icon

Prvosnažilky po 35-ke

dada7701
11. apr 2012

Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?

gelinka75
20. nov 2012

@lubanka chudak manzel a ako to zvlada on? 😀 ja som po mojom uz vcera hodila vankus, ze nech ma nestve, lebo rano do neho pichnem 2 injekcie a poslem ho na odbery miesto mna 😀 sa rehotal, ze do zadku ho mozem pichnut

alyca
20. nov 2012

Ahojte dievčence, je tu ešte niektorá z Vás?

alyca
20. nov 2012

@gelinka75 ahoj Gelinečka, kedy ideš na zákrok? To Ti budú dávať mrazáčika, či nové IVF?

lubanka
20. nov 2012

@gelinka75 on to zvláda v pohode, už si zvykol... a tak ako ty, aj ja sa svojmu vyhrážam, že tento vklad urobia jemu 😀 😀 keď chodím na ultrazvuky, tak si robím v čakárni srandu, že pôjde namiesto mňa... že ja chodím s podvozkom a on pôjde opačne... urobí mu ultrazvuk v r...i a keď mu povie, že "ovariát v kľude", tak je to dobré 😀 😀 😀

gelinka75
20. nov 2012

@lubanka moj povedal, ze jemu by mohli zobrat len dve vajcia, ze viac to nevyda 😀 😀 😀 😀

@alyca idem na nove, mrazaciky sa nam zial nerozmrazili ☹

alyca
20. nov 2012

@dada7701 ahoj Dadka, Ty si založila tému, ale akosi Ta tu nevídať 😅 Ako sa darí?

alyca
20. nov 2012

@gelinka75 uha a to aj to sa môže stať, že zamrazia ich, ale už sa nerozmrazia ? ☹ , ja som začala čítať túto diskusiu od začiatku, tak so na nejakej 20-tej strane, poniektoré dievčence už aj prestali písať a niektoré, vid aj ja sme zase nováčikovia tuna.
Budem Ti silno držať palce a dúfať, že už to tu rozprúdiš a na Vianoce budeš mať ten najkrajší darček 😅

gelinka75
20. nov 2012

@alyca vidis moze, v kazdom kroku to moze zlyhat, nic nie je zarucene 😔

alyca
20. nov 2012

@gelinka75 ale aj zázraky sa dejú, tak myslí pozitívne hlavne 😅

dada7701
autor
21. nov 2012

@alyca ahoj, no máš pravdu, málo chodím a prispievam, ale z radosťou Vám musím oznámiť, že už nie som snažilka, ale budúca mamička (pevne verím ,že všetko dopadne ok).....som v 7 týždni....

gelinka75
21. nov 2012

@dada7701 dadka tak to gratulujem, velmi dobra sprava pre tuto temicku, hlavne kde si ju zakladala ty 🙂 a podarilo sa prirodzene?

janap76
21. nov 2012

@dada7701 uuuuaaaauuuu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 BLAHOŽELÁM 😉 😉 😉

janap76
21. nov 2012

ozaj a dobré ránko baby ...frčím na rehabilitáciu 🙂

azzura
21. nov 2012

@dada7701 gratulujem, super že si sa dosla pochvalit.
baby tak žeby sa to už rozbehlo??....Angelika+Lubka, poculi ste 😉 😉 😉

azzura
21. nov 2012

@janap76 paaaaa

azzura
21. nov 2012

@gelinka75 ozaj, vcera som intenzivne patrala.....v GF nerobia KET bez stimulky, vies že kukne a zisti že sliznica je ok, ci??? a ten nalez nerastie. Mam sa ho na to spytat? nezozerie ma??

dada7701
autor
21. nov 2012

@azzura dakujem všetkým veľmi pekne 🙂))), verím,že všetko dobre dopadne...podarilo sa prirodzene...tak ako zakladateľka tejto témy posielam všetkým snažilkám pozitívnu energiu a ten krásny vírus,aby sa Vám všetkým podarilo čo najskôr otehotnieť...myslím na Váš všetky babenky 🙂))

gelinka75
21. nov 2012

@azzura mozes sa opytat, mne povedala stenova, ze bez estrofemu nerobia, ze nikde vo svete to tak nerobia, jasne ze som sa v duchu zasmiala, lebo to je blud, v cechach to robia aj bez stimulacie 😉

lexus77
21. nov 2012

@azzura
@janap76 ahojte....zajtra fičím do Ba do GF na konzultaciu..ak podpíšeme žiadosť tak aj ja pojdem na IVF až buduci rok🙂

lexus77
21. nov 2012

@dada7701 gratulujem a díky za pozitívnu energiu🙂

azzura
21. nov 2012

@lexus77 skoda že zajtra a nie v piatok

azzura
21. nov 2012

@gelinka75 aha, tak nic, to bol len tak moj napad...lebo furt mi vrta v hlave ta vestba že december 🙂

janap76
21. nov 2012

@lexus77 ahoj Ivka, zajtra Vás tam bude viac .... vyzerá to tak, že budúci rok bude plodný 😉 😉 😉 😉

lubanka
21. nov 2012

no dievčatá práve som dorazila... som neskkutočne rozhodená ☹ ešte, že som v kancelárii sama, lebo slzy mi idú jak hrachy 😢 nezvládam to nejako... resp. ten jeho tlak, aby som si dala vložiť 2embryá...

janap76
21. nov 2012

@azzura nezabudni moja, že sa to kľudne môže podariť aj prirodzene ... 🙂 🙂 🙂 pozri na Dadku 🙂 🙂 🙂

janap76
21. nov 2012

@lubanka ale ...drát ... nech ma neserie, neplač moja a trvaj na svojom....nech neni debil 😠 😠 😠 😠 😠 prečo 2 ? prečo ?

azzura
21. nov 2012

@janap76 može ale pri mojej smole asi tažko, ale neva, tak na buduci rok pojdem do toho.

azzura
21. nov 2012

@lubanka čože????? prečo ta nuti dat si 2 embria??? Vsak ked ty chces jedno tak ta musi respektovat 😠 Boha to co je za debila, co sa po tom vsetkom z minulosti nepoucil?????

lubanka
21. nov 2012

@janap76 inokedy, keď k nemu idem na ultz., tak som pri ňom 5min aj s cestou... a dnes som tam trčala skoro pol hodiny... ☹ urobil ultz., povedal, že všetko je v poriadku a vklad bude 28.11. a ja mu nato, ale dúfam, že viete, že ja chcem vkladať iba jedno... a vtedy to začalo: že prečo stále trvám na jednom, že embryá sú kvalitné a je ich škoda, že som zdravá a schopná vynosiť dvojičky.... potom už začal bľabotať o peniazoch, že koľko ma to bude stáť, keď ich mám 11ks a budem si chodiť po každé jedno 😢 😢 ja som celú cestu z KE prerevala... už aj sestrička sa ma zastávala, že aby mi vyhovel a netlačil tak, keď už mám takú negatívnu skúsenosť a strach... možno by bol pokračoval, ale vtrhol tam môj mm, lebo spoza dverí počul, že do mňa hučí... povedal mu, že aj keby som ja chcela, tak on to nedovolí... načo lekár vyvalil oči, očervenel a povedal len sucho "Dovidenia" 😢 😢 😢 šak on mi už asi ani vklad neurobí 😢 😢

gelinka75
21. nov 2012

@lubanka lubka a ako to odovodnil?