Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
Ahojte dievčence, je tu ešte niektorá z Vás?
@gelinka75 on to zvláda v pohode, už si zvykol... a tak ako ty, aj ja sa svojmu vyhrážam, že tento vklad urobia jemu 😀 😀 keď chodím na ultrazvuky, tak si robím v čakárni srandu, že pôjde namiesto mňa... že ja chodím s podvozkom a on pôjde opačne... urobí mu ultrazvuk v r...i a keď mu povie, že "ovariát v kľude", tak je to dobré 😀 😀 😀
@gelinka75 uha a to aj to sa môže stať, že zamrazia ich, ale už sa nerozmrazia ? ☹ , ja som začala čítať túto diskusiu od začiatku, tak so na nejakej 20-tej strane, poniektoré dievčence už aj prestali písať a niektoré, vid aj ja sme zase nováčikovia tuna.
Budem Ti silno držať palce a dúfať, že už to tu rozprúdiš a na Vianoce budeš mať ten najkrajší darček 😅
ozaj a dobré ránko baby ...frčím na rehabilitáciu 🙂
@azzura dakujem všetkým veľmi pekne 🙂))), verím,že všetko dobre dopadne...podarilo sa prirodzene...tak ako zakladateľka tejto témy posielam všetkým snažilkám pozitívnu energiu a ten krásny vírus,aby sa Vám všetkým podarilo čo najskôr otehotnieť...myslím na Váš všetky babenky 🙂))
no dievčatá práve som dorazila... som neskkutočne rozhodená ☹ ešte, že som v kancelárii sama, lebo slzy mi idú jak hrachy 😢 nezvládam to nejako... resp. ten jeho tlak, aby som si dala vložiť 2embryá...
@janap76 inokedy, keď k nemu idem na ultz., tak som pri ňom 5min aj s cestou... a dnes som tam trčala skoro pol hodiny... ☹ urobil ultz., povedal, že všetko je v poriadku a vklad bude 28.11. a ja mu nato, ale dúfam, že viete, že ja chcem vkladať iba jedno... a vtedy to začalo: že prečo stále trvám na jednom, že embryá sú kvalitné a je ich škoda, že som zdravá a schopná vynosiť dvojičky.... potom už začal bľabotať o peniazoch, že koľko ma to bude stáť, keď ich mám 11ks a budem si chodiť po každé jedno 😢 😢 ja som celú cestu z KE prerevala... už aj sestrička sa ma zastávala, že aby mi vyhovel a netlačil tak, keď už mám takú negatívnu skúsenosť a strach... možno by bol pokračoval, ale vtrhol tam môj mm, lebo spoza dverí počul, že do mňa hučí... povedal mu, že aj keby som ja chcela, tak on to nedovolí... načo lekár vyvalil oči, očervenel a povedal len sucho "Dovidenia" 😢 😢 😢 šak on mi už asi ani vklad neurobí 😢 😢

@lubanka chudak manzel a ako to zvlada on? 😀 ja som po mojom uz vcera hodila vankus, ze nech ma nestve, lebo rano do neho pichnem 2 injekcie a poslem ho na odbery miesto mna 😀 sa rehotal, ze do zadku ho mozem pichnut