Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
ahojjj, .......................12DC= sliznica 7mm, PO 2 drobne foliky, LO 32mm a nedostala som pregnil, lebo možem dosťať nejaky hyper...syndrom, zajtra idem
@azzura
@mates777
@gelinka75 ahojte dievčatá moje....test bol negatívny..:(..ani som sem nestíhala včera isť,na obed sme sa vratili z Blavy,potom som čakala..... čakala na 14 h....vzápätí si po výsledku poplakala,zaspala a večer som utekala do nočnej na 18 až do rana bieleho🙂.....ale aj tak Vám dakujem za podporu🙂.....serie ma na tom to,že sa musíme opať trepať do ba po lieky....neviem či to stihnem do tejto mrchy....možno budem musieť jeden cyklus vynechať a pokračovať o mesiac....určite chceme ešte aspon jeden krat vyskúšať IUI........dievčata do kolko dní po vysadeni utrogíku vam prišla mrcha?....myslím na vás
dakujem baby, ale baby na IUI teme mimoc nedavaju čancu,, vraj to bude už cista 😖
paaa idem pod sprchu, lebo furt googlujem ten moj mega folikul a moj mm je už so mna na nervy
@azzura hmmm...no ved to...aj mna desia tie stimulačne kadejake hormony....zatial nemam pocit,že by mi robili zle...akurat mam pocit že na obvode pasu raz tak aka som bola...citim sa uplne napučaná....ja som premyšlala ešte nad jednou IUI a potom by sme možno skusili IVF.....trošičku sa desím dvojčatiek...ale všetko sa da zvladnuť.... 😉 😉 😉 😉 😉 😉

@mates777 ja som este utros nemala tak neviem co vyvolava, musis to vydrzat moja 😔