Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura moja....strašne ti držím palčeky......sledujem ťa tu dnes...ako dopadneš...tfuj tfuj..nech ti povedia len dobré správičky... 😉 posielam srdiečko...
@klaudia001 vsak som aj patrične "mila" na ich dementne problemy
@mattuliatko30 dakujem moja 😉
o 14 by som si mala dat utros, zariadim sa podla vysledku
a moj mm je uz vykuleny z toho tu 😀 😀 😀 😀 😀 ale v dobrom 😉 😉 😉
viete baby niekto pride, ide na ivf a hned otehu...a jaaaaaaaaaa si musim vazit aj to, ze vobec mozem ist na to ivf, ktoremu aj tak neverim 😀 no neni to parada?
@gelinka75 inak toto ma pri tebe napadlo, že pre niekoho to je že ide tam a hned na prvý pokus otehu....no tak pevne verím, že Ty si si už svoju smolu v živote vybrala aaaaaaa už fakt len to štastíčko prajem
@gelinka75 áno prežíva, ale len z toho čo mu poviem, nečíta nás......Angeliká moja, sme v tom s tebou 🙂 😉 , viem že ti to nepomôže, len snáď uteší 😉 o ktorej budeš volať ? ja si idem dať elektronickú cigu ...lebo 😠 😠 😠 a keď budem čakať na moje výsledky z IVF, tak Vám písať nebudem, lebo budem sedieť len Wecku 😀 😀 😀 😀
ozaj dnes kolegyna pri mne rozbila svoju oblubenu misu, tak jej musim kupit na meniny...keby aspon stastie doniesla 😉
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 idem na WC
@azzura noooo šetko je s tebou, črepiny prinášaju štastie 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , už to sem zaves. lebo mna tu porazí 😀
@gelinka už aj ty volaj.......lebo mna tu fakt šlaK TRAFí , takto som ešte nic cez net neprežívala 🙂
Negatívne
@azzura nie, to nie.....to si len utahuješ že ? lebo fakt mna tu šlak tráfa, aj som si porevala , a to už tak skoro si sa tam dovolala ?
@klaudia001 hej, ved je 14, neutahujem to je fakt
@azzura moja ☹ to snáď nie...už to je isté???nemôžu ti zobrať krvičku neskôr ešte?
@azzura toto neeeee, hcg si mala kolko ?
@mattuliatko30 vraj mam prist na 14 den ak nezacnem krvacat, ale už teraz sponim
@klaudia001 neviem kolko HCG, asi 0 ked hned vyblafla negatívne
@azzura a teraz si koľký deň??? ja si myslím,že je ešte skoro...veď nie každej sa HCG tvorí rovnako....moja...máš aj niečo nasadené....na udržanie?...dúfam,že to nebude pravda....a ty budeš predsa tehu....veď to neni možné... 😢 😢 budeme tu s tebou aj ďalšie dni...a uvidíš....bude to...

@azzura bože moj baba ja Ta obdivujem, jako dokážeš prijímat stránky v práci, ked čakáš na takto dôležitý telefonát, ja by som to nedokázala.....nič by som nedokázala