Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@gelinka75 neviem 😖 ak ma rozboli brucho tak to bude iste ze ide mrcha, ja to takto mavama ked hormonujem, vtedy zacinam cyklus spinenim ak nic neberiem tak sa hned spusti. U mna je to tak že tyzden pred mrchou bolia prsia aj brucho potom vsetko ustane a nasledne dostanem prudku bolest a je to tu....
@azzura nooo to by akurát tak vychádzalo že 10 den od vkladu, áno uhniezdovali sa ti babulky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 bože moj už nás tuna tak nenapínaj
@klaudia001 ja vas napinam a co mam ja povedat, uz som sama na seba nastrata....este že mam super kolegynu a kamosku, hned som jej ukazala vlozku, kukali sme na nu ako puk, este že sedi pri zachode.....toto ked dakto cita tak si fakt o mne daco asi mysli
@azzura bože moj 😀 😀 😀 😀 😀 , prepáč ale rozosmialo mna to, ked to neni červená krvička tak je dobr, keby to bola červená.....tak to neveští nič dobrého, tak sa sem kuknem za hodku
@klaudia001 v poho, ved aj ja sa nad tym vsetkym smejem.
Ozaj dnes om sla vlakom do BA a hladali sme s kamoskou miesto na sedenie a ja že aha, tam su 2 volne pri mamicke s dietatom, ale ako sme sa k nim predierali tak sme nasli pred nimi volne 2 miesta pri chlapoch, na tie miesta pri nej si sadli 2 studentky a zrazu, hop....maly zacal vracat a ta baba co sedela opriti nemu dostala davku na nohavice a cizmy 😀 ...by som dopadla
uz len 45 minut, to je ake napinave 🤐
neviem sa ani sústrediť na robotu...len sa robím že robím 😀 😀 😀

@azzura ☹ myslime pozitivne 😵 😵 ked to je tak tazke sakra