to je take umele navodenie tehulkovania ten utros....
ja som sa teraz naobedovala a volala som kolegovcom, ze mi musia ist kupit niekde cokoladu...inak sladke ja fakt len z casu na cas... krasna gulka ide byt zo mna...a mam pocit ze keby som nejedla, tak grciam...
@azzura to je dost tazke ludom vysvetlovat... povedz im ze jednoducho je to pre teba uzavreta kapitola a ze uz ich chces naozaj poprosit aby ti to nepripominali.... 🙄
a potom ich prekvapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis 😀
to potom znamena v tomto projekte do konca roka 2012 ....
@mates777 ale vsak ja im to furt hovorím, ale mam taku otravnu tehu kolegynu, co je opat tehotna a ani nevie ako k tomu dosla a tak teraz riesi furt mna. To že mi stale ukazuje sono a vysledky som si už zvykla, ale nech ma necha na pokoj.
Momentalne sa už asi mesiac tvarim škaredo 😀 😀 😀
@gelinka75 @azzura baby pozrite si to aj so zvukom...len neplacte velmi 😵

@gelinka75 no ja utros beriem po IUI a ano odspodu ...neviem ako ine babenky, no ale mne je z neho riadne zleeeeeeee
kovova chut v puse, hlava sa mi toci no proste riadne cudny pocit...za tyzden predpokladam ze mi uz bude z neho riadne sibkat 😀