Prvosnažilky po 35-ke
Ahojte, nájdu sa tu nejaké prvosnažilky po 35.- ke, ktoré sa pokúšajú o prvé bábo ? A ako dlho ?
@azzura Azzurička moja zlatá, čítala som Tvoje príspevky ohľadne Tvojej cystičky na maternici, raz jednej mojej kamoške to gynekolog nejak vypaľoval. bol to rýchly zákrok, ale neviem, či Ty máš tú cystu takého charakteru alebo je to niečo iné. Na správny vývin a obaľovanie zdravých buniek sú potrebné vitamíny B.
@lexus77 v piatok idem na konzultaciu, asi si pokecame co bolo a preco to tak bolo a co bude dalej,aspon si myslim...neviem lebo som take este neabsolvovala. Kedze mam mrazaka tak by som mohla ist na neho, ale to sa robi so stimulkou, takže tento cyklus je pase nakolko už som 6DC a dalsi cyklus je pred sviatkami 😒
Dufam že dalsie IVF nebude a ak ano tak zas opat postupujes torturu od ziadosti a atd a to trva a trva...gelinka by ti o tom vedela viac povedat
tak ja chodim sama, ide iba vtedy ked potrebujem jeho material, ale inac sa dopravujem vlakom
bruškate budeme na vsateho didndi, resp. ja ...toto bude dalsia tema kde vsetky budete tehu a ja chudera to to budem zhasinat ako chora vrana ale potom si to uz fakt hodim
@azzura s rozdielom 1 minúty sme si napísali že máme depku 😒 vieš čo, ja chvíľu IVF verím a chvíľu nie ... keď nám tu niekto dá správičku že to vyšlo, tak sa usmievam...a keď sa pozriem na seba a svoj život, tak ma nádej prejde .... ja normálne rozmýšľam že sa zmierim s tým že dieťa mať nebudem .... aspoň by som sa netrápila každý mesiac....
@alyca ja som silna 😀 ale nie v kazdej situacii..asi to je normalne
baby bola som na kontrole, mala som dr. drabeka zas a som milo prekvapena, bol mily a komunikativny, napravo mam 5-6 folikov, cysta nie je, a nalavo mala cysta a asi - podrzte sa - cca 15-16 folikov, bolo to pekne vidiet na obrazovke, ako domace kino, mam volat o 2hej kedy bude dalsia kontrola

@lexus77 Luxusik moj zlatý a Ty ako na tom stojíš? Čo plánuješ? Prajem všetko dobre.