icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

mates777
16. máj 2012

@gelinka75 no ja utros beriem po IUI a ano odspodu ...neviem ako ine babenky, no ale mne je z neho riadne zleeeeeeee
kovova chut v puse, hlava sa mi toci no proste riadne cudny pocit...za tyzden predpokladam ze mi uz bude z neho riadne sibkat 😀

azzura
16. máj 2012

@mates777 poznam tie tvoje stavy. Ja som videla pluvanec na chodniku a začalo ma napinať 😖 som rada že ho už neberiem, ale čochvila sa opat stretneme 🙂 dufam, že teraz už to nebude tak na mna vplyvať

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 zvykes si na davky ako narkoman 😀 😀

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 utroš aj mi čo sme boli na IUI ked budeme tehu tak ho budeme brat do 3 mesiaca, aspon tak mi vravel doki

mates777
16. máj 2012

@azzura presne aj ja si to vravim...nech som aj ako slon, len nech mam uz ten vonavy batoztek vedla seba....
potom zacnem riesit nejake chudnutie ak to nepojde dole same od seba... 😵

gelinka75
16. máj 2012

@azzura no super, mam sa naco tesit podla toho co tu popisujete, to asi ta antika je este lepsia 😅

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 @azzura baby ake chlapcenske mena sa vam pacia? lebo mne skoro ziadne, muzovi tiez nie, to bude problem vybrat meno keby to bol chlapec

azzura
16. máj 2012

@mates777 hovoríš mi z duše 🙂 Chudnut začneme ked budeme kmitať okolo babatka, jaj už sa na to teším, i ked v praci hovorím že momentalne som vo faze nechcenia, lebo ma strasne otravuju nech už idem na umele, lebo už dlho chodim k doktorovi a nič. Dnes som kričala, nech sa už do mna nestaraju

mates777
16. máj 2012

@azzura riadne vtipneeee to je take umele navodenie tehulkovania ten utros....
ja som sa teraz naobedovala a volala som kolegovcom, ze mi musia ist kupit niekde cokoladu...inak sladke ja fakt len z casu na cas... krasna gulka ide byt zo mna...a mam pocit ze keby som nejedla, tak grciam...

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 hmm, nečakala som že ten utroš bude tak ovplyvnovať organizmus, strasne je to, že ti navodí príznaky ake si doposial nemala a potom si nahovaraš že si tehu.

mates777
16. máj 2012

@gelinka75 no s chlapcenskymi je to tazkeeee....vidim ze vela z nas v kutiku srdiecka tuzi po babenke 😎

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 no mi mame jasne, kedže obaja mame iniciali MH a aj mm syn tak som vymyslela že aj dieta musi byt na M 🙂

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 hm, tak aspon viem, ze priznaky mozu byt z utrosa, aj ja sa tak niekedy citim, ze kebyze netlacim do seba skoro stale nieco tak hodim sablu.. 😖

azzura
16. máj 2012

@mates777 ja som sa ešte tak necitila ako ked som brala utroš, boli to pre mna nove pocity

mates777
16. máj 2012

@azzura to je dost tazke ludom vysvetlovat... povedz im ze jednoducho je to pre teba uzavreta kapitola a ze uz ich chces naozaj poprosit aby ti to nepripominali.... 🙄
a potom ich prekvapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis 😀
to potom znamena v tomto projekte do konca roka 2012 ....

azzura
16. máj 2012

@mates777 ale vsak ja im to furt hovorím, ale mam taku otravnu tehu kolegynu, co je opat tehotna a ani nevie ako k tomu dosla a tak teraz riesi furt mna. To že mi stale ukazuje sono a vysledky som si už zvykla, ale nech ma necha na pokoj.
Momentalne sa už asi mesiac tvarim škaredo 😀 😀 😀

gelinka75
16. máj 2012

@azzura @mates777 ja by som dala bud jurko alebo gabko,po svokrovi alebo muzovi, ale mm sa moc netvaril nadsene, v podstate sa este nevyjadril ake meno sa mu paci 😠

gelinka75
16. máj 2012

@azzura to je inak otravne, ze ti nedaju pokoj, ja nikomu nic nevravim a uz dlho sa ma nikto nic nespytal take..iba mama niekedy podotkne, ze aj ja budem mat dieta niekedy, nezabudne zdoraznit, zakazala som im o tom hovorit 😀 nic nevedia, bolo by to prekvapko

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 Matuško, martinko, Matej............ale ja chcem dievča a meno pre nu vyberie mm 🙂

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 hmm, ja tiež v parci nokomu nič nevešiam na nos. Ale ved poznaš uradničky, klebetia a klebetia a riešia veci do ktorých ich nič 😖

azzura
16. máj 2012

@gelinka75 Jurajko je pekne

gelinka75
16. máj 2012

@azzura no martinko je pekne, teraz casto davaju aj matuska, my vsak mame v blizkej rodine tak to nechcem dat 🙂 jurko by bol po svokrovi, zial vlani zomrel ☹ ale asi to nebude lebo muz to nechce, neviem preco

mates777
16. máj 2012

@gelinka75 mne sa paci aj Oliver a Matus...no ale Olivera mam hafana 😀

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 to by si nemohla mat psa aj babo rovnakeho mena 😀 ale olinko je pekne meno tiez 😀

mates777
16. máj 2012

@gelinka75 no to je jasne ze nie.. ale ja budem mat babiznu....no, takze Oliver zostane u nas len havo 😎

azzura
16. máj 2012

@gelinka75
@mates777 ešte aj psa mam na M...Max 🙂

mates777
16. máj 2012

@gelinka75 @azzura baby a neviete co je s nasou lexus77??? cely den na nu mysliiiiiiiiiiiiiiiiiim 😢

gelinka75
16. máj 2012

@mates777 aj ja cakam, ze sa ozve co a ako 😉

mates777
16. máj 2012

@azzura ja mam 3 psov 🙂 dnu mam parik Oliver a Fibi no a von mame Laru....takze zenska prevaha u nas doma, ale nevadi aj tak by som rada posilnila zensky tiiim 😎

mates777
16. máj 2012

@gelinka75 @azzura baby pozrite si to aj so zvukom...len neplacte velmi 😵

https://www.youtube.com/watch?v=dWSMaeDLF0E