icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
17. máj 2012

@mates777 ja som este utros nemala tak neviem co vyvolava, musis to vydrzat moja 😔

mates777
17. máj 2012

@gelinka75 no, ved posnazim sa nejako 😎

gelinka75
17. máj 2012

@mates777 inak zdielam tvoj stav, lebo mne je tiez spatne z tej antiky, dnes je to o drzku ☹

mates777
17. máj 2012

@gelinka75 moja ale neboj, vydrzime my vsetko v tomto projekte

azzura
17. máj 2012

ahojjj, .......................12DC= sliznica 7mm, PO 2 drobne foliky, LO 32mm a nedostala som pregnil, lebo možem dosťať nejaky hyper...syndrom, zajtra idem

gelinka75
17. máj 2012

@azzura fihaa to aky velkyyyyyyyyyyy obor 😀 dufam, ze aj praskne, tak z toho ked nic nebude tak uz neviem

lexus77
17. máj 2012

@azzura
@mates777
@gelinka75 ahojte dievčatá moje....test bol negatívny..:(..ani som sem nestíhala včera isť,na obed sme sa vratili z Blavy,potom som čakala..... čakala na 14 h....vzápätí si po výsledku poplakala,zaspala a večer som utekala do nočnej na 18 až do rana bieleho🙂.....ale aj tak Vám dakujem za podporu🙂.....serie ma na tom to,že sa musíme opať trepať do ba po lieky....neviem či to stihnem do tejto mrchy....možno budem musieť jeden cyklus vynechať a pokračovať o mesiac....určite chceme ešte aspon jeden krat vyskúšať IUI........dievčata do kolko dní po vysadeni utrogíku vam prišla mrcha?....myslím na vás

lexus77
17. máj 2012

@azzura držím palce.....nech sa stane čo sa má stať a nech vam to vyjde🙂

mates777
17. máj 2012

@azzura a jejeeeee ty si si toho obra fakt vysnivala 😀 supeeer tesiiim sa s tebou a zajtra drzim vsetko vsetko uplne vsetko co sa len daaaaa
tfuj tfuj tfuj.....nech sa ti to ruzovie ....🙂

mates777
17. máj 2012

@lexus77 ahoj moja, strasne som na teba myslela...teda vsetky sme na teba mysleli...co povedat...tu sa tazko hladaju slova a my vsetky to vieme...ale nevadiiii, posuva nas to dalej a preto hlavu hore a ide sa na to odznova....urcite to vyjde na druhy pokus...

gelinka75
17. máj 2012

@lexus77 ahoj, no skoda, vela sme tu na teba mysleli, ides dalej s nami, raz sa to podari 😉

azzura
17. máj 2012

@lexus77 ahoj,mne došla do 2 dni od vysadenia

azzura
17. máj 2012

dakujem baby, ale baby na IUI teme mimoc nedavaju čancu,, vraj to bude už cista 😖

azzura
17. máj 2012

@lexus77 moja, poplač si a potom hlavu hore a šup na další cyklus. Mne ked tento nevyjde, tak nasledujuci mame bez clostilu, lebo mam nabeh na hyperstimulaciu :(

gelinka75
17. máj 2012

@azzura rano ti to kuknu podla mna, takze nehadz flintu do zita, dr. by ta isto neposlal do centra na IUI len tak keby si myslel, ze to je cysta

azzura
17. máj 2012

@gelinka75 ja viem, vsak sam so ho to pytala, ale že to nevieš čo sa z toho vykluje 😠

gelinka75
17. máj 2012

@azzura no to mas pravdu, zatial si necitila, zeby prasklo?

azzura
17. máj 2012

@gelinka75 nie, iba picha. Tak nemam pregnil takže musi sam od seba prasknut. Uvidim od zajtrajsej teploty. Co uz, tam ten ma skusa

gelinka75
17. máj 2012

@azzura ja mam pregnyl v chladnicke 😀 poziciam 😀 😀

azzura
17. máj 2012

@gelinka75 dik, si zlata, ale nie, vraj by mi to mohlo ubližiť 🙂

gelinka75
17. máj 2012

@azzura vsak srandujem, inak citala som, ze clostyl sa berie tak 3 mesiace a prestavka, kolko to uz beries?

azzura
17. máj 2012

@gelinka75 3cyklus

lexus77
17. máj 2012

@azzura už som sa vyplakala...stačilo...opät svieti slnko🙂......to fakt už tak rychlo može byť nabeh na hyperstimul.syndrom?....kolko krat planuješ absolvovať IUI?premýšlate aj o umelom?

lexus77
17. máj 2012

@azzura ahoj ...a ked nebude pregnyl....kedy ideš na IUI?.....budem na teba myslieť...teda na vas a na nas všetky....tak velmi si želám,aby každa jedna z nas a každa čo sem ešte len príde....aby sa naše sny stali skutočnostou mať dieťa🙂🙂🙂

azzura
17. máj 2012

@lexus77 netuším kolko krat, buduci cyklus pojdem bez liekov, takže netušim čo bude a či bude dake IUI, Ak to nepojde takto, tak ano, skusime IVF, čo nam ine bude ostavať. Ibaže tam je človek viac nastimulovany a toho sa desim, lebo mne to asi nerobi dobre :(

azzura
17. máj 2012

@lexus77 zajtra ideme. Musi prasknuť sam alebo sa ymeni na cistu. Nemožem pregnil, lebo ten je tiež stimulačny a sposobil by mi komplikacie

azzura
17. máj 2012

paaa idem pod sprchu, lebo furt googlujem ten moj mega folikul a moj mm je už so mna na nervy

lexus77
17. máj 2012

@azzura hmmm...no ved to...aj mna desia tie stimulačne kadejake hormony....zatial nemam pocit,že by mi robili zle...akurat mam pocit že na obvode pasu raz tak aka som bola...citim sa uplne napučaná....ja som premyšlala ešte nad jednou IUI a potom by sme možno skusili IVF.....trošičku sa desím dvojčatiek...ale všetko sa da zvladnuť.... 😉 😉 😉 😉 😉 😉

lexus77
17. máj 2012

@azzura tak to tam pozdravuj a držím všeeeeeeeeeeeeeeeetky palce a päste.....budem na teba myslieť....držte sa! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

azzura
17. máj 2012

@lexus77 ja by som už aj 2čata brala, len nech už som tehu, lebo toto všetko je na psychiatriu