icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

janap76
9. nov 2012

@mates777 len tak 🙂 ešte neviem či kuká Angelika ...Klaudi pozerá farmu a Lubanka tiež panel ....teším sa na Imrého 🙂 🙂 🙂

janap76
9. nov 2012

@mates777 ja chcem schudnúť 🙂 2-3 kilka ... z toho 2,5 z riti a stehien 😀

mates777
9. nov 2012

@janap76 aj ja milujem Imreeeeeho 😀 inak vazne by ma zaujimalo kde je cely den ta nasa @lubanka...... sa normalne ze vykaslala na nas.... 😎

mates777
9. nov 2012

@janap76 ani mi nevrav...ja idem na to po kontrole buduci piatok...ja sa uz aj citim ako slonica 😎 5 😎 ,5 kg som pribrala za 3 mesiace....otras... 😒

janap76
9. nov 2012

@mates777 no ja ti poviem .... nemala tam šéfa, zdrhla z roboty ....išla na kávičku s kámoškou a potom pobehala obchody a teraz nestíha a ozve sa nám po paneláku ...šak @lubanka ?????, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
9. nov 2012

@janap76 vies co ma napadlo???? @lubanka mozno cely den vyplna dotaznik evke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janap76
9. nov 2012

@mates777 ja som pribrala asi rovnako ... dooobre nevadí mi to tak celkom....len tá riť a stehná ...a najhoršie je že som lenivá jak voš !!! aby som sa rozhýbala ...neeeeee a Klaudia mi poslala aj cviky .... musím sa nakopnúť ... 😉 😉 😉

janap76
9. nov 2012

@mates777 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a evka chúďatko sa z nej už dala hospitalizovať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
9. nov 2012

@janap76 no aj ja sa musim nejako, ale ja mam vsetko zakazaneeeee ....ani ja by som to neriesila, no ale ja som ako ked nafukujes baloooon pomaly.... 😀 a vkuse by som jedla a sladkeeee co pred tym u mna bolo uplne ze naopak....sladkym by si ma nenakrmila....uplne sa mi zmenili chute do prdele....

janap76
9. nov 2012

@mates777 prečo máš zakázané ?

mates777
9. nov 2012

@janap76 @lubanka dala evku tak do pozoru, ze evka hlada nejakeho dobreho psychiatra, pretoze tu uz bohuzial psycholog nepomoze 😀

janap76
9. nov 2012

@mates777 tak dobre.... ja sa priznám.....som strašne pažravá .......na sladké, slané aj kyslé 😀 😀 😀 😀 😀

mates777
9. nov 2012

@janap76 nemozem nic robit koli tej cyste co tak velmi rastie...ved uz sa neviem dockat kontroly, co s nou urobila mrcha...ja dufam, ze to bude OK 😎

janap76
9. nov 2012

@mates777 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaaaaaaaj dobre dobre ......nakoniec chúďa Evka 😀 😀 😀 😀 ....

janap76
9. nov 2012

@mates777 kedy ideš na kontrolu ?

mates777
9. nov 2012

@janap76 ake chuuda....vies ako sa hovoriiiii???? kto chce kam, pomozme mu tam 😖

mates777
9. nov 2012

@janap76 buduci piatok az 😠

janap76
9. nov 2012

@mates777 jeeežiš...to ešte týždeň ? a nemôžeš ísť skôr ? 😉

mates777
9. nov 2012

@janap76 no neda sa....ale tak vydrzim nejako ten tyzden....🙂

lubanka
9. nov 2012

čaute dievčatá! dnes som nemala čas si s vami poklábosiť, lebo kolegyňa mala narodky, tak sme troška oslavovali... všetci sa natrepali k nám do kancelárie, tak som nemohla písať a ani čítať čo ste dnes rozoberali 😠 a teraz som len tak zbežne sem tam mrkla... o akom dotazníku a evke je tu reč 😕 😕 😕 niekto nový? treba ho preveriť? 😀 dotazníky nevypisujem... nemám rada také lajstrá 😝 slovo dotazník mi nerobí dobre na žalúdku od kedy som robila diplomovku 😠 😠 😠 😠 😠
pozerám, že máme "nových členov" 😀 😀 😀 samé krásne hafanany nám pribudli 😉 super... na každej inej téme majú fotky báb s deťmi... a u nás... my sme zasa raz orignálnejší 😉 😵
áááá už mi ide penalák... tak idem kukať...

lubanka
9. nov 2012

baby vy už máte niečo nachystané k vianociam? myslím darčeky... ja nemám absolútne nič 😖 musím niečo zohnať svokrovcom, mojim rodičom a mm... ešte, že už nič nemusím kupovať synovcov a neteriam... je ich osem 😠 to bolo o nervy každému nakúpiť darčeky 😝 😝 ak máte nejaké nápady čo kúpiť, šup sem s nimi... budem vďačná... lebo ja to hrozne neznášam lietať po obchodoch a zháňať niečo pre niekoho, kto má doma už hádam všetko a ešte pre istotu zo všetkého trojnásobnu dupľu 😠 😝

lubanka
9. nov 2012

@janap76 😀 😀 😀 😀 bitka o Masláka 😀 😀 😀 😀 aj ja sa idem s nimi pobiť 😀 😀 😀 čo také postrelené fifleny mi budú brať moju "chrumku maslovú"....jáj to je chlap a tá jeho figúúra... moja babka vždy vravela (ohľadne nevery) ... "že keď do pekla, tak na parádnom koňovi" 😀 😀 😀 vtedy som tomu nerozumela, ale dnes.... už chňapem 😝 😀 tromfnúť by ho mohol jedine Toňo Banderas 😀 😀 😀

janap76
9. nov 2012

@lubanka 😀 😀 😀 😀 chrumla maslova 😀 😀 😀 😀 to sa mi páči 😀 😀 😀 a myslím že vieš s kým sa radiť o darčekoch 😀 😀 😀 😀 či ? ale tak spontánne ma napadlo že svokrovcom kúp predĺžený víkend v kúpeľoch aj s procedúrami ....hmm ? blbé ?

janap76
9. nov 2012

@sonka43 tento týždeň som na teba myslela, že ako sa máš ?

janap76
9. nov 2012

ja už tak zííívam....dobrú noc .... 🙂

lubanka
9. nov 2012

@janap76 😕 dobrý nápad, fakticky dobrý... ďakujem za tip... musím pokecať s mm, či by sme nekúpili, lebo nápad výborný, len so svokrovcami je to ťažko... už sme pred časom kúpili do Rajeckých na 2týždne a boli, aj si celkom pochvaľovali (ale to bolo k narodkám... svokra má 23.1. a svokor 1.2. takže relatívne spolu= spoločný darček ), raz sme kúpili dovolenku do Talianska, tak isto k narodkám, tiež boli, ale naposledy (pred rokom) sme im kúpili na Sardíniu, ale tam nechceli ísť 😠 😠 tak dúfam, že mm bude súhlasiť a keď kúpime, tak pôjdu... ak nie, tak ťa k nám pozvem, aby si ich došla "strepať" ako ty vravíš 😀 😀 😀 😀 😀
a máš pravdu... s tým tipom som myslela na Klaudiku, ale nechcela som to tak napísať, lebo som nevedela, či som sa jej naozaj včera nedotkla tými mojími sústavnými pripomienkami 😉

lubanka
9. nov 2012

@janap76 nie 😕 ešte nechoď spať 😅 šak je ešte skoro 😵

lubanka
9. nov 2012

@mates777 @gelinka75 a vy ste ešte tu? ja som myslela, že je tu už iba janka... a vlastne aj tá už odišla 😀 aký ste dnes mali deň? 😉

lubanka
9. nov 2012

@gelinka75 už ti dorazila mrcha? mne ešte stále nič... nechápem už ničomu... dúfam, že nebudem musieť ísť po ďalšiu vyvolávačku (toto som ešte nemala, že 2injekcie) a už vôbec nechápem, že ja pred mrchou mám takú brutálnu chuť na keks 😕 😝 šak ja pred tým cca týždeň nechcem o tom ani počuť a keď sa ma náhodu mm dotkne, tak dobre že z kože nevyzkočím... a teraz som na tom tak ako keby som fičala na viagre... 😀 😀 😀 😝

lubanka
9. nov 2012

hmmm ... nikto sa so mnou nebaví ☹ asi už všetky hajáte... idem si dať decko červeného (mm mi nalial) potom spršku, zneužijem mm a spať 😀 😀 😀 😝 a krásny víkend môže začať 😀 😀
prajem vám všetkým dobrú noc 😵 😉